Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Το Εθνικό Θέατρο (βλέπε Φέρετρο) ασχημονεί πάνω στον Σταυρό των Χριστιανών.


Το Εθνικό Φέρετρο, γνωστό ως «Θέατρο», παρουσίασε την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου τις «Βάκχες του Ευριπίδη» στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Άλλος ένας εμετός ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και συνάμα βρωμερής βλασφημίας των θείων. Πάνω στον Σταυρό οι αθεόφοβοι. Και αυτό το αποκαλούν «τέχνη»!! Εάν όμως δεν υπήρχε αυτός ο Σταυρός για να τον βεβηλώσουν, ούτε η μάνα τους η ίδια δεν θα τους ήξερε σήμερα.

Υβρίζουν τα θεία και δεν κουνιέται φύλλο. Οι δε πολιτικοί που δεν επαναφέρουν το νόμο περί βλασφημίας των θείων απολαμβάνουν τις κολακείες των σκοτισμένων δεσποτάδων και τις «φιλάνθρωπες» μπίζνες μαζί τους.

Υποστηρικτής αυτής της αγριότητας είναι η Εθνική Τράπεζα και όποιοι άλλοι εμπλέκονται με το Εθνικό Φέρετρο. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν το παρόν βοθρόλυμα χρηματοδοτήθηκε και με δικά μας χρήματα, μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού για παράδειγμα.

Ο Θεός να μας συγχωρήσει για το λίγο που κάνουμε. Ο Άγιος Παΐσιος, κι ενώ ήτανε άρρωστος, βγήκε από το Περιβόλι της Παναγίας για να διαδηλώσει εναντίον της ταινίας «ο τελευταίος πειρασμός». Μας έδειξε με την πράξη αυτή τί πρέπει να κάνουμε κι εμείς σε παρόμοιες περιστάσεις. Κι εκείνο «τέχνη» το λέγανε, όπως και σήμερα. Και τότε τον Χριστό πολεμούσαν, όπως και σήμερα. Διότι όπου ο Σταυρός εκεί και ο Εσταυρωμένος.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ