Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Προσέξατε κι εσείς πως απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε κριτική στο Ισλάμ απο την “αριστερά”;; Κι όμως, υπάρχει λόγος που συμβαίνει. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

 

Μετά απο την τελευταία σφαγή στο Μπαγκλαντές απο Ισλαμιστές εναντίων Ινδουιστών, εγω ο ίδιος έστειλα την είδηση σε πολλούς “αριστερούς” να την διαβάσουν αλλα δεν είδα ιδιαίτερη συγκίνηση, όπως και καμιά αναφορά στο θέμα. Το ίδιο συνέβει και με τα μεγάλα αριστερά προφιλ στα κοινωνικά μέσα όπως το τουίτερ. Αλλα γιατί απαγορευεται κάθε κριτική στο Ισλάμ, υπάρχει λόγος κι αν ναι, ποιος είναι αυτός;

Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των μεταναστών που εξαναγκάζονται να μεταναστεύουν σε δυτικές χώρες προέρχονται από Ισλαμικές χώρες όπου τα παιδιά αγοράζονται και πωλούνται συνήθως από παιδόφιλους ή εμπόρους οργάνων. Κάτι παρόμοιο άλλωστε συμβαίνει και στην ελεγχόμενη απο την Δύση και διεφθαρμένη Ουκρανία.

Κάποτε αυτές οι χώρες είχαν δική τους κουλτούρα όπου με την στήριξη της Δύσης μετατράπηξε κυριολεκτικά σε εφιάλτης, ένας εφιάλτης που έχει κάνει και την εμφανισή του στην Ευρώπη, καιρό τώρα… Mουσουλμάνος που μεγάλωσε στη Βρετανία, βίασε 13χρονη και αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν ήξερε πως είναι παράνομο!

Ο νεοναζισμός με την νεοαριστερά, ταυτίζονται σε πολλές απόψεις και πολλές τακτικές που χρησιμοποιούν είναι ίδιες, αυτό πλέον μπορούμε να το αποδείξουμε με στοιχεία. Δείτε τι συμβαίνει στην Αγγλία και ποιοι υποστηρίζουν την υπεροχή του Ισλάμ (γιατί περι αυτού πρόκειται), όπως και την λογοκρισία και την στέρηση των ελευθεριών.

Ο Daniel Wootton, γνωστός δημοσιογράφος που είχε δουλέψει για τα μεγαλύτερα ΜΜΕ, ο ίδιος αριστερών πεποιθήσεων, εξηγεί σε άρθρο του: Πως η αριστερά στο Ηνωμένο Βασίλειο ευθύνεται για την ανερχόμενη δικτατορία στην Ευρώπη.

Το Ισλάμ για τα ευρωπαϊκά κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικά, είναι η ιερή αγελάδα που δεν κάνει να αγγίξουν (εκτός κι αν πρόκειται για παλαιστίνιους), εκεί προηγείται η άλλη ιερή αγελάδα.

Το ιρακινό κοινοβούλιο επιβάλλει επί του παρόντος νομοθεσία που επιτρέπει σε ενήλικες άνδρες να παντρεύονται 9χρονα κορίτσια. Είδατε έστω και μια οργανωμένη νεοφεμινίστρια/αριστερή (μαζί πηγαίνουν αυτά), να διαμαρτύρεται, όταν μάλιστα το Ισλάμ είναι η δεύτερη πλειοψηφικά θρησκεία σε όλη την Ευρώπη, όπου σε πολλές πολείς έχει ακόμα και την πρώτη θεση.

Δείτε αυτές τις εικόνες, σε όποια χώρα έβαλε το χέρι της η δύση την μετέτρεψε σε μεσαίωνα. Το ίδιο κάνει τωρα και στην Ευρώπη.

Η Μέση Ανατολή φιλοξενεί τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ανήλικα κορίτσια σύμφωνα με τη UNICEF και κάθε χρόνο περισσότερα από 700.000 νεαρά κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν με ενήλικες άνδρες, η οποίοι αν είναι πλούσιοι μπορούν να έχουν και περισσότερες απο μία νύφες.

Θέλετε να δείτε πώς φαίνεται αυτό στην πραγματικότητα; Γνωρίστε τον Ahmad, έναν 25χρονο άνδρα που πρόκειται να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Mahasen μέσα σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με τον Ahmad, «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την αγαπώ και είναι ένας 100% επιτυχημένος γάμος».

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα σε αυτό. Η Mahasen είναι μόλις 9 ετών και θα αναγκαστεί να παντρευτεί τον Ahmad είτε το θέλει είτε όχι.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια αποδεδειγμένη, σχέση μεταξύ της εμμονής της ελίτ με τη μετανάστευση και την παιδεραστία, είναι καιρός να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Φυσικά δεν φταίει σε αυτό η ιδεολογία της αριστεράς, αλλα η χειραγώγιση της απο ανθρώπους που ποτέ δεν άνηκαν σε αυτή, και που είχε ως αποτέλεσμα τον πλήρη εκφυλισμό της.

Μην φοβάστε να σας πουν ακροδεξιούς, αυτό είναι θράσος. Θα ήθελαν πολύ να είστε ακροδεξιοί επειδή αντιδράτε σε όλα αυτα, αφού το μεγαλύτερο τους άλλοθι είναι αυτά τα φυντάνια του εθνικισμού και της ακροδεξιάς, αλλα δυστυχώς γιαυτούς δεν είστε. Είστε απλά φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν σας έχει ακόμα επηρεάσει η προπαγάνδα που έφαγαν οι ίδιοι με την κουτάλα.

Ποτέ δεν υπήρξα στην ζωή μου, όχι ακροδεξιός αλλα ούτε καν δεξιός. Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι τουλάχιστον κοινωνιοπαθείς, που βρίσκουν στέγη στα πουλήμένα αριστερά κόμματα όπως είπαμε πιο πάνω.

Το να μη θέλεις μια βάρβαρη θρησκεία στη χώρα σου η οποία αυξάνεται ραγδαία και κινδυνέυει να γίνει καθεστώς, δεν σε κάνει ρατσιστή όπως προσπαθεί να σε κατηγορήσει το σύστημα και οι οργανωμένες “φιλανθρωπικές” ομάδες του κατεστημένου.

Απλά κοιτάξτε τι λέει ο διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock στη σφηκοφωλιά του WEF: «Τα κοινωνικά προβλήματα από την αντικατάσταση των ανθρώπων με μηχανές, θα λυθούν με την μετανάστευση και την μείωση πληθυσμού»! Μαλιστα χρησιμοποιεί και αριστερική ρητορική λέγοντας πως το πρόβλημα είναι οι ξενοφοβικές κυβερνήσεις…

Πάντα πιστεύαμε ότι η μείωση του πληθυσμού είναι αιτία για αρνητική ανάπτυξη, αλλά στις συνομιλίες μου με την ηγεσία αυτών των μεγάλων, ανεπτυγμένων χωρών που έχουν ξενοφοβικές μεταναστευτικές πολιτικές, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εισέλθει.

Αν η υπόσχεση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, εάν η υπόσχεση όλων αυτών μεταμορφώσει την παραγωγικότητα, που οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι θα είναι σε θέση να ανυψώσει το βιοτικό επίπεδο των χωρών, θα είναι η μείωση πληθυσμών.

Για τον Φινκ, λιγότεροι άνθρωποι σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής στον ανεπτυγμένο κόσμο. Για τους αυξανόμενους πληθυσμούς στον τρίτο κόσμο, ιδιαίτερα στην Αφρική και την μέση ανατολή, η εκπαίδευση και η μετανάσταυση θα είναι το κλειδί, σύμφωνα με τον CEO της BlackRock.

Άλλωστε ο αποπλυθησμός, ο αυταρχισμός και η παιδεραστία ήταν στο επίκεντρο των μηνυμάτων των ελίτ όπου σύμφωνα με το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Noah Yuval Harari, είναι καιρός η ανθρωπότητα να αποδεχθεί την παιδεραστία ως απολύτως φυσιολογική.

Ο Χαράρι απάντησε στην κριτική για την ατζέντα του WEF υπέρ της παιδεραστίας αναρτώντας ένα επαίσχυντο μήνυμα στο X, ζητώντας τη νομιμοποίηση της παιδικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τον Harari και τη λογική του WEF, δεν χρειάζεται να απαγορεύεται τίποτα γιατί «από βιολογική άποψη, τίποτα δεν είναι αφύσικο. Ό,τι είναι δυνατό να γίνει είναι εξ ορισμού και φυσικό».

Θυμηθείτε το παράθυρο του Όβερτον, αφού όλα είναι δυνατόν να συμβούν όπως και ένας άνθρωπος να φάει έναν άλλο άνθρωπο, μποροεί να είναι και φυσιολογικά, άρα οποιαδήποτε απαγόρευση είναι αφύσικη.

Το WEF προτρέπει τους ενδιαφερόμενους φορείς του να επιταχύνουν την ατζέντα υπέρ της παιδεραστίας και όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί δεν αντιδρούν ποτέ, μαζί με αυτούς και τα κύρια μέσα ενημέρωσης, που έχουν αποδεχτεί τον ρόλο τους.

Δείτε ακόμα: Θα πάμε σε δεύτερο γύρο με μάσκες, lockdown και κατάργηση των ελευθεριών μας – ή αυτή τη φορά θα αντισταθούμε;