Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Προσοχή !!! Υποψήφιοι μνηστήρες του δεσποτικού θρόνου της Λαρίσης φέρονται να κυκλοφορούν τα φεϊγ βολάν στη Λάρισα κατά του π. Ιερωνύμου Νικολόπουλου ετέρου συνυποψηφίου

Ουδεμία ανάμιξη έχουν οι Αγωνιζόμενοι Χριστιανοί Λαρίσης με το κείμενο και την  ενέργεια αυτή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
-------------------------
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ



Υποψηφιοι επισκοποι για την Λαρισα, μετα τον θανατο του θλιβερου Ιγνατιου Λαππα ειναι πολλοι.
Αλλοι ειναι οι παρακοιμωμενοι, αλλοι οι ελκοντες την καταγωγην εκ Λαρισης και αλλοι οι σφογκοκολιαριοι των συνοδικων γραφειων απο τα οποια εκλεγονται και οι περισσοτεροι. Σπανια να εκλεγη ενας τριτος που εργασθηκε στην συγκεκριμμενη κενη μητροπολι κηρυττοντας ανελλιπως το ονομα του Ιησου του Ναζωραιου.

Σπευδουμε πριν απο την εκλογη του υποψηφιου αρχιμανδριτου Ιερωνυμου Νικολοπουλου που θα γινη την εβδομαδα που μας ακολουθει (δηλαδη αρχες Οκτωβριου), να επισημανουμε ενα γεγονος που συμβαινει αυτη τη στιγμη στη Λαρισα.
Ειμαστε οι μονοι που γραψαμε καποια πραγματα για τον εν λογω αρχιμανδριτη ο οποιος ακουγεται οτι συγκεντρωνει και τις περισσοτερες πιθανοτητες.
Στην Λαρισα αυτες τις μερες κυκλοφορησε σε πολλες χιλιαδες φειγ βολαν με αρθρο που εμεις γραψαμε και δημοσιευσαμε στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ εναντιον του εν λογω αρχιμανδριτου, που δεν εδωσε καλες εξετασεις στην Καλαματα και στην διωκομενη μονη του αγιου Κωνσταντινου Καλαματας.
Ομως απο μια πραξι και μονο δεν μπορει να δοθη η πληρης εικονα ενος προσωπου αλλα πρεπει να εξετασθη σφαιρικα και αντικειμενικα.
Πληροφοριες μας αναφερουν οτι τα φειγ βολαν που κυκλοφορησαν, τα κυκλοφορησαν μαλλον οι υποψηφιοι μνηστηρες και οχι εμεις, αλλα ουτε και οι Αγωνιζομενοι Λαρισαιοι χριστιανοι.
Επισης, οι πληροφοριες μας αναφερουν, οτι ο αρχιμανδριτης Ιερωνυμος Νικολοπουλος ειναι ο καλυτερος απο ολους τους υποψηφιους.
Οι υποψηφιοι μνηστηρες και μονον εχουν συμφερον να προβουν σε αυτη την ανηθικη πραξι, αφου αυτοι βλεπουν να χανουν τις ελπιδες τους να καταλαβουν τον θρονο της Λαρισας.
Ετσι, λοιπον, κανουμε αυτην την δηλωσι πριν ακομα πληροφορηθουμε ποιος τελικα θα εκλεγη για την Λαρισα και ξεκαθαριζουμε τα πραγματα.
=================================================
 2 σχόλια:
Θα μπεί άραγε στο τριπρόσωπο ο προσφωνούμενος με γυναικείο όνομα (όνομα αμερικανίδας πολιτικού); Είναι αυτός που προστάτεψε τον ατακτούντα αρχιμανδρίτη που εξεδιώχθη (όπως και άλλοι) από την Εκκλησιαστική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης!!! Οι λοιποι εξ άλλων μητροπόλεων τιμωρήθηκαν ,σε μάς έγινε προϊστάμενος σε μεγάλο ναό της Λάρισας...Αληθεια η τοποθέτησή του στο τριπρόσωπο θα αποτελέσει μια καταμέτρηση της δύναμης των συμπαθούντων τους "τοιούτους", των ...προοδευτικών!!! Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή γιά να πάει μπροστά πρέπει νάχει και ενα θηλυπρεπή...Μπορεί να λειπει απ το τριπρόσωπο; από έναν "προοδευτικό" αρχιεπίσκοπο !!! Κατάντια ..
Υ.Γ. Κρύβομαι μη με κυνηγήσουν γιά ρατσιστή!!!
Απάντηση
Απαντήσεις
  1. Τό τριπρόσωπο έχει ήδη εξαχθεί.
    ΙΝ, ΑΤ,ΓΠ ,τά αρχικά τους

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ