Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο ΟΗΕ θέλει να εγκρίνει την άμβλωση παγκοσμίως: 19.423 εκατομμύρια θάνατοι μόνο φέτος

Είναι ένα αληθινό παγκόσμιο δράμα που έχει ήδη συγκεντρώσει 19.423 εκατομμύρια θανάτους μέχρι στιγμής μόνο φέτος, 44 φορές περισσότερους από αυτούς που προκαλούνται από τον κοροναϊό. Αλλά κανείς δεν θέλει να είναι κάτι τέτοιο ευρέως γνωστό..... Λες και αυτές οι χαμένες ζωές δεν ανήκουν στο περιβόητο “I can't breathe”...

Ο ΟΗΕ είναι ο κύριος υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NOM) και βοηθά στην εδραίωσή της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο τελευταίος στόχος του είναι να εγκρίνει την άμβλωση, με τη δικαιολογία της προστασίας της υγείας των γυναικών, καθώς οι μη ασφαλείς αμβλώσεις προκαλούν 47.000 θανάτους γυναικών κάθε χρόνο και αναπηρία σε πέντε εκατομμύρια. Αλλά τίποτα δεν απέχει πιο πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο ΟΗΕ καταπατά το δικαίωμα στη ζωή, παρόλο που περιλαμβάνεται στο άρθρο 3 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .
Στόχος είναι η έγκριση για το “Σχέδιο για τον πληθυσμό, την επισιτιστική ασφάλεια, τη διατροφή και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο του κορονοϊού", το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: «Εμείς, οι εκπρόσωποι, με την ευκαιρία της 53ης συνόδου της Επιτροπής Πληθυσμού και Ανάπτυξης, σε μια εποχή άνευ προηγουμένου κρίσης που προκλήθηκε από τον κοροναϊό, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την καθολική πρόσβαση σε υπηρεσίες σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας έως το 2030, συμπεριλαμβανομένου του οικογενειακού προγραμματισμού, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης και την ένταξη της αναπαραγωγικής υγείας στις εθνικές στρατηγικές και προγράμματα. Δεσμευόμαστε επίσης να διασφαλίσουμε την πρόσβαση στη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και στα αναπαραγωγικά δικαιώματα.σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στο Πρόγραμμα Δράσης της Διάσκεψης για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη και την Πλατφόρμα Δράσης του Πεκίνου και τα έγγραφα που προέρχονται από τις εν λόγω συνόδους κορυφής.”
Γνωρίζετε ήδη ότι όταν ο ΟΗΕ χρησιμοποιεί τον ευφημισμό για σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, αναφέρεται στην άμβλωση, την αντισύλληψη και άλλες μεθόδους.
Σύμφωνα με αυτό, αξίζει να θυμόμαστε ότι το αληθινό δράμα του κόσμου είναι η άμβλωση, η οποία έχει ήδη συσσωρεύσει 19.426 εκατομμύρια θανάτους μέχρι στιγμής φέτος, 44 φορές περισσότερους από αυτούς που προκλήθηκαν από τον κοροναϊό (πάνω από 436.700), σύμφωνα με τον ιστότοπο “Παγκόσμιομετρο”. Υπάρχουν σχεδόν τρία εκατομμύρια περισσότεροι θάνατοι από άμβλωση από ό, τι στις 21 Μαΐου , αλλά προσέξτε, μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!
Το CitizenGO συλλέγει υπογραφές για να καταγγείλει ότι τα Ηνωμένα Έθνη προσπαθούν να επιβάλουν την άμβλωση, τη δολοφονία μωρών στη μήτρα , εκμεταλλευόμενοι την κρίση του κορονοϊού: έχουν ήδη περισσότερες από 400.000 υπογραφές. Καταγγέλλουν ότι τα λόμπι των αμβλώσεων προσπαθούν να πετύχουν αυτόν τον στόχο, αλλά η άμβλωση δεν είναι δικαίωμα, δεν είναι υγεία ή ανάπτυξη, αλλά αποτυχία για τις γυναίκες και την κοινωνία στο σύνολό της.
 https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6946935_