Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ηλίθιοι ,άρρωστοι,απατεώνες.. και ψυχασθενείς «αφού αναπνέουμε, πάλι καλά!».


Στην Ξάνθη Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας

Ο σημερινός πρωθυπουργός αποκαλύπτεται. Θέλει να μας πάει με τον ιό της φοβίας σε ατμόσφαιρα ανοχής απέναντι στο μνημόνιο που φέρνει και τη διαφθορά που τον διακατέχει. Κυρίως, θέλει να μας πάει σε εθνικές υποχωρήσεις, αφού πρώτα αδειάσει καλά την ψυχή του ελληνικού λαού και γεμίσει τους Έλληνες με φόβο και με τη σκέψη : «αφού αναπνέουμε, πάλι καλά!». 
Ο ανόητος αποκαλύπτεται. Ουδείς λαός είναι έτοιμος να πολεμήσει και να αντισταθεί, όταν η ανιψιά και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τον βομβαρδίζουν όλη ημέρα με το μήνυμα: «Κάτσε σπίτι, μείνε ασφαλής!». Ούτε πολεμάει, ούτε αγωνίζεται για επανεκκίνηση της οικονομίας. Όλη αυτή η βλακώδης και δόλια πλύση εγκεφάλου κατατείνει στην πλήρη παράλυση του νέου Βυζαντίου. 
    Κανείς δεν θα πάει να πολεμήσει τον Τούρκο, ακούγοντας την κα Κοσιώνη να του λέει κάθε βράδυ, ότι θα πεθάνει από covid και πρέπει να μείνει στο σπίτι. Όταν βάζεις σε ένα λαό την ιδέα ότι θα πεθάνει από μία γρίπη, γιατί να στείλει τα παιδιά του, γιατί να πάει ο ίδιος να πολεμήσει τους Τούρκους εισβολείς;
   Η Χούντα του Ιωαννίδη, η Απριλιανή Χούντα έλεγε στο λαό ότι άκρα ησυχία επικρατεί καθάπασαν την Επικράτεια, ενώ ετοίμαζε την ανατροπή του Μακαρίου και οι απέναντι τον Αττίλα. Τώρα, ο ηλίθιος πολιτικά λέει: «Μείνετε στο σπίτι, μείνετε Ασφαλείς», ενώ ο ίδιος βουτάει στη διαφθορά και οι απέναντι ετοιμάζονται για τη Νέα Λωζάνη.
 Γ.Τράγκας