Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές. Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον... (2 βίντεο)

Με αυτούς τους δημοσιοσχετίστες Επισκόπους, φίλους των Μασώνων και Οικουμενιστές, μας προτρέπουν να κοινωνούμε οι Ποιμένες!

Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές. Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον... (2 βίντεο)

Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές. Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον... (2 βίντεο)

29 Ιουνίου, 2020 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=bSQ2AyAZI54&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=ka2dCi42tWc&feature=emb_title

 Δυστυχώς, αν και κάποια βιβλία θα έπρεπε να βρίσκονται σε όλες τις βιβλιοθήκες των πολιτών, ώστε η γνώση για ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα, να γίνει οικεία και να υπάρξει αντίσταση από τον λαό ή και τους λαούς, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι σημαίνει ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… και κυρίως ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας…

Το βιβλίο του DR. D.C. YERMAK – “Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”, αποκαλύπτει τον σατανικό και διεστραμμένο κόσμο των μασσόνων – τεκτόνων της εξουσίας.
«… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ, ΟΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ…» 
Αξίζει να διαβαστεί και το βιβλίο του WERNER GERSON – “O NAZΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, ΣΕΛ. 139-140, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ.


Ας δούμε τώρα και τα… “εντός του Χριστιανισμού, από τους ιεράρχες”…
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Μήπως να θεωρήσουμε πως το σχόλιο στο παρακάτω αποκαλυπτικό θέμα, αληθεύει;;;
“ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ η ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.λ.Π ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ…, ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΚΡΑ …Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ” ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Ο ….ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ”…
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.”
Αν λοιπόν αληθεύουν τα όσα αναφέρει το σχόλιο, μήπως εξηγούνται πολλά για την αδιάφορα προκλητική θέση του Ιερώνυμου και των μητροπολιτών, στο θέμα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, στο θέμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και την υποταγή τους στο θέμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;
ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;;;

Καλλιόπη Σουφλή
=====================================

Με αυτούς τους δημοσιοσχετίστες Επισκόπους, φίλους των Μασώνων και Οικουμενιστές, μας προτρέπουν να κοινωνούμε οι Ποιμένες!

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τιμήθηκε με τον μασονικό αστέρα των Ναϊτών!!! (Φωτό)https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=bSQ2AyAZI54&feature=emb_logo
Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα  επισκευής του Καθεδρικού Ναού.
Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου "Ναϊτικά Νέα" (φωτο).

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».
Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα (φωτο): (συνέχεια)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ PATRIC E. REA ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β'


«Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β'.»
Και παρακάτω διαβάζουμε:
«Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών. Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ».Πηγή: https://taneaonline.wordpress.com/2015/08/23