Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Άκρως μολυσματική, αν όχι και προκλητική, η σύναξη μελών ΕΔΥ των περί τον ΕΟΔΥ μετά της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ ο κ. Τσιόδρας και οι σὺν αυτώ φίμωσαν τούς Έλληνες, αυτοί δεν έβαλαν μάσκα… ίνα του ιού και της δυσωδίας προστατευθούν.


«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε» (Δ. Σολωμός)

    Άκρως μολυσματική, αν όχι και προκλητική, η σύναξη μελών ΕΔΥ των περί τον  ΕΟΔΥ μετά της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ ο κ. Τσιόδρας  και οι σὺν αυτώ φίμωσαν τούς Έλληνες,  αυτοί   δεν έβαλαν μάσκα… ίνα του ιού και της δυσωδίας  προστατευθούν. 
   Κύριε Σωτήρη Τσιόδρα,  μπορεί να πείθετε ανθρώπους όχι όμως και την Αλήθεια. 
    Μπορεί τώρα  να αρέσεις ως «γλυκύς», όπως σε κολάκεψε η  Κατερίνα, αλλά πρόσεχε, μήπως δεν αρέσετε για πάντα  στην Αλήθεια. 
 σχόλια:Ιωάννης


 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΔΥ)
Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Μασκα για την προστασία απο τον ιό των Γύφτων Λάρισας

17|06|2020 |


Υποδεχόμενη την επιτροπή, η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την χαρά της για την συνάντηση, ενώ, απευθυνόμενη στα μέλη της Επιτροπής
Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ΕΟΔΥ για το νέο κορονοϊό, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για τον τρόπο που λειτούργησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Όπως είπε η Πρόεδρος, «ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας, πέτυχε με τη δημόσια παρουσία του, με τον γλυκύ και άμεσο τρόπο του, να εμπνεύσει σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης». 

Παρατήρησε όμως, ότι «είχε στο πλάι του όλα τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, που, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, πέτυχαν να προστατεύσουν με τρόπο υποδειγματικό όλους τους πολίτες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της χώρας μας».

Μέλη Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-


 Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, συμμετείχαν: 
οι Παναγιώτης Πρεζεράκος, ‘Ακης Βατόπουλος, Κωνσταντίνος Γκογκόσης, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, Ελένη Γιαμαρέλου, Χαράλαμπος Γώγος, Γιώργος Δαίκος, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Σπύρος Ζακυνθινός, Θεοκλής Ζαούτης, Αγγελική Καραΐσκου, Αναστασία Κοτανίδου, Παγώνα Λάγιου, Μάριος Λαζάνας, Αθανασία Λουρίδα, Γκίκας Μαγιορκίνης, Ανδρέας Μέντης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Παρασκευή Παπαευαγγέλου, ‘Αννα Παπά-Κονιδάρη, Δημήτριος Παρασκευής, Γιώργος Σαρόγλου, Βασιλική-Αναστασία Σύψα, Νικόλαος Σύψας, Γιώργος Τουλούμης, Αθανάσιος Τσακρής, Σωτήρης Τσιόδρας, Μαρία Τσολιά, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.
Απόσπασμα
Πηγή: iefimerida.gr - https:/
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR