Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! γίνεται απόπειρα να μαγαρίσουν τους Χριστιανούς. Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα από ιμάμη με ένδειξη HALAL (Χαλάλ), τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις

Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα!
 Σε κάθε περίπτωση είναι τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις 
Ε όχι! Δεν θα ανεχτούμε στην Ορθόδοξη Ελλάδα να μας ταΐζουν τρόφιμα διαβασμένα από ιμάμη! με ένδειξη   HALAL (Χαλάλ)

Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα

 
Ε ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ!
Της Ελένης Παπασταματάκη
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες και ακροατές δυσάρεστων ειδήσεων, οι οποίες αφορούν τις τραγικές μέρες που διέρχεται η πατρίδα μας, εξαιτίας του πλήγματος της λαθρομετανάστευσης και του λαθροεποικισμού. Όλα αυτά μοιάζουν πολύ χειρότερα και σαφώς οδυνηρώτερα για τους συμπατριώτες μας που τα βιώνουν, καθώς βλέπουν μπροστά τους την απειλή ολοζώντανη, γίνονται θεατές των εξεγέρσεων των κατά τα άλλα ζητούντων άσυλο στη χώρα μας, βιώνουν την εκμετάλλευση και την καταπάτηση των περιουσιών τους, τις καταστροφές και τις αρπαγές των υπαρχόντων τους. Και όλοι φυσικά θρηνούμε για τις δαιμονοκίνητες καταστροφές στα μικρά ή μεγαλύτερα εκκλησάκια των νησιών μας. Σε αυτή δυστυχώς την επαίσχυντη, ανίερη και καταδικαστέα πράξη της βεβήλωσης των Ιερών και των οσίων μας, η πολιτεία αλλά πολύ περισσότερο η Ιεραρχία η οποία πνέει τα λοίσθια, μένει παντελώς άπραγη και εξοργιστικά αδιάφορη.

Πέρα, όμως, από τον φανερό κίνδυνο της ισλαμικής επέλασης στην πατρίδα μας, με αυτόν το δόλιο τρόπο των δήθεν προσφύγων, υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και που μυστικά δρουν εις βάρος μας. Μεθοδικά και ύπουλα ροκανίζουν την πατριωτική αυτοσυνειδησία μας, αιχμαλωτίζουν το ελεύθερο πνεύμα μας και το μετατρέπουν σε εύκολα χειραγωγούμενο, ναρκώνουν τη ψυχική μας εγρήγορση και πλήττουν θανάσιμα το θρησκευτικό μας αισθητήριο. Εδώ εντάσσονται, φυσικά, τα τηλεοπτικά κανάλια της προδοσίας που αναπαράγουν σωρηδόν τις τούρκικες σειρές, τα τηλεπαιχνίδια αγορασμένα από Τούρκους επιχειρηματίες και η προβολή ενός προτύπου που μακράν απέχει από την πραγματικότητα. Αυτά, βέβαια, δίνουν το περιθώριο της επιλογής. Μικρό, αλλά το δίνουν! Είναι στο χέρι μας δηλαδή, αν θα παρακολουθήσουμε τις τουρκοσειρές ή αν θα γυρίσουμε την πλάτη σε αυτήν την προδοτική προπαγάνδα.
Να όμως, που ο διάβολος με τα όργανά του δεν ησυχάζει αν δεν πειράξει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς στους οποίους παραμένει μέσα τους άσβεστη η αγάπη για την Ορθοδοξία μας και την πατρίδα μας. Μηχανεύεται τότε άλλους τρόπους, αθέατους και σιωπηλούς κατά το δυνατόν, για να κάνει τη ζημιά. Πιο συγκεκριμένα, να εισβάλλει στα σπίτια μας και στις υπάρξεις μας με το έτσι θέλω.
Είναι αλήθεια, πως μία τέτοια εισβολή δεχτήκαμε πριν μερικές μέρες. Δεν περιγράφεται η φρίκη που νιώσαμε οικογενειακώς, όταν αντιληφθήκαμε ότι το προϊόν για άλειμμα στο ψωμί που είχαμε καταναλώσει δεν ήταν καθόλου όπως τα συνηθισμένα προϊόντα. Πρώτα-πρώτα εντόπισα στη συσκευασία τα βασικά όπως για παράδειγμα τα συστατικά, ότι πρόκειται δηλαδή για νηστίσιμο προϊόν και την ημερομηνία λήξης. Όμως, δεν ξέρω πώς επέμενα να το περιεργάζομαι, μάλλον σα να έπρεπε να εντοπίσω κάτι που δεν είχα ήδη δει και το κοιτούσα χιλιοστό προς χιλιοστό. Τη στιγμή εκείνη, με περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη, όταν σε καλά κρυμμένο σημείο βρισκόταν η ένδειξη της πιστοποίησης χαλάλ. Μείναμε άφωνοι! Αμέσως έψαξα να επιβεβαιώσω την εταιρία παρασκευής του και όντως ήταν μια ελληνική εταιρία με έδρα το Κιλκίς.

Ε όχι και αυτό! Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι σε ελληνικό πολυκατάστημα τροφίμων, θα αγόραζα ελληνικό προϊόν το οποίο θα είχε την πιστοποίηση του ανίερου Ισλάμ. Με ποιο δικαίωμα αναγκάζουν στην Ορθόδοξη Ελλάδα τους χριστιανούς νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας να καταναλώνουν τα διαβασμένα τρόφιμα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!!!

Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα αυτό, αν καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι τα τρόφιμα όπως τα αγοράζαμε, αλλά πλέον έχουν πάρει έγκριση από εταιρία πιστοποίησης χαλάλ. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αυτά τα τρόφιμα πληρούν τις προδιαγραφές και είναι διαβασμένα από ιμάμη. Επίσης, ως «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ’ αρχήν δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό. Σε κάθε περίπτωση είναι τρόφιμα που έχουν δεχτεί δαιμονικές ισλαμικές επιδράσεις.
Πού έχουμε φτάσει ειλικρινά δεν ξέρω! Αντί να προσαρμοστούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στα δικά μας δεδομένα, μας αναγκάζουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουμε εμείς τη ζωή μας στα δικά τους. Φιλοξενούνται σε μια χώρα και επιβάλλουν τα πιστεύω τους στους νόμιμους πολίτες. Δηλαδή για να τιμούν αυτοί τις παραδόσεις τους πρέπει εμείς οι χριστιανοί να τρώμε διαβασμένα;;; Και όταν μιλάνε οι κυβερνώντες για αφομοίωση εννοούν να συνηθίζουν οι χριστιανοί να υιοθετούν παραδόσεις των απ’αιώνων εχθρών της πίστης μας, μουσουλμάνων;
Εδώ τίθεται και το θέμα εμπιστοσύνης σχετικά με τις ελληνικές εταιρείες, οι οποίες στο βωμό του κέρδους θυσιάζουν την πίστη μας, τις παραδόσεις μας και τις αξίες μας. Ποιος ξέρει τι έσοδα θα έχουν όχι μόνο από αυτά που πουλάνε στους μετανάστες, αλλά και από τα έσοδα από τις άκρες εκείνες που χρηματοδοτούν και τις ΜΚΟ με το βρώμικο ρόλο που παίζουν.
Αν μη τι άλλο πρόκειται και για εξαπάτηση των χριστιανών αγοραστών από τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς επάνω στο προϊόν αναγράφεται η ένδειξη «νηστίσιμο». Για ποιο λόγο αναγράφουν κάτι που παραπέμπει στη χριστιανική θρησκεία; Μα για να δελεάσουν και αυτούς τους αγοραστές.
Διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν αυτό το προϊόν πουλιόταν αποκλειστικά σε καταστήματα όπου οι ιδιοκτήτες τους είναι μουσουλμάνοι και έχουν εξωτερικά στο κατάστημά τους το διακριτικό της πιστοποίησης χαλάλ. Τότε μοναδικά υπεύθυνος θα ήταν ο αγοραστής, τώρα όμως καταπατούνται τα θρησκευτικά μας δικαιώματα και με πανουργία διοχετεύονται στην αγορά των Ελλήνων χριστιανών τρόφιμα που έχουν περάσει από ειδικές τελετουργίες.
Δεν είναι καθόλου μικρό το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως είναι τεράστιο, καθώς άπτεται πνευματικών θεμάτων. Αρκεί να θυμηθούμε το θαύμα των κολλύβων του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος. Τότε ο Ιουλιανός ο Παραβάτης θέλοντας να μολύνει τους χριστιανούς κατά την πρώτη εβδομάδα της νηστείας της Αγίας Τεσσαρακοστής, διέταξε να ραντίσουν τα τρόφιμα στην αγορά με αίμα ζώων από θυσίες. Όμως, ο Άγιος Θεόδωρος θέλοντας να προλάβει το κακό, εμφανίστηκε σε όραμα στον τότε ευσεβή Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Ευδόξιο και του φανέρωσε τη δολιότητα του αυτοκράτορα. Προέτρεψε, λοιπόν, να μη φάνε οι χριστιανοί από αυτά και μολυνθούν, αλλά να βράσουν σιτάρι, κόλλυβα δηλαδή και με αυτό να πορευτούν. Έτσι και έγινε και οι χριστιανοί δε μολύνθηκαν από τα ειδωλόθυτα. Δεν υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη από αυτήν, που να μας δείχνει πως πρέπει να αποφεύγουμε τροφές που έχουν επιδεχτεί τελετουργία άλλων δαιμονικών θρησκειών.
Συμπερασματικά, αντιλαμβανόμαστε ότι αν στο παρελθόν κοιτάζαμε με προσοχή την ημερομηνία λήξης ή τα συστατικά ενός τροφίμου τώρα πολύ περισσότερο είναι ανάγκη να ψάχνουμε εξονυχιστικά τις συσκευασίες ή την προέλευση των βρώσιμων προϊόντων, ώστε να μην και έχουν πάρει τη δαιμονική πιστοποίηση χαλάλ. Καλύτερα να φάμε ληγμένα, παρά διαβασμένα!
Πηγή: Εδώ.

Σχόλια
   Δυστυχώς σε μαγειρία Ελληνικού στρατοπέδου  παρατηρήθηκε  να γίνεται χρησή προϊόντων ΧΑΛΑΛ 

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα, 
γαλακτοκομικά προϊόντα HALAL "διαβασμένα" από Μωαμεθανούς χοτζάδες.  
Πάψτε να αγοράζετε απο τις εταιρίες που πουλάνε προϊόντα ΧΑΛΑΛ

======================================== 

Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα



Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα





Η σφαγή των ζώων γίνεται με μαχαίρι, ευλογείται από τον μουφτή στο όνομα του Αλλάχ και τότε μπαίνει η ένδειξη «Halal». Αυτή την ένδειξη υιοθετούν τώρα όλο και περισσότερες εταιρείες τροφίμων στη χώρα μας

Ο όρος «χαλάλ» είναι άγνωστη λέξη για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Είναι αραβικός και σημαίνει κάτι το αποδεκτό σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, είτε πρόκειται για αντικείμενο, είτε για προϊόν, είτε για πράξη. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάτι που ενδέχεται να αφορά τη διατροφή μας. 

Η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων στην Ελλάδα λόγω μετανάστευσης συνοδεύτηκε και από την εξάπλωση τροφίμων στην εγχώρια αγορά με ισλαμική σφραγίδα. Το αποτέλεσμα είναι Ελληνες να καταναλώνουν ερήμην τους κρέατα όχι μόνο τελετουργικά σφαγμένα, αλλά και ευλογημένα από μουφτή! Την ώρα που το ζώο ξεψυχάει με έναν ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο, όπως επιβάλλει η θρησκεία του, ο μουφτής κάνει επίκληση στον Αλλάχ με τα λόγια «Μπισμιλάχ Εραχμάν, Εραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ».

Οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται διά ροπάλου να καταναλώσουν κρέας που δεν έχει πιστοποίηση «χαλάλ». Με τον όρο αυτό περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες του Ισλάμ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για κρέατα, εκτός του χοιρινού, που έχουν θανατωθεί σύμφωνα με ένα πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό. Αρχικά, πριν από το σφάξιμο, το ζώο έχει τραφεί μόνο με φυτική τροφή που δεν περιέχει ζωικά υποπροϊόντα.

Ο μουσουλμάνος σφαγέας -μόνο μουσουλμάνος επιτρέπεται να σφάξει το ζώο- διαβάζει μια προσευχή. Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της σφαγής του ζώου πρέπει να προφέρεται το όνομα του Αλλάχ. Το ζώο που θα οδηγηθεί στον τόπο της σφαγής δεν πρέπει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ενώ το ζώο είναι ζωντανό, σφάζεται αργά με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι στον λαιμό μέχρι να χάσει όλο του το αίμα, ενώ κρεμιέται ανάποδα. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώα βιώνουν έναν αργό και οδυνηρό θάνατο.

Ο ευρωπαϊκός νόμος απαιτεί τα ζώα να αναισθητοποιούνται πριν από τη θανάτωσή τους και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιείται πιστόλι αναισθητοποίησης. Αυτό, όμως, εμποδίζει την ακατάπαυστη εκροή του αίματος, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό για τους μουσουλμάνους. Λίγα χρόνια νωρίτερα, στην περιοχή της Ξάνθης είχε ξεσπάσει σάλος όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία Πίνδος, μία εκ των μεγαλύτερων πτηνοτροφικών εταιρειών με παραγωγή μέχρι και μισό εκατομμύριο κοτόπουλα την εβδομάδα, είχε από το 2003, με σχετική σύμβαση, υιοθετήσει τη μουσουλμανική πρακτική για τμήμα των προϊόντων της.

Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τους βασικούς προμηθευτές σε κοτόπουλα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της έγραφε: «Η “Πίνδος” εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Τα κοτόπουλα “Πίνδος” έχουν την πιστοποίηση “χαλάλ” από τον μουφτή Ξάνθης για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από τη Μουσουλμανική Θρησκεία». Για του λόγου το αληθές, παρατίθεται και η βεβαίωση του μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου: «Εχουμε αναλάβει τη σχετική υποχρέωση να μεταβαίνουμε κάθε φορά και κατόπιν σχετικού αιτήματος στο πτηνοτροφείο της εταιρείας “Πίνδος” που βρίσκεται στη θέση Πίνδος των Ιωαννίνων, ως μια επιτροπή που αποτελείται από μένα και τους κυρίους... (σ.σ.: παρατίθενται τέσσερα ονόματα μουσουλμάνων κατοίκων Ξάνθης), προκειμένου να διαπιστώνουμε εάν και κατά πόσο τηρείται από τον Ζουμπούλ Αχμέτ, κάτοικο Ξάνθης και υπεύθυνο σφαγής των πτηνών, η διαδικασία που προβλέπεται από τη μουσουλμανική θρησκεία και η οποία επιβάλλει την αναφορά κατά τη σφαγή αυτών της ρήσης “Μπισμιλάχ Εραχμάν Εραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ”, που σημαίνει πιστοποίηση χαλάλ (halal)».

Στο εξωτερικό υπάρχει ακόμη και τεστ για να ελέγξει ο καταναλωτής εάν υπάρχουν ίχνη χοιρινού στο γεύμα



Μετά το σούσουρο και την παρέμβαση πολιτών για τα κρέατα που καταναλώνουν οι μη μουσουλμάνοι από καταστήματα που διαθέτουν τη σχετική βεβαίωση του μουφτή, η εταιρεία προέβη σε ανακοίνωση: «Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι Ελληνικά, σφάζονται όπως όλα τα Ελληνικά κοτόπουλα και δεν έχουν καμία σχέση με τελετουργικά και μουσουλμάνους. Το HALAL χρησιμοποιείται μόνο όταν γίνεται εξαγωγή κοτόπουλων κατεψυγμένων σε τρίτες μουσουλμανικές χώρες».

Ομως, όσο αυξάνεται η ζήτηση τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος. Για τον λόγο αυτό υπάρχει επίσημο κέντρο πιστοποίησης «χαλάλ» «όχι μόνο για τους μουσουλμάνους, αλλά και για απλούς καταναλωτές που δεν έχουν σχέση με μουσουλμάνους, αλλά αγοράζουν προϊόντα με τις “θρησκευτικές” αυτές πιστοποιήσεις επειδή θεωρούν ότι είναι πιο υγιεινά και πιο αγνά», όπως αναφέρεται.
Ολο και περισσότερες επιχειρήσεις, λοιπόν, αποτείνονται στο επίσημο κέντρο πιστοποίησης «χαλάλ» στην Ελλάδα, με έδρα την Ξάνθη, για να έχουν την επίσημη βεβαίωση «χαλάλ», που περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες, όπως σφαγή των ζώων και σφαγεία, παραγωγή, παρασκευή και μεταποίηση τροφίμων, παραγωγή καλλυντικών, υλικά συσκευασίας και αποθήκευσης, μεταφορά και διανομή. Το κόστος της πιστοποίησης κυμαίνεται ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων που θέλουν να πιστοποιηθούν.

Η διαδικασία δεν είναι απλή. Μετά την πρώτη επικοινωνία πρέπει να αποσταλεί ένα τυποποιημένο mail με λεπτομέρειες για τη δράση του ενδιαφερομένου. Στη συνέχεια γίνεται η πρώτη αξιολόγηση και εκεί κρίνεται αν θα δοθεί η άδεια πιστοποίησης. Ακολουθούν η επιθεώρηση, η εισήγηση επιθεωρητή, η τελική αξιολόγηση, η κοινοποίηση στη θρησκευτική επιτροπή και η έκδοση του πιστοποιητικού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία κρέατος από το 1968 και, όπως λέει, «προμηθεύει την εγχώρια αγορά», έχει μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Επικοινωνώντας μαζί τους και ζητώντας κρέατα με πιστοποίηση «χαλάλ» μας διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι διαθέτουν τέτοια προϊόντα.




Στη Βαρβάκειο αγορά
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι και στη Βαρβάκειο Αγορά μπορεί να προμηθευτεί κανείς κρέας «χαλάλ». Το ίδιο και από κάποια κρεοπωλεία. Εξάλλου υπάρχουν εστιατόρια στην Αθήνα, εκτός από αυτά που έχουν ανοίξει οι μετανάστες, που σερβίρουν κρέας «χαλάλ». Πρόκειται κυρίως για εστιατόρια των βορείων προαστίων με ανατολίτικη κουζίνα.
Παράγοντας της κρεαταγοράς μάς είπε ότι αυξάνεται ο αριθμός των εταιρειών που σπεύδουν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, βλέποντάς την ως ευκαιρία για επιχειρηματική επέκταση μέσω των εξαγωγών. Η συνολική αξία των τροφίμων της παγκόσμιας ισλαμικής οικονομίας υπολογίζεται ότι ανήλθε το 2013 σε περίπου 1,3 τρισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί στα 2,5 τρισ. μέχρι το 2019.

Στην Ελλάδα έχουν πιστοποιηθεί 70-80 επιχειρήσεις για την παραγωγή τροφίμων «χαλάλ», χωρίς οι περισσότερες από αυτές είναι εξαγωγικές. Οι διαγωνισμοί-εξπρές δε για την τροφοδοσία των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών έχουν στρέψει μεγάλες εταιρείες κέτερινγκ προς την απόκτηση πιστοποίησης «χαλάλ». Είναι, άλλωστε, όρος του διαγωνισμού. Οπως μας είπε στέλεχος ΜΚΟ, πολλές μερίδες φαγητό πετάχτηκαν στα σκουπίδια επειδή είχαν μουσακά και κρέατα που δεν ήταν «χαλάλ».

Σε κάποιες επιχειρήσεις μάλιστα εκλήθη εσπευσμένα ο μουφτής της Ξάνθης για να διαβάσει τις σχετικές περικοπές από το Κοράνι. Στην αγορά πάντως ακούγεται ότι σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε επαρχιακές πόλεις, στα οποία διαμένουν μουσουλμάνοι μετανάστες, έχουν στηθεί αυτοσχέδια σφαγεία για να εξασφαλιστεί η αγνότητα του κρέατος!
Σε δυτικά media, όπως ο «Guardian» πάντως, έχει δημοσιευτεί επανειλημμένα ότι μέρος των εσόδων από τα τρόφιμα «χαλάλ» για τους απανταχού πιστούς μουσουλμάνους καταλήγει σε ισλαμικά φιλανθρωπικά ιδρύματα και από εκεί στο ταμείο τζιχαντιστικών οργανώσεων.




Με το παραπάνω έγγραφο ο μουφτής Ξάνθης το 2003 βεβαιώνει για την πιστοποίηση των κρεάτων «χαλάλ»
πηγή

Πάψτε να αγοράζετε απο τις εταιρίες που πουλάνε προϊόντα ΧΑΛΑΛ