Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο Σύρου Δωρόθεος Β ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη που έκλεισε τις Εκκλησίες.

Ο αφορισμένος διώκτης των Ορθοδόξων, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε στο Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου την ημέρα της Πεντηκοστής.

 Ο γνωστός για τις «μοντέρνες» αμφιέσεις και για τις «εκσυγχρονιστικές» του ιδέες Σύρου Δωρόθεος Β (που πήγαν ωρέ οι Χριστιανοί ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΝ;) καλωσόρισε τον εχθρό της Εκκλησίας και των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ευχαρίστησε που «μας έσωσε» από τον κοροδοϊό: «Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας, τα χειρότερα


Έχει ειπωθεί πολλάκις από αυτό το βήμα ότι η καταστροφή της Ελλάδος έγινε με την βοήθεια Ιεραρχών. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, άλλοι δια της σιωπής, δέχτηκαν να μετατραπούν οι Ναοί σε πλυντήρια / αγιαστήρια των πολιτικών προσώπων και των βρωμερών τους πράξεων. Η διαδρομή από τους Ναούς στην κάλπη επαναλήφθηκε πολλές φορές για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Γιατί δεν μιλάει κάποιος να το στηλιτεύσει αυτό; Σιχαθήκαμε να βλέπουμε το ίδιο έργο. Σιχαθήκαμε να βλέπουμε την Εκκλησία του Χριστού σε αυτόν τον εξευτελιστικό ρόλο. Επιτρέπει όμως ο Θεός εδικά σήμερα που γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γίνονται να δούμε ανοιχτά στο φως της ημέρας τους καρδιακούς συνοδοιπόρους των αντίχριστων πολιτικών.
Ήτανε λοιπόν αναμενόμενο ότι και μετά το κλείσιμο των Ναών θα βλέπαμε τον ξετσίπωτο υπηρέτη του διεθνούς Σιωνισμού Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέφει στην ιδιοκτησία του με την βοήθεια του «βαριού πυροβολικού» των προδοτών που διαθέτει η διοικούσα Εκκλησία. Η κυβέρνηση έχει άλλωστε το δικαίωμα να κλείνει τους Ναούς όποτε το αποφασίσει σύμφωνα και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Από εκεί και πέρα τι να περιμένει κανείς; Μήπως και η ΔΙΣ της Κρατικής Ελλαδικής Εκκλησίας δεν επαίνεσε τον Μητσοτάκη και την Κεραμέως; Ο Μητσοτάκης αυτήν την στιγμή γεμίζει την Ελλάδα με αλλόθρησκους λαθρομετανάστες. Τους Έλληνες έπαψε να τους αποκαλεί Έλληνες. Στην Μακεδονία έβαλε ταφόπλακα καταψηφίζοντας την άρση ασυλίας Τσίπρα – Κατρούγκαλου. Ετοιμάζεται με την μασκοφορεμένη αφορισμένη Κεραμέως να διαφθείρουν τα μικρά παιδιά από το νηπιαγωγείο. Σβήνει την ιστορία μας με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Πλήρωσε 20 εκατομμύρια τα ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες για να επιβάλει την Σιωνιστική ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού που θα βάλει τη νέα τάξη (τη «νέα κανονικότητα») σε τροχιά.
Αυτόν τον Μητσοτάκη ευχαρίστησε το κοράκι του Αρχιεπισκοπικού θρόνου, ο Μητροπολίτης Σύρου. Που είναι ένας Αυγουστίνος Καντιώτης να ξεβρωμίσει με τον πύρινο λόγο του την Εκκλησία από αυτά τα «καθάρματα*»; Για πόσο ακόμη αυτά τα «καθάρματα» θα διώχνουν τους ανθρώπους από την Εκκλησία; Ποιός άνθρωπος έλκεται σε μία «Εκκλησία» που έχει μεταλλαχθεί στο alter ego της πολιτικής εξουσίας; Για πόσο καιρό ακόμη θα ανέχεται ο Θεός αυτούς τους ανθρώπους που δυσφημίζουν την Εκκλησία Του και εμποδίζουν την Αποστολή Της;
Από όλα όσα συμβαίνουν σήμερα το χειρότερο είναι να βλέπει κανείς αμετανόητους ταγούς της Εκκλησίας να υπηρετούν το κακό και να μην μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψεύδος. Άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που δεν είναι καν βαπτισμένοι είναι σε θέση να διακρίνουν την αλήθεια και βγαίνουν και την βροντοφωνάζουν ακόμη και με το ρίσκο να χάσουν την δουλειά τους. Και από την άλλη Ορθόδοξοι Ιεράρχες βυθισμένοι μέσα στην πλάνη και στο σκότος, συμπράττουν και συνεργάζονται με τις σκοτεινές δυνάμεις που δρομολογούν την αποκτήνωση και την ολοκληρωτική σκλαβιά του ανθρώπου.
ΠΡΟΣΘΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΚΑΚΑ ΚΥΡΙΕ, ΠΡΟΣΘΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΚΑΚΑ.

Φαίη
*(Δεν είναι δική μου η έκφραση «καθάρματα». Άγιος την έχει πει για τα «καθάρματα» της δική του εποχής αλλά μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή το όνομά του)
 https://tasthyras.wordpress.com/2020/06/10/