Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Νεκρά παιδιά, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ “γονείς”, ΟΙ “γιατροί” ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ και η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.!!!


 

“Ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε εμβολιαστεί”: Ραγίζει καρδιές ο θείος – Ερωτηματικά για τους 3 αιφνίδιους θανάτους παιδιών
 

ΝΑ ΠΑΝΕ Ν’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ “γιατροί”, που μετά από χιλιάδες αποκαλύψεις, εξακολουθουν να εμβολιάζουν ακόμα και παιδιά.

Όσο για τον ντοκτόρο, κουβέντα δεν λέει για το μπόλι του θανάτου…

Άρχισαν να πεθαίνουν παιδιά, και κανείς δεν μιλάει για το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΘΑ ΘΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ….

ΚΑΙ Η “δικαιοσύνη”, ΣΙΩΠΑ!!!

ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ … ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ”… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ”…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ…


Καλλιόπη Σουφλή

 

Συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 7χρονου Μάριου που “‘έφυγε” από τη ζωή χθες το μεσημέρι  στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε από τους γονείς του, με σπασμούς και υψηλό πυρετό. 

Οι γιατροί παρά τις τιτάνιες προσπάθειες να το σώσουν δεν τα κατάφεραν και μετά από δύο ώρες το παιδί κατέληξε.

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ

«Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο μικρός είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφέρει το παιδί του με ασθενοφόρο, την Τρίτη το πρωί στα επείγοντα του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει, ο ίδιος, ο Μάριος είχε ήδη αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν. Μάταια, όμως…

Ο Μάριος «έφυγε» από τη ζωή και η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις για τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Όσοι γνώρισαν τον 7χρονο Μάριο δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η οικογένεια προσπαθεί να δώσει δύναμη ο ένας στον άλλον, αρνούμενοι να δεχθούν ότι ο γιος τους έφυγε τόσο άδικα και -ότι ακόμη και τώρα- κανείς δεν τους δίνει μια σαφή απάντηση για το τι πραγματικά συνέβη. Σε κλίμα άφατης θλίψης και βουβού πόνου γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά σήμερα το απόγευμα στις 16:00 τον 7χρονο Μάριο  στην Αγία Αναστασία στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε βαφτιστεί το παιδί.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 3ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ;

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ακόμη η 3χρονη Κατερίνα «έφυγε» από τη ζωή, από αίτια που ακόμα διερευνώνται,  στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι, είχε εισαχθεί αρχικά την Μεγάλη Τρίτη  στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στις 30 Απριλίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά μέσα σε 2,5 ώρες κατέληξε. Το κοριτσάκι είχε πρήξιμο στον αριστερό αστράγαλο και πονούσε το χέρι του. Το βράδυ ανέβασε πυρετό και στις 19 Απριλίου μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου. Μέχρι και τις 30 Απριλίου οπότε και κατέληξε στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου δεν είχε βγει διάγνωση.


ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Τα τελευταία μάλιστα απανωτά περιστατικά, όπως αυτό με τον αιφνίδιο θάνατο του 7χρονου Mάριου και της 3χρονης Κατερίνας στην Θεσσαλονίκη και της 12χρονης Σωτηρίας στην Πάτρα, έχουν σκορπίσει ανησυχία στους γονείς οι οποίοι ανάστατοι επικοινωνούν με παιδιάτρους.

Πόσο συχνό όμως είναι το φαινόμενο;

Την απάντηση δίνει ο παιδίατρος Αντώνης Δαρζέντας, μιλώντας στο thebest.gr: «Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να έχουμε αιφνίδιες καρδιακές ανακοπές σε παιδιά.  Αυτό μπορεί να συμβεί κυρίως σε παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας σοβαρά, σοβαρές καρδιοπάθειες ή νευρολογικά νοσήματα και είναι αυτά που ουσιαστικά «φεύγουν» από καρδιολογικά επεισόδια».

Η πρόληψη μπορεί να σώσει και πώς μπορούν οι γονείς να προφυλάξουν το παιδί τους;  «Απευθυνόμενος στους γονείς θα συνιστούσα στην αρχή της εφηβείας, μετά την πρώτη δεκαετία της ζωής ενός παιδιού, να  του κάνουν έναν καρδιολογικό έλεγχο, είτε έχουν οικογενειακό ιστορικό είτε όχι γιατί στην αρχή της εφηβείας εμφανίζονται κάποια καρδιολογικά νοσήματα που μπορεί να μην προϋπήρχαν, όπως είναι το φύσημα. Δεν είναι συχνό φαινόμενο αλλά καλός θα ήταν ένας έλεγχος, γιατί σε μικρότερη ηλικία γίνεται από τον παιδίατρο αλλά στα μεγαλύτερα παιδιά, επειδή δεν έχουν να κάνουν εμβόλια και δεν αρρωσταίνουν συχνά, δεν γίνεται περαιτέρω τσεκ. Καλό θα ήταν μια φορά το χρόνο ή ακόμα και ανά δυο  χρόνια, να πηγαίνουν τα παιδιά στον καρδιολόγο».

ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ” ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ

Τα αίτια που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή ανακοπή στα παιδιά και στους εφήβους είναι παρόμοια με τους ενήλικες αλλά έχουν διαφορετική συχνότητα: «Οι γονείς θα πρέπει να προσέξουν κάποια συμπτώματα στο παιδί τους, όπως ένα προκάρδιο άλγος δηλαδή να πονάει η καρδιά του ή μπορεί να νιώθει κόπωση ή να λαχανιάζει. Είναι τα ίδια συμπτώματα που παρουσιάζουν και οι καρδιοπαθείς ενήλικες. Ωστόσο, σε μικρότερα παιδιά μπορεί να μην υπάρχει κανένα σύμπτωμα. Οι γονείς αν εντοπίσουν τέτοια συμπτώματα καλό θα είναι να πάνε το παιδί είτε στον παιδίατρό τους, είτε σε καρδιολόγο» αναφέρει ο κ. Δαρζέντας.

infokids.gr

Πηγή