Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Θανάσουλας: Μετά το νομοσχέδιο τι; Αντεπίθεση στη #woke παράνοια !


 Μετά το νομοσχέδιο τι; Αντεπίθεση στη #woke παράνοια - #R2B με @pandou @ papdim @rkaliviotis - YouTube

Μετά το νομοσχέδιο τι; Αντεπίθεση στη #woke παράνοια !

Καλεσμένος στο #R2B είναι απόψε ο δικηγόρος Δήμος

 Θανασούλας για αν συζητήσουμε το πώς θα αντισταθούμε

 στον #woke Μεσαίωνα. Οικοδεσπότες, οι Ραφαήλ Καλυβιώτης,

 Παναγιώτης Δούμας και Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Πηγή: ΑΚΤΙΝΕΣ

Παύλος Ασλανίδης: Ντροπή & προσβολή των νεκρών μας, το τέλος της Εξεταστικής της Βουλής για τα Τέμπη

 Ο Παύλος Ασλανίδης, μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, πατέρας του νεκρού στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, Δημήτρη, μιλάει στον 98.4 μια μέρα μετά την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, να τερματίσει τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη. "Είναι ντροπή και προσβολή των 57 επισήμως νεκρών μας, αυτή η απόφαση που αποδεικνύει ότι μια κυβερνητική "μαφία" ενδιαφέρεται για την συγκάλυψη της υπόθεσης και πρωτίστως των ευθυνών του άλλοτε υπουργού, Κώστα Καραμανλή, μόνο που έτσι έκαναν του ίδιου και όσων θέλουν να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες, την θέση ακόμη χειρότερη" λέει ο Παύλος Ασλανίδης.



https://www.youtube.com/watch?v=2KDQ6vUCB64



Όπως αποκάλυψε, με καθυστέρηση 10 μηνών όταν τους επιτράπει να πάνε τελικά στη θέση Κουλούρι, "σε εγκαταστάσεις του ΟΣΕ, δηλαδή σε σημείο ιδιοκτησίας του θύτη, όπου είχαν μεταφερθεί όπως-όπως και χύμα βαγόνια και υπολείμματα αντικειμένων και μελών των νεκρών μας, με τα βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας να έχουν εξαφανιστεί και να φυλάσσονται σε άλλο άγνωστο σημείο σε εμάς, έδωσαν στο ειδικό συνεργείο που με δικά μας έξοδα βάλαμε να ερευνήσει τα συντρίμμια, άδεια μόλις 10 λεπτών και όχι για την λήψη δειγμάτων, απλά σε 10 λεπτά, ότι προλάβουμε να φωτογραφίσουμε από το σημείο, 10 μήνες μετά!!!".

Καθηγητής Δρ. Νεκτάριος Δαπέργολας: Μία ντροπή πού συνεχίζεται ἀμείωτη…



 Καθηγητής Δρ.  Νεκτάριος Δαπέργολας

     Ἔγραφα πρόσφατα περί συλλογικῆς εὐθύνης, μὲ ἀφορμὴ τὴν θεσμοθέτηση τοῦ σοδομιτικοῦ βδελύγματος - καὶ προφανῶς ἐμμένω σὲ αὐτό. Βλέποντας ὅμως τὰ πανηγύρια κάποιων ἐντὸς καὶ ἐκτὸς Βουλῆς, ἀλλὰ καὶ τὴν ἐξακολουθοῦσα ντροπιαστική σιωπὴ τῶν δύστυχων ποὺ - κρίμασιν οἰς οἶδεν Κύριος - παριστάνουν τοὺς πνευματικούς μας ποιμένες (μία σιωπή πού ὄχι μόνο δέν τήν σπᾶνε, ἀλλά τήν κάνουν ἀκόμη ἐξοργιστικότερη κάτι ἀστειότητες σάν τό νέο ἀχαρακτήριστης νυσταλέας φλυαρίας κειμενάκι πού μοιράστηκε στούς ναούς τήν περασμένη Κυριακή), προφανῶς δὲν μπορεῖ νὰ μὴν παρατηρήσει ὅτι ὅσα κι ἂν εἶναι τὰ χάλια μας καὶ ὅση εὐθύνη κι ἂν ἔχουμε ὅλοι μας (ὄχι τόσο γιὰ τὸ τρέχον βδέλυγμα καθ’ αὐτό, ὅσο γιὰ ὅλον τὸν πολυετῆ κατήφορο τῆς ἀποστασίας ποὺ μεταξὺ ἄλλων ὁδήγησε καὶ στὸ βδέλυγμα), τὶς τελευταῖες 4-5 ἑβδομάδες παρατηρήθηκαν ἀπίστευτα γεγονότα ποὺ ἐνοχοποιοῦν πρωτίστως κάποιους ὀφθαλμοφανεῖς ὑπαιτίους. Συλλογικὴ λοιπὸν ἡ εὐθύνη, ἀλλὰ φυσικὰ ὄχι καὶ ἰσομερής.

ΝΙΚΟΣ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ: «Οίκημα πλάνης και αιρέσεως (Ελληνικό κοινοβούλιο)»

 


Αναμφίβολα, είναι ο πλέον κατάλληλος τίτλος περιγραφής της σύγχρονης νομοθετικής συμπεριφοράς της βουλής στο σύνολό της∙ δεν λειτουργεί ως αρμοστής της κοινωνικής και Ορθόδοξης χριστιανικά λογικής, όπως απαιτούν οι θυσίες, το δίκαιο, η ευαισθησία των αγωνιστών του ’21 και η Ορθόδοξη παράδοσή μας. Τα νομοθετήματά της εμπεριέχουν σοβαρή θρησκευτική και κοινωνική παθογένεια.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Oι γυναίκες στη Γάζα αντιμετωπίζουν «τεράστια κακοποίηση», λέει ο ΟΗΕ

 

Σύμφωνα με αναφορές που ελήφθησαν από τα Ηνωμένα Έθνη, Παλαιστίνιες γυναίκες και κορίτσια έχουν εκτελεστεί αυθαίρετα στη Γάζα, συχνά με μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους.

Και όμως τον μασόνο Κώστα Καραμανλή της ΝΔ Μητσοτάκη οι Έλληνες τον ξαναψηφίσανε για να απαλαχθεί των ευθυνών του στο δυστύχημα των Τεμπών. ==Αναλυτικά τα ονόματα των ανθρώπων μας

Όχι στην βουλευτική ασυλία

  Έλληνα, ξέχασες ότι αυτό το προκλητικό μασονάκι κατέβασε τις αφίσες για την προστασία του αγέννητου παιδιού μετά από παρέμβαση των ΣΥΡΙΖΕΩΝ...; 

  Τώρα έκαναν από κοινού  μεγαλύτερο κακό,   αυτός 57 νεκροί στα τέμπη και τα  φιλο-σοδομικά κόμματά τους ψηφίζοντας τον "γάμο"των ομοφυλοφίλων.



ΣΧΕΤΙΚΟ Δημοσιεύμα 15-1-2020

Η απάντηση του του κινήματος «Αφήστε με να ζήσω!» για την αφίσα στο ΜΕΤΡΟ
























Αθλιότητα: Η κυβέρνηση του αφορισμένου Μητσοτάκη δεν άφησε το Άξιον Εστί να πάει στα Τέμπη, για να μη θιγεί το προεκλογικό προφίλ της! Η Ιερά κοινότητα του Α.Ο. γιατί το δέχθηκε;;;

Αναδημοσίευση απο 12-5-2023

Η Λαλίστατος δεσπότης της ΛΑΡΙΣΗΣ γιατί δεν αντέδρασε;;;
    Αισχροί, αδίστακτοι και αθεόφοβοι
Αθλιότητα: Η κυβέρνηση δεν άφησε το Άξιον Εστί να πάει στα Τέμπη, για να μη θιγεί το προεκλογικό προφίλ της!

Ούτε την Παναγία, ούτε τη μνήμη των νεκρών δεν σεβάστηκε η κυβέρνηση - Ματαίωσαν προσκύνημα στα Τέμπη, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας»

Αισχροί, αδίστακτοι και αθεόφοβοι. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη την Εκκλησία, την ορθόδοξη πίστη και τα ιερά προσκυνήματα της, αλλά ακόμα και τη μνήμη των νεκρών.

Προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα σιωπής και συγκάλυψης γύρω από το ανείπωτο έγκλημα των Τεμπών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται πως παρενέβη δύο φορές σε προγραμματισμούς που είχαν να κάνουν με την έλευση του Άξιον Εστί στην Αθήνα.

Η πρώτη φορά ήταν όταν – κατόπιν πιέσεων της κυβέρνησης – ματαιώθηκε η έλευση της ιερής εικόνας που ήταν να γίνει στις 15 Μαρτίου, αφού εκείνο τον καιρό σειόταν όλη η Ελλάδα από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για το μακελειό στα Τέμπη όπου χάθηκαν – τουλάχιστον – 57 ζωές. Έτσι η έλευση της εικόνας ήρθε πιο κοντά χρονικά στις… εκλογές, για να έχουν και την ευκαιρία μερικοί γαλάζιοι υπουργοί και βουλευτές, να απαθανατιστούν από τις κάμερες σε ενσταντανέ «θεοσέβειας».

Κωνσταντινούπολη: Δεδομένος ο μεγάλος σεισμός, λέει ο Λέκκας. Προειδοποιητικές πινακίδες μέχρι και για τσουνάμι


Οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί σε συνοικίες που βρέχονται από τη Θάλασσα του Μαρμαρά, έως και το Φανάρι, έξω από το Πατριαρχείο στον Κεράτιο Κόλπο 
- Ανησυχία και για την Αγία Σοφία - Δείτε φωτογραφίες


Υπό την απειλή μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ζουν εδώ και μήνες οι αρχές στην Τουρκία οι οποίες προετοιμάζονται τόσο για τις καταστροφικές επιπτώσεις μίας τέτοιας σεισμικής δόνησης όπως ένα τσουνάμι.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ( πριν ένα χρόνο η εξόδιος ακολουθία ενός αθώου παλληκαριού θύματος στα Τέμπη από την Κύπρο) να γιατί τρέμουν οι αντίχριστοι...

 

ΑΝΈΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙ ΜΝΗΜΑΤΟΣ! .
Είμαστε Θεότρελλοι εμείς οι Χριστιανοί ! 
Ευχόμαστε και στα δικά μας! 
Χαμογελάμε γιατί στέλνουμε στην αιώνια ζωή τον αγαπημένο μας και όχι στον Άδη .
Λέμε καλή αντάμωση και το εννοούμε ! 
Λέμε υπομονή ,θα ξαναβρεθούμε! 
Χριστός Ανέστη Κυπριανέ μας!!!!
Η διαφορά των Ορθόδοξων Χριστιανών!
Ζούμε το Γάμο του Κυπριανού με τον Χριστό!

Δεν τέλεσαν κηδεία στον Κυπριανό !
Τέλεσαν την Ακολουθία της Ανάστασης, βίωσαν όλοι την μετάβαση προς στον Παράδεισο ! 

Χαμογελαστά πρόσωπα ,ελπίδα Ανάστασης και στην μέση ο Δίκαιος Κυπριανός ο 
«νεομάρτυρας» για έναν ακόμα λόγο… τήρησε την εγκράτεια και την αγνότητα ως 
το τέλος
 του επίγειου βίου του! 












«ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!» "Είσθε ο μεγάλος ένοχος"

 Μπορεί κανείς να φανταστεί τί θα έλεγε σήμερα στους Επισκόπους ο μακαριστός Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης;

«ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!»


Στη σεραφειμική σχολή του ενδοτισμού απέναντι στην αντίχριστη Πολιτεία φοίτησε και ο νυν αρχιεπίσκοπος. Όταν ψηφίσθηκε ο περί αυτομάτου διαζυγίου νόμος (νόμος Καζανόβα) ο τότε Φλωρίνης και κάποιοι άλλοι ομόφρονες με αυτόν μητροπολίτες δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν θα υπογράψουν λύση των γάμων επί τη βάσει του ως άνω νόμου.

Και τότε με τροπολογία-ντροπολογία στις περιπτώσεις αυτές υπέγραφε ο τότε αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ…

Λυκούργος Νάνης , ιατρός

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ὁ Ὅσιος Βασίλειος ὁ Ὁμολογητής 


Ὁ Βασίλειος Χριστὸν ἐν ψυχῇ φέρων,
Ψυχὴν σκιᾶς τίθησι τῆς αὐτοῦ χάριν.
Κρύψαν ὑπὸ χθόνα εἰκόνα ὀγδοάτῃ Βασίλειον.


Ὁ Ὅσιος Βασίλειος ὁ Ὁμολογητὴς ἔζησε καὶ ἔδρασε ἐπὶ τοῦ εἰκονομάχου αὐτοκράτορα Λέοντος Γ’ τοῦ Ἰσαύρου (717 – 741 μ.Χ.). Ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία ὁ Ὅσιος ἀφιερώθηκε στὸν ἀσκητικὸ βίο καὶ ἐκάρη μοναχός.

Ἔγινε μαθητὴς καὶ ὑποτακτικὸς τοῦ Ὁσίου Προκοπίου τοῦ Δεκαπολίτου († 27 Φεβρουαρίου). Ἀρχικὰ ζοῦσε σὲ κάποιο ἐρημητήριο καὶ ἀφοῦ προηγουμένως καλλιέργησε μὲ ἐπιμέλεια τὴν ἀσκητικὴ ζωή, ἀργότερα, ὅταν ἀνέκυψε ἡ αἵρεση κατὰ τῶν ἱερῶν εἰκόνων, ἀντιστάθηκε μὲ πνευματικὴ ἀνδρεία στοὺς εἰκονομάχους.

ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ , ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ “ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΥ” ΕΜΒΟΛΙΟΥ, “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ” ΚΑΙ …ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, “ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! (ΦΩΤΟ)

σ.σ."Ἐν ἄλλοις πταίομεν, καί ἐν ἄλλοις παιδευόμεθα"

Σκληρό ρεπορτάζ κατά κ. Ιερωνύμου Λαρίσης 
Ε2

  ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 

Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” https://www.makeleio.gr/%c

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμος  μετά τη φράση που είπε στο μνημόσυνο για το έγκλημα των Τεμπών ότι «τον κεκοιμημένο τον τιμάς με τη σιωπή, όχι με τον θόρυβο!».

Ο σάλος έγινε πολύ μεγαλύτερος γιατί είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε πει προς ημερών στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο Κωστάκη Καραμανλής εκ Σερρών. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών που κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή ως πρωταρχικά υπεύθυνος του εγκλήματος είχε το θράσος να υποδείξει ότι πρέπει «ο πόνος τους να είναι βουβός» για τους συγγενείς των θυμάτων.

Ε4

Οι συναφιακές σχέσεις των επισκόπων με τις πολιτικές θεραπαινίδες ταπείνωσαν την Εκκλησία μας, την ανεκτικότητα οι πολιτικοί την εξέλαβαν ως αδυναμία, και τολμούν να υποσκελίσουν την Εκκλησία. (φωτο)

  
"Είδα μες στα μάτια σας τον κόσμο σας"

Παραθέτουμε  χαρακτηριστικές φωτογραφίες για την ανοίκειο και επίμεμπτο  συμπεριφορά μερικών πολιτικών παραγόντων υπερασπιστών των ομοφυλοφίλων, διαφαινομένη και από την γλώσσα του σώματος, ωστόσο την ανεκτική στάση από τους Εκκλησιαστικούς ένεκα της σχέσεως «νόμω κρατούσης Πολιτείας» την εξέλαβαν ως αδυναμία.

 Εν προκειμένω η προκλητική αυλητρίδα Δόμνα Μιχαηλίδου  λαμβάνοντας υπόψιν μας τα όσα ενήργησε για την διάλυση της "Κιβωτού του Κόσμου " του π. Αντωνίου αποτελεί  παράδειγμα προς αποφυγήν η παρουσία της  σε Ορφανοτροφείο Θηλέων της μητροπόλεως Λαρίσης  ΕΔΩ

Άλλα πρεσβεύουν  Ντόρα, Μιχαηλίδου, Ζαχαράκη  κ.π.ά...  και το δείξανε υπερψηφίζοντας υπερ της ομοφυλοφιλίας μη σεβόμενες ούτε τον εαυτόν τους.

-----------------
Η Υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Θηλέων της Μητροπόλεως Λαρίσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας υποδέχθηκε την κα Υφυπουργό, την ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος και την ευχαρίστησε για την τιμητική της επίσκεψη  
ΕΔΩ

Επιμέλεια: Ελευθερία

«Μικροπολιτική» για τον νεροκουβαλητή του Καίσαρα, Λαρίσης Ιερώνυμο, η οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη. (βίντεο--ΦΩΤΟ)


σ.σ. Τι πάει να πει «η μικροπολιτική έρχεται να καλύψει την ουσιαστική πολιτική»; Ποια είναι αυτή η «ουσιαστική πολιτική», εσείς την ξέρετε; Τόσα εγκλήματα έχουνε γίνει σ’ αυτήν την χώρα, έχετε δει εσείς πουθενά «ουσιαστική πολιτική» και δικαιοσύνη; Όταν είναι όμως να γίνετε νεροκουβαλητές του αφορισμένου Μητσοτάκη, τότε είναι εν τάξει να ανακατεύεστε με την πολιτική εσείς οι γνωστοί κύριοι που φαφλατίζετε. Ε; Ενώ όταν ο Καίσαρας παραβιάζει ξεκάθαρα τα όρια της Εκκλησίας και κλείνει τους Ναούς ή τους κάνει επιστημονικούς τεκέδες, τότε βάζετε φερμουάρ στο στόμα και μας λέτε ότι δεν σας αφορά γιατί δεν είναι πνευματικό το θέμα. Τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Καίσαρι πάλι, σωστά;

Βρε μαζευτείτε λιγάκι. Βρε θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, μαζί με τους πολιτικούς, και δεν θα ‘χετε που να κρυφτείτε. Αν είναι δυνατόν να λέτε στον κόσμο να σιωπήσει μπροστά στο πρωτοφανές μαζικό έγκλημα των Τεμπών. Ο έλεγχος στην εξουσία είναι βασικό δικαίωμα του πολίτη, θα του το απαγορεύσετε και αυτό; Βρε μιλήστε εσείς για μετάνοια εντός της Εκκλησίας. Δώστε εσείς πρώτοι το παράδειγμα. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και αφήστε τους Έλληνες πολίτες να είναι και πολίτες.

Προκαλείτε με αυτά που κάνετε την οργή του Λαού. Να εύχεστε να πέσει αυτή πάνω σας και όχι η οργή του Θεού.

Τέμπη: Οργή με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Λαρίσης – «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με την σιωπή, όχι με τον θόρυβο.» (βίντεο)

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΑΙΣΧΟΣ! Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος.



σ.σ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Δηλαδή ρε Χρηστίδη, εσύ πώς την έχεις δει; Θα ψηφίζεις τέτοια νομοσχέδια που πάνε ενάντια στο Ευαγγέλιο και θα σου στρώνουμε το χαλί να μπεις μέσα στους Ναούς. Εσύ Ανδρουλάκη πήρες τηλέφωνο τον Ιερώνυμο να τιμωρήσει τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ; Να βγεις να το πεις αν είσαι άνδρας. Διότι εάν έκανες κάτι τέτοιο μας δείχνεις περίτρανα ότι είσαι ανάξιος να σηκώσεις θαρραλέα και αντρίκια τις συνέπειες των πράξεών σου.

«Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση του περιστατικού που αφορά στον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεωςπ. Σεραφείμ Δημητρίου, έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

Αυτή την κατάσταση με τα ονόματα των ψηφισάντων το βδέλυγμα υπέρ του "γάμου" των ομοφυλοφίλων στις 15-2-2024 δεν πρέπει να την ξεχάσει κανείς. Δείτε αναλυτικά ποιοι βουλευτές ανά κόμμα ψήφισαν «ναι», ποιοι «όχι», ποιοι απείχαν

                ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Βοή Κλήρου και Λαού, οι ψηφίσαντες υπέρ των σοδομιστών:                                            

 "ΕΣΕΣΘΕ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ – 

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΥΔΟΚΟΥΝΤΩΝ"

 Διαδώστε παντού την ονομαστική  κατάσταση  αυτή.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ

ΒΟΥΛΗ 15/2/24 

Ὑποστήσονται Πνευματικά Ἐπιτίμια (Ὑπέρ ΛΟΑΤΚΙ+)

Δείτε αναλυτικά  ποιοι βουλευτές ανά κόμμα ψήφισαν «ναι», ποιοι «όχι» και  ποιοι απείχαν

  Με 175 ψήφους πέρασε ο γάμος των ομοφυλόφιλων 

Νέα Δημοκρατία

ΝΑΙ

1.   Αβραμόπουλος Δημήτριος

2.   Αγαπηδάκη Ειρήνη

3.   Αλεξοπούλου Χριστίνα

4.   Αντωνίου Μαρία

5.   Αυγενάκης Ελευθέριος

6.   Αυγερινοπούλου Διονυσία - Θεοδώρα

7.   Βαρτζόπουλος Δημήτριος

8.   Βεσυρόπουλος Απόστολος

9.   Βλαχάκος Νικόλαος

10.             Βολουδάκη Σεβαστή (Σέβη)

11.             Βούλτεψη Σοφία

12.             Βρεττάκος Γεώργιος

13.             Βρούτσης Ιωάννης

14.             Γεωργιάδης Σπυρίδων - Άδωνις

15.             Γιώργος Ιωάννης

16.             Γκολιδάκης Διαμαντής

17.             Δένδιας Νικόλαος - Γεώργιος

18.             Δήμας Χρίστος

ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ – ΕΞΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 DALIKA-1


Δεν μπορεί να αρνηθεί στα “αφεντικά” του ο Κούλης και από τη στιγμή που μάς έμπλεξε στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, κάνει ό,τι του πουν. Αφού λοιπόν εκείνοι πριν λίγες ημέρες συμφώνησαν να στείλουν νέα βοήθεια στον Ζελένσκι, ο Κυριάκος έσπευσε να τους… εξυπηρετήσει.

Έξι νταλίκες με πυρομαχικά και δύο με ελληνικά άρματα, λίγο μετά τις 11 το πρωί πήραν τον δρόμο για Ουκρανία…
 – ΕΞΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) – Makeleio.gr