Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Διαμαρτυρία για τραγούδι που υμνεί τον Διάβολο και επελέγη από το ΡΙΚ για να εκπροσωπηθεί η Κύπρος στη EUROVISION

Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 
Αυτό που έχετε κάνει είναι ανεπίτρεπτο, να εκπροσωπηθεί η Κύπρος, Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, με αυτό το δαιμονικό τραγούδι.

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης, απογοήτευσης, και ντροπής πληροφορήθηκα την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision "El diablo" από το ΡΙΚ.
 Είναι αδιανόητο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να έχει επιλέξει να εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο διαγωνισμό EUROVISION με ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» και που οι στίχοι του ανάμεσα σε άλλα απαράδεκτα αναφέρουν: Έδωσα την καρδιά μου στο διάβολο, την έδωσα την έδωσα …, μου λέει (ο διάβολος) είμαι ο άγγελός του, είμαι ο άγγελός του…, αγαπώ τον διάβολο.

Κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι του ΡΙΚ είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 
Αυτό που έχετε κάνει είναι ανεπίτρεπτο, να εκπροσωπηθεί η Κύπρος, Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, με αυτό το τραγούδι και με αυτά τα λόγια! Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, ακόμα και στον διάβολο, και μπορεί να τραγουδά τα τραγούδια του και να τον ακολουθεί. Είναι δική του επιλογή. 
  Να βγαίνει όμως το κρατικό κανάλι, η επίσημη Κύπρος δηλαδή,  και να φωνάζει … αγαπώ τον διάβολο… αγαπώ τον διάβολο …. δεν έχουμε άλλα λόγια… τώρα κλαίει η ψυχή μας.
  Δεν μας ενδιαφέρει, κύριοι, να κερδίσουμε την Eurovision και να πουλήσουμε τη ψυχή μας.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ενώ λυσσωδώς πολεμά την Εκκλησία, ζητάει παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου υπέρ του δολοφόνου Κουφοντίνα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη

Η υποκρισία της Νέας Τάξης και  οι συντάκτες της «Εφημερίδας των Συντακτών» μέσα από μια επιστολή που παριστάνει την χριστιανική.... υπέρ του δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα.

ΣΧΟΛΙΟ Λ.Ν."Εφημερίδα των συντακτών": η ιδεολογική και δημοσιογραφική συνέχεια της αλήστου μνήμης "Ελευθεροτυπίας".

 Η πατσαβούρα και το όνειδος της σύγχρονης ελληνικής δημοσιογραφίας. 

Η εκκλησιομαχία, ο εθνομηδενισμός, ο ανεξέλεγκτος δικαιωματισμός, η δυσώνυμη "πολιτική ορθότητα", η προβολή και υποστήριξη των αμβλώσεων είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της ελεεινής αυτής φυλλάδας. 

Μας προέκυψαν ,με αφορμή τον Κουφοντίνα,και "θεοσεβέστατοι" οι κύριοι του προδιαληφθέντος δημοσιογραφικού βόθρου... Λ.Ν.
============

Η υποκρισία της Νέας Τάξης μέσα από μια επιστολή που παριστάνει την χριστιανική.... για τον Κουφοντίνα.

 

πηγή: από ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily  

 ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ 

 http://koukfamily.blogspot.com/2021/02/blog-post_840.html

 Προλογικό σχόλιο

 Οι δυνάστες  της Νέας Τάξης, οι συντάκτες της Εφημερίδας των Συντακτών, που ποτέ τους δεν λογάριασαν την ανθρώπινη ζωή...

 Που πάντα στάθηκαν αρωγοί στις εκτρώσεις ανήμπορων ανθρώπινων εμβρύων με το πρόσχημα των δικαιωμάτων της γυναίκας (διότι τα ανθρώπινα έμβρυα δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή)... 

που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα χιλιάδες θύματα των πολέμων που τα αφεντικά τους των μυστικών λεσχών και στοών διέταξαν και οργάνωσαν, 

που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τους χιλιάδες αιχμαλώτους που βρίσκονται στα χέρια βαρβάρων, 

που δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τους χιλιάδες χριστιανούς που μαρτύρησαν και μαρτυρούν από τους ισλαμιστές σε όλο τον τρίτο (και όχι μόνο) κόσμο, 

που ποτέ τους δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα εκατομμύρια παιδάκια που πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα και τις αρρώστιες στον τρίτο κόσμο λόγω ακριβώς του αίσχους της Νέας Τάξης που προωθεί την καταλήστευση των οικονομικών πόρων των χωρών τους, 

που ποτέ τους δεν διαμαρτυρήθηκαν τέλος κατά κανενός από τους χιλιάδες φυλακισμένους που σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν κάνει απεργία πείνας.... αποφάσισαν να παραστήσουν τους χριστιανούς και να ζητήσουν την βοήθεια του Αρχιεπισκόπου για τον δολοφόνο της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα!!!!! 

 Είναι να γελάει κανείς που μια αποδεδειγμένα από δεκάδες αναρτήσεις της άθεη νεοταξική φυλλάδα "Εφημερίδα των Συντακτών" έγραψε μια χριστιανικού περιεχομένου επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο... 

Μια επιστολή μάλιστα με αναφορές στα λόγια του Κυρίου και στην αξία που δίνει Αυτός και η Εκκλησία Του στην ανθρώπινη ζωή ακόμα και των εχθρών της.... 

Αληθινά τους σιχάθηκε η ψυχή μου όταν διάβασα τον επίλογο... 

Τα λόγια τους θα ταίριαζαν απόλυτα αν αναφέρονταν για παράδειγμα σε ένα έμβρυο στην κοιλιά μας εγκύου, από αυτές που η "Εφημερίδα των Συντακτών" γουστάρει να ορίζουν το σώμα τους και να το σκοτώνουν.... αλλά ποτέ τέτοια επιστολή δεν  έγραψαν.

 Διαβάστε απόσπασμα της επιστολής: https://www.efsyn.gr/node/283196

 ".....Γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι οι μάρτυρες του χριστιανισμού έκαναν πράξη με την ίδια τους τη ζωή το μήνυμα του Ιησού από τον σταυρό του μαρτυρίου. Αυτό το μήνυμα ήρθε η ώρα να διατρανωθεί τώρα από εσάς και την Εκκλησία της Ελλάδος. 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” “ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ”: DNA ΑΕΤΟΥ ΕΙΣ ΛΕΟΝΤΑ


Τό Σατανικό “Σόφισμα” τῆς “θεοποιήσεως”, κατέστησε θνητούς τούς βροτούς.   

Γράφει ο Λεωνίδας Αλεξάνδρου Θεολόγος


 Ἀποκλειστικῶς, τά Ἱ. Μυστήρια Δωρίζουν Νέα “Γέννησι”, τῆς Φύσεως ἡμῶν “Μεταστοιχείωσι”

{Εὐαγγελική Ἀλλληγορία: Διαστροφή τῆς Φύσεως}

[Πατέρας κατηγορῶν Ἀποστόλους]: «... Καὶ ἐδεήθην τῶν μαθητῶν σου ἵνα ἐκβάλωσιν αὐτό͵ καὶ οὐκ ἠδυνήθησαν».

[Κύριος ἀποκαλύπτει διαστροφή]: «... Ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη͵ ἕως πότε ἔσομαι πρὸς ὑμᾶς καὶ ἀνέξομαι ὑμῶν;» (Λουκ. θ’ 40-41).

[Παράφρασις]: [... -Καί παρεκάλεσα τούς Μαθητές Σου (νά θεραπεύσουν τό σεληνιαζόμενο παιδί μου) καί νά ἐκβάλλουν τό Δαιμόνιο, ἀλλά δέν τό κατάφεραν.

-... Ὦ γενεά πού εἶσαι καί ἄπιστη στό Θεό, ἀλλά καί διέστρεψες τήν ἴδια σου τήν φύσι. Ἕως πότε θά εἶμαι κοντά σας; Καί ἕως πότε θά σᾶς ἀνέχωμαι; (Ἰδού σέ σαράντα ἡμέρες ὑψώνομαι ἐπάνω στόν Σταυρό.)].

 

Α. ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΚΖΗΤΗΣΙΣ “ΙΣΟΘΕΪΑΣ”

[Κινεζο-Αμερικανικός Βρικολακιασμός]


Σύμφωνα μέ ἱκανούς Εἰδικούς Ἐμπειρογνώμονες (π.χ. Πανεπιστήμιο Ἀμβούργου), εἰκάζεται βασίμως ὅτι, ὁ ἰδιότυπος Κορωνοϊός, ὁ “Covid 19”, Παρεσκευάσθη Ἐργαστηριακῶς καί διέφυγε. Συγκεκριμένα, ἀπό δύο Μυστικά, Σκοτεινά Πειραματικά “Κινεζο-Αμερικανικά” “Ἰνστιτοῦτα”, ἄριστα καλυμμένα, στήν Γιουχάν τῆς Κίνας καί στή Στρατιωτική Βάσι Ντέτρικ τῶν ΗΠΑ. Ἀναμφισβήτητα, ἀπεπειράθησαν νά “Ἀνα-Συνθέσουν” τρομακτικούς “Κορωνο-Ϊούς”, μέ Γενετικά Τροποποιημένο Βιολογικό Ὑλικό,

Οἱ ἐπιδιώξεις πρωτόγνωρες καί καταχθόνιες, ἐμφανῶς πολεμικές. Ἐπαΐων Πτέραρχος ἐπεξηγεῖ πώς, ἐν προκειμένω ἀνακύπτουν σαφῶς χαρακτηριστικά δεδομένα “Βιολογικοῦ Πολέμου”.

Καταχθόνιες ἀνασυνθέσεις ἑνός Παγκοσμίου Ληστρικοῦ “Καπιτ-Kομμουνισμοῦ”. Τά δύο ἀπόρρητα “Σατανώδη Ἰνστιτοῦτα”, ἤδη ἐσφραγίσθησαν καί οἱ “Πρωτοστάτες Σαταν-Επιστήμονες” “Ἐξηφανίσθησαν”. Τούς ἐπεβλήθη ἀπόλυτο “Φρᾶγμα Σιωπῆς”. Μήπως ἐφυλακίσθησαν; Μήπως ἐδολοφονήθησαν; Ἠνήχθη “Βόθρος Βαθύς”, “Τάφος Σκοτεινός”.

 

[Καταδίκη τῶν “Φρανκενστάϊνς”]

Ἐνήργησαν ὡς νέοι “Φρανκενστάϊνς καί συνέθεσαν ἕνα ἐπικίνδυνο “Ἰό-Τέρας”. Κατά συνέπειαν, ἀπαιτεῖται ἄμεσως μετάνοια τῶν δραστῶν καί τῶν ὑποκινητῶν τους. Δημοσία εἰλικρινής ὁμολογία καί φανέρωσις τῶν σχετικῶν ἐνεργειῶν, μέ τίς ὁποῖες ἐδημιούργησαν τό “Χτικιό-Ἰό”, ὥστε αὐτό νά καταπολεμηθῆ πιό εὔκολα καί πιό ἀποτελεσματικά.

Τό μέν Θεῖο Δίκαιο ἀναμένει Μετάνοια, ἀλλά τό Πανανθρώπινο Δίκαιο, ἐπιβάλλεται νά ἀποκαλύψη τούς ἐνόχους, νά τούς Δικάση δεόντως καί νά τούς παραδώση στήν παγκόσμιο χλεύη. Ἐννοῦμε, ἅπασα τήν καταχθονίως συγκροτηθεῖσα  ἡγετική ὁμάδα, Πολιτική καί Ψευδοεπιστημονική. Τούς Ἀμερικανούς καί τούς Κινέζους.

 

[Λεοντάρι μέ DNA Ἀετοῦ]

Λογικῶς, κατ’ ἀναλογίαν, διέπραξαν τό ἑξῆς ἐγχείρημα: “Εἰσήγαγαν” DNA ἀετοῦ “μέσα” στό DNA τοῦ λιονταριοῦ, ὥστε νά διαπιστώσουν ἐάν θά λειτουργήση ἀποτελεσματικά. Ἐάν θά ἐπιφέρη ἕνα ὑπερφυσικό “Διεστραμμένο ὄν”, μέ καταπληκτικές δυνατότητες.

Μέ ἄλλα λόγια, ἀνέμεναν τό “Νέο-Λιοντάρι” νά ἀποκτήση προδιαγραφές “Λεοντο-Αετοῦ”, ἤτοι, νά “Πετάη”, ἀκριβῶς ὅπως καί ὁ ἀετός.

Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, Κυριακή του Ασώτου

Τό Μήνυμα τῆς Κυριακῆς ἀπό τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων & Ἀντικυθήρων κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ -ΚΥΡΙΑΚH ΙΖ' ΛΟΥΚΑ (ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ) (28-02-2021) 

Η ασωτία

ομιλια του Πατρός Αθαν. Μυτιληναίου για την Κυριακή του Ασώτου

Του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου - συγγραφέα

Κυριακή του Ασώτου σήμερα και ας δούμε λίγο τις μορφές της ασώτειας μέχρι και τις μέρες μας....

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΟΦΙΑ: Κατά το Σόλωνα ο απότομος πλουτισμός μπορεί να οδηγήσει στην ασωτία: “Η χόρταση γεννά την ύβριν, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένο”. Και αλλού γενικεύει: “Ο πλούτος φέρνει τον κορεσμό και ο κορεσμός την ύβριν”. Όπου ύβρις εννοείται η αλαζονία που γεννάται από την ασωτία με κατάληξη την πτώση. Σ' αυτό το συλλογισμό συμφωνεί και ο Πλούταρχος: “Ουδέποτε απορία (έλλειψη) χρημάτων εγέννησεν ασωτίαν”. Κατά τον Πλάτωνα: “Η ζωή που έχει στο μερτικό της την εγκράτεια, είναι πιο ευχάριστη από εκείνη όπου βρίσκονται η ασωτία”.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ [:Λουκ.15,11 – 32] Ομιλία αγίου Ιωάννου, αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου,

 


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ [:Λουκ.15,11 – 32]

   Ομιλία αγίου Ιωάννου, αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου,

                   «Ες τν παραβολν περ το στου»

    Πάντοτε μεν, αδελφοί, οφείλουμε να διακηρύττουμε τη φιλανθρωπία του Θεού (διότι μέσω αυτής «ζμεν κα κινομεθα κα σμν(:ζούμε και κινούμαστε και υπάρχουμε)»[Πράξ.17,28])· και μάλιστα σε τούτον τον καιρό έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό, για να υπάρξει κοινή ωφέλεια και για να ευεργετηθούν οι αστέρες που πρόκειται να ανατείλουν από την κολυμβήθρα[: όσοι κατηχούμενοι επρόκειτο σε λίγο να βαπτιστούν]. Καθώς και αυτοί μέσω αυτής θα λάμψουν και εμείς μέσω αυτής σωθήκαμε και σωζόμαστε· αυτή δόθηκε από τον Δημιουργό Θεό και Πατέρα μας σε μας αντί κληρονομίας.

Κείμενο από παιδεραστή σε βιβλίο του γυμνασίου!


Κείμενο από παιδεραστή σε βιβλίο του γυμνασίου!

Ο κόσμος των ΜΚΟ τελικά δεν είναι τόσο αγγελικά πλασμένος

Από την Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου

Όλο αυτό το ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη προς τους φτωχούς και αδύναμους κρύβουν πολλές φορές άλλα κίνητρα, καθόλου αγνά και αγαθά. Πριν από λίγα χρόνια ένα σκάνδαλο παιδεραστίας ξέσπασε στον χώρο των ΜΚΟ με πρωταγωνιστή τον Peter Dalglish, ιδρυτή της ΜΚΟ Street Kids International Charity και εκπροσώπου του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν. Το 2018 οι αρχές του Νεπάλ τον συνέλαβαν έπειτα από έφοδο στο σπίτι του για τον βιασμό δύο αγοριών, 12 και 14 ετών, και έκτοτε εκτίει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Τι θα γίνει με την “διδασκαλία” της εμετικής παιδεραστίας στα σχολικά βιβλία;


Τι θα γίνει με την “διδασκαλία” της εμετικής παιδεραστίας στα σχολικά βιβλία;

 Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος-Κιλκίς

Πιάνουμε τις μύτες μας από τις αναθυμιάσεις και την δυσωδία. Ξεβράζονται σωρηδόν οι διαστροφές… θεατρανθρώπων, όπως αυτάρεσκα αυτοχρίζονται. Μαγαρίζονται και οι λέξεις. Τι σχέση έχουν αυτοί οι άνθρωποι με το θέατρο, όπως μας το παρέδωσαν οι αρχαίοι, και κυρίως με την αποστολή του; Το αρχαίο κράτος, η «πόλις», όπως έλεγαν, σκοπό είχε την διαπαιδαγώγηση και την βελτίωση των πολιτών, αλλιώς ξέφευγε από την αποστολή του. Γράφει ο Πλάτων «Πολιτεία τροφή ανθρώπων εστί, καλή μεν αγαθών, η δ’ εναντία κακών». (Μεν. ΙΙΙ-238 C). Δηλαδή: Η πολιτεία είναι τροφός των ανθρώπων. Το καλό πολίτευμα, κάνει τους πολίτες αγαθούς, το κακό πολίτευμα εκφαυλίζει τους πολίτες. Το ίδιο ίσχυε και για τα γράμματα και τις τέχνες. Ο Αριστοφάνης στους «Βατράχους» του(στ. 1054), ρητώς μας βεβαιώνει ότι ο ποιητής είναι παιδαγωγός των ωρίμων, όπως ο δάσκαλος των μικρών παιδιών. «Τοις μεν γαρ παιδαρίοισιν εστί διδάσκαλος όστις φράζει, τοίσιν δε ηβώσι οι ποιηταί». Η τέχνη η κλασσικά εξευγενίζει.

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΑΛΠΙΞ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» & Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ

Η «Σαλπιγξ Ορθοδοξιας» μηνιαιο περιοδικό της Ἱ. Μητροπολεως Φλωρινης. Δημιουργημα του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου (διαβαστε τις προδιαγραφες του, απο τον ιδιο αγωνιστη ιεραρχη),

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

«ΣΑΛΠΙΞ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» & Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ

aposvpos«Ὁ τίτλος τοῦ περιοδικοῦ προδιαγράφει σαφῶς τὴν κατεύθυνσι, τὴν ὁποία θ᾽ἀκολουθήση τοῦτο. Βλέπει δὲ τὸ φῶς τῆς δημοσιότητος σὲ ἡμέρες κατὰ τὶς ὁποιες ἡ Ὀρθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν, ὄχι μόνον ἀπὸ τοὺς ἀπίστους καὶ αἰρετικούς, οἱ ὁποῖοι θέλουν νὰ ἐξαφανίσουν ἐκ τῆς γῆς καὶ τὸ ὄνομα της ἀκόμα, ἀλλὰ δυστυχῶς καὶ ἀπὸ ὡρισμένα τέκνά της, ἀπὸ μοντερνίζοντες θεολόγους, ἐκ τῶν ὁποίων ἄλλοι μὲν ὀρθολογίζουν καὶ περιφρονοῦν τὶς ἱερές παραδόσεις αὐτῆς, μὲ τὶς ὁποίες ἀνετράφη, ἔζησε καὶ ἐμεγαλούργησε τὸ γένος τῶν Ἑλλήνων, ἄλλοι δὲ ἐρωτοτροποῦν μὲ τὸν Πάπα καὶ θέλουν ν᾽᾽ἀνοίξουν διάλογο μὲ τὴν Παπικήν ἐκκλησία, θέτοντες ἔτσι ἐν ἀφιβόλω τὴν Ὀρθόδοξη Πίστι. Οἱ μοντερνίζοντες αὐτοὶ θεολόγοι, ὀρθολογισταί καὶ παπόφιλοι, δημιουργοῦν σύγχυσι εἰς τὰ πνεύματα καὶ κάμνουν τοὺς ἀνθρώπους νὰ κλονίζωνται καὶ νὰ ἀμφιβάλλουν περὶ τῆς ἀπολύτου ἀξίας τῆς Ὀρθοδοξίας.

Κυριακή του Ασώτου – Ερμηνεία της Αποστολικής περικοπής από τον Ιερό Χρυσόστομο

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ[:Α΄Κορ.6,12-20]

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

  «Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος(:ας επανέλθω τώρα στο ηθικό ζήτημα. Όλα έχω εξουσία να τα κάνω, δεν συμφέρουν όμως όλα. Όλα είναι στην εξουσία μου, αλλά εγώ δεν θα εξουσιαστώ και δεν θα γίνω δούλος σε τίποτε)»[Α΄Κορ.6,12].

Στὸ ἴδιο ἔργο θεατές: Ἡ τραγικότητα ἑνὸς πολυετοῦς καὶ ἀτελέσφορου διαμαρτυρόμενου χαρτοπολέμου


Τοῦ Ἀδαμάντιου Τσακίρογλου 


      ποτελεῖ τραγικὴ διαπίστωση ἀκόμα καὶ γιὰ τὸν πιὸ ἀδαὴ στὰ θέματα πίστεως, ὅτι ἕνας ἀπὸ τοὺς κύριους αἴτιους τῆς γενικῆς κατάπτωσης καὶ ἀποστασίας στὸν χῶρο τῆς ἐκκλησίας δὲν εἶναι μόνο οἱ προδίδοντες «ποιμένες» ἀλλὰ τὴν μεγάλη εὐθύνη φέρει καὶ τὸ προδομένο, ἀλλὰ ἀποκοιμισμένο καὶ ἀναπαυμένο ποίμνιο, στὸ ὁποῖο ἀνήκουν καὶ οἱ ἀντιδροῦντες χριστιανοί.

      Ἂν κάποιος μελλοντικὸς ἱστορικὸς μελετήσει τὴν ἀντιδροῦσα στὰ ἐκκλησιαστικὰ δρώμενα ἀρθρογραφία πρὶν καὶ μετὰ τὸ Κολυμπάρι, καὶ τὴν συγκρίνει μὲ τὴν ἀντιδροῦσα στὰ ἐκκλησιαστικὰ δρώμενα ἀρθρογραφία κατὰ τὴν περίοδο τῶν καθεστωτικῶν μέτρων κατὰ τοῦ Κορονοϊοῦ, θὰ διαπιστώσει μὲ ἔκπληξη, ὅτι ‒παρὰ τὴν διαφορετικὴ χρονικὴ περίοδο καὶ παρὰ τὸ διαφορετικὸ θέμα‒ πρόκειται γιὰ μία σχεδὸν ἀντιγραφή/ἐπανάληψη κειμένων, ποὺ συνοδεύονται ἀπὸ μία ἀνακολουθία λόγων καὶ πράξεων.

Ολλανδία : 22 Ηλικιωμένοι με Άνοια, Νεκροί Μετά την Λήψη του Πειραματικού Εμβολίου mRNA COVID.


Οι μάσκες προσώπου δεν μπορούν να προστατεύσουν τους ανθρώπους από τα εμβόλια COVID.

23 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy εκδότη του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/3atP  [1]

Το RTV Utrecht στις Κάτω Χώρες ανέφερε χθες ότι 22 ένοικοι πέθαναν εντός μιας (1) εβδομάδας στο γηροκομείο St Elisabeth Nursing and Guest House στο Amersfoort στην Ολλανδία, μετά από την λήψη, στις 30 Ιανουαρίου ενός εκ των πειραματικών «εμβολίων» του mRNA COVID.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου : ΚΥΡΙΑΚΗ TΟΥ ΑΣΩΤΟΥ[:Α΄Κορ.6,12-20] «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΣ» Β 108_19-02-1984

   ΚΥΡΙΑΚΗ TΟΥ ΑΣΩΤΟΥ [:Α΄Κορ.6,12-20]

    Απομαγνητοφωνημένη ομιλία μακαριστού γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου

 με θέμα:   «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΣ»                                    [Β 108_19-02-1984]                        

 «Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος.


   Οι λόγοι αυτοί, αγαπητοί μου, του Αποστόλου Παύλου στους Κορινθίους, είναι βαρυσήμαντοι. Η Εκκλησία μας καταλλήλως τοποθέτησε την σημερινήν αποστολικήν περικοπήν παράλληλα με την παραβολή του ασώτου υιού. Για να δείξει, με διδασκαλία μεν λόγων, ότι όλα τα πράγματα επιτρέπονται, αλλά δεν συμφέρουν. Ο ευαγγελιστής Λουκάς μάς παρουσιάζει το ίδιο πράγμα, το ίδιο θέμα με μία εικόνα. Με την εικόνα του ασώτου υιού. Ο άσωτος υιός μπορούσε να μένει, μπορούσε και να φύγει. Αλλά δεν συνέφερε να φύγει. Αυτό ακριβώς θέλει να πει ο απόστολος Παύλος, αγαπητοί μου,  εδώ σήμερα.

ΜΕ ΕΞΏΔΙΚΟ ΑΠΆΝΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ !

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται


π .Μιχαήλ Κουκουβας
Αυτή είναι δυστυχώς αδέρφια μου, η φασιστική Δεσποτοκρατια του Μητροπολιτου Καλύμνου κ. Παΐσιου, ο οποίος μεταφράζει την Ομολογία Πιστεως του ιερέα...
"Εξυβριση και απείθεια προς τον κυριαρχη Επισκοπο σας".
 
Ω της ανοησίας Σεβασμιωτατε !!!
Σε εσάς ταιριάζει η φράση...
"Εξυβριση και απείθεια προς τον Κύριο μας Ιησού Χριστό"
 
Τα μέτρα που επιβάλετε στους Αγιασμένους Ναούς μας γεμάτους από Χάρη του Αγίου Πνεύματος, είναι βλάσφημα και εξυβρίζουν τον Κύριο και Θεό μας :
Μασκοφορία, απαγόρευση ασπασμού των Αγίων εικόνων, του Τιμίου Σταυρου, του Ιερού Ευαγγελίου, των Αγίων Λειψάνων, της χειρός του ιερέα, τα αντιδωρα σε σακουλάκια,κορδέλες απαγόρευσης, απολυμανσεις στους Ιερούς Ναούς.

Ένας-ένας ξεγυμνώνονται μπροστά στην κάμερα, υποδεικνύοντας στο ποίμνιο ΥΠΑΚΟΗ στην Ν.Τάξη!


Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε ο Μητροπολιτης Λευκάδος Θεόφιλος

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε το πρωί της Δευτέρα ο Μητροπολιτης Λευκάδος Θεόφιλος. Ο Μητροπολίτης προσήλθε νωρίς το πρωί στον Οίκο Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος όπου και του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ακολούθησε ο εμβολιασμός του Διευθυντή του Γηροκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτου Ζαβιτσάνου, του νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και των τροφίμων εκείνων του Ιδρύματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως που η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει και ταυτόχρονα επιβάλλει.

Επίσκοπος που κλείνει Ιερό Ναό είναι όντως αναίσθητος


ΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙΡΟ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. ΤΑΛΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ. 

ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ (ΚΑΝΩΝ Δ΄ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ (Ζ΄) ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΝΙΚΑΙΑΙ





Κοσμίδης Ελευθέριος


Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου, της ταχύτητας και της ταχύτατα ογκοδέστατης και εύκολα χειραγωγήσιμης πληροφόρησης. Ένα περιστατικό συμβαίνει στον Καναδά και αυτοστιγμεί το έχουμε πληροφορηθεί και στην Ελλάδα. Ένα σκάνδαλο ξεσπά στην Αυστραλία και σε λίγα δευτερόλεπτα έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για ένα γεγονος που συνέβη στην Κάλυμνο και ο σκανδαλισμός έφτασε μέχρι τον ουρανό.

Μιά πραξικοπηματική, σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες, απαγόρευση λειτουργίας Ιερού Ναού από τον οικείο Μητροπολίτη και το “δόσιμο” του παπά της ενορίας στις αρχές είναι βλασφημία που έφτασε μέχρι τον ουρανό.

Η δειλία επερίσσεψε, η απιστία μοιάζει να ρίζωσε βαθιά στις φοβισμένες ψυχές των Αρχιερέων και τούτη η κατάντια γεννά δεσποτοκρατία και διοικητική αυθαιρεσία.

Έλληνα Ξύπνα, σου παίρνουν την Πατρίδα ! --- Γιατί η πολιτική Μηταράκη υπονομεύει την εθνική ασφάλεια

    Για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες για τις αγαθές προθέσεις του Υπουργού στο Μεταναστευτικό και την ορθότητα των πράξεών του για την Πατρίδα μας... 

Χωρίς άλλο σχόλιο.

 Έλληνα Ξύπνα, σου παίρνουν την Πατρίδα

 

 



==========================================================================
 =========================================
Απόφαση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-Μηταράκη: Ποιος τους… υπολογίζει τους Εβρίτες – Ξεκινάμε την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου!!!

Απόφαση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-Μηταράκη: Ποιος τους… υπολογίζει τους Εβρίτες – Ξεκινάμε την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου!!!

============================

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί η πολιτική Μηταράκη υπονομεύει την εθνική ασφάλεια 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Η Ελλάς Εποικίζεται

Η Ελλάς Εποικίζεται

 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ FOCUS FM 103,6 24/2/21

https://www.youtube.com/watch?v=OcF3pxZVGr0&feature=emb_logo

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

*** Ζητούνται ήρωες ***


*** Ζητούνται ήρωες ***


[Κυριακάτικη Δημοκρατία, 21.2.2021, σελ. 08β/24]

Eπί εποχής κορωνοϊού αρνούμαστε να ζήσουμε επειδή δεν θέλουμε να πεθάνουμε, καίτοι είναι βέβαιον ότι θα πεθάνουμε. Πρόκειται για διπλό παραλογισμό: Πρώτον,
αποδεχόμαστε τον ψυχικό μας θάνατο για να κρατήσουμε αλώβητη την σάρκα μας σαν ένα αραχνιασμένο κουφάρι. Δεύτερον, επιθυμούμε το ανέφικτο, ξεχνώντας προκλητικά την σαιξπηρική ρήση ότι τα σκουλήκια στο ίδιο μνήμα (και με τον ίδιο τρόπο) γευματίζουν.

Όταν στο προσκήνιο βρισκόταν ο “αόρατος εχθρός” της προηγούμενης γενιάς, δηλαδή η τρομοκρατία, ο εξ Ανατολών εχθρός νικούσε την Δύση, διότι ήρωες υπήρχαν μόνο στο αντίπαλο στρατόπεδο των τρομοκρατών (βλ. ιδίως τις επιθέσεις αυτοκτονίας). Σήμερα που προελαύνει ο “αόρατος εχθρός” της δεύτερης γενιάς, δηλαδή ο κορωνοϊός, ο εξ Ανατολών εχθρός κατατρόπωσε την Δύση, διότι πάλι στερούμεθα ηρώων.

Μία ὑστερική παραθρησκεία μέ προδιαγεγραμμένο μέλλον…


του Νεκτάριου Δαπέργολα, Διδάκτορος Ιστορίας

Συνεχίζεται και κλιμακώνεται ο καιρός τῶν ἀποκαλυπτηρίων. Κλιμακώνονται οἱ μέρες τοῦ διωγμοῦ τῆς πίστης μας, τῶν κλειστῶν ἐκκλησιῶν, τῶν χυδαίων διακρίσεων, τῶν βιαίως κατηργημένων δικαιωμάτων, τῶν ἀπαγορευμένων ἐλευθεριῶν, τοῦ ξεδιάντροπου ἐμπαιγμοῦ τῆς νοημοσύνης μας. Οἱ μέρες ὅπου οὔτε τα προσχήματα δέν τηροῦνται πιά, ἀπό ἕνα καθεστώς πού ἔχει πετάξει ὅλες τίς μάσκες καί μᾶς πνίγει σε ἕνα δύσοσμο βοῦρκο ἀκραίου φασισμοῦ καί ἀπροκάλυπτου ὁλοκληρωτισμοῦ.

Πού εξαφανίστηκε η Ιεραρχία; Αρχιερείς άνευ χαρτοφυλακίου…


Σε περίπου δύο εβδομάδες συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από το κλείσιμο των μέχρι τότε υποτίθεται ανοικτών ιερών ναών. Στο ενδιάμεσο υπήρξε κάτι σαν άνοιγμα στις εορτές των Χριστουγέννων και λίγο μετά για περίπου δύο εβδομάδες. Αν στο πρώτο κλείσιμο του 2020 υπήρξαν έντονες φωνές διαμαρτυρίας για το λουκέτο των εκκλησιών, στα επόμενα δύο δεν βγήκε κιχ.

Του Στρατή Μαζίδη

Ελάχιστοι αρχιερείς ακούγονται πια. Κανείς δεν θέτει πλέον το ερώτημα, γιατί να είναι κλειστοί οι ιεροί ναοί, αντί να λειτουργούν με μέτρα, όταν πχ στα ΜΜΜ γίνεται ο χαμός; Για ποιο λόγο είναι ανοικτοί οι ναοί του χρήματος και της κοιλιάς, αλλά όχι της ψυχής.

Η Εκκλησία της Ελλάδας έχει σιωπήσει σε βαθμό που βάζει σε σκέψεις. Λέγονται αρκετά και συνδυάζονται με ορισμένα άλλα ανησυχητικά, που όμως δεν είναι του παρόντος. Οι αρχιερείς φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα να βγαίνουν στην Ωραία Πύλη εκφωνώντας το “ειρήνη πάσι” καί από κάτω να μην υπάρχει κανένας ή να καλούν τις άδειες καρέκλες να προσέλθουν “μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης”.

Δεν προβληματίζονται όταν εδώ και αρκετά χρόνια πχ οι θρησκευτικοί γάμοι αποτελούν μειοψηφία. Δεν αναλογίζονται τι ευθύνεται για αυτή την αποστασία κι αν από την πλευρά τους κάτι δε γίνεται σωστά.

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030 --Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Ατζέντα 2030 - Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων. Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ...

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων. Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ…

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.