Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Άγιον Όρος : ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ( Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη


Ιούλιος 2018  Κύριε Υπουργέ,

Μετά από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου σας περί αμέσου εκδόσεως ηλεκτρονικής ταυτότητας με βιομετρικά στοιχεία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και όλον τον κόσμο για τους προβληματισμούς και τις επιφυλάξεις μας, ώστε νομικά και διοικητικά να μην αιφνιδιαστείτε από την άρνηση παραλαβής της εκ μέρους μας.

Eδώ και δύο δεκαετίες από τα χρόνια του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, παρακολουθούμε με προσοχή τα βήματα που γίνονται για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην ζωή μας.

Τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον Μητροπολίτου Λαρίσης κυροῦ Θεολόγου. Ομιλία. 90/104

08-09-96 Τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον Μητροπολίτου Λαρίσης κυροῦ Θεολόγου.

30/7/23 Ιερά Αγρυπνία / 27º ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης κυρού Θεολόγου Ομιλία Ηγουμένου Ι. Μονής Αγίου Νικοδήμου π. Ειρηναίου (ομιλία από: 3.30΄. 28" έως 3.48΄ βίντεο )


27º ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης κυρού Θεολόγου.

  Ομιλία Ηγουμένου Ι. Μονής Αγίου Νικοδήμου π. Ειρηναίου εις την μνήμην του Μακαριστού Μητροπολίτου  Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Θεολόγου.

                                                           Επιμέλεια Ελευθερία

                            https://www.youtube.com/watch?v=qIatl6qw9Nc


Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου Πυργετού

  Ιερά Αγρυπνία 30/7/23

 (επιλέξτε από: 3.30΄. 28" έως 3.48΄  του βίντεο)

                                                                                   

                                                    https://www.youtube.com/watch?v=Q13nFxfZLa0&t=13695s

Γ.Μ : Θα φάνε τα μούτρα τους…

 


Χαίρεται
Ο διάλογος με τα αφεντικά τον εφαγε  …
Ιω. 8,44    ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.

ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ Νο1- 2- 4-5 -6

           ΕΙΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΙΩΝΙΑ

     ΑΓΙΕ ΘΕΟΛΟΓΕ!  

ΜΝΗΜΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ +31 Ιουλίου 1996

Επανάληψη δημοσιεύματος :  https://agonasax.blogspot.com/2019/07/31-1996.html

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ 1996, ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ! Ο ΛΑΡΙΣΗΣ και ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΜΝΗΜΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ



  Σαν σήμερα, στις 31 Ιουλίου 1996, μετέστη εκ των λυπηροτέρων επί τα θυμηδέστερα ο αείμνηστος μητροπολίτης Λαρίσης κυρός Θεολόγος Πασχαλίδης. Ένας πολύεδρος αδάμας ορθοδόξου εκκλησιαστικού ήθους και αρετής. Ενσάρκωνε στο πρόσωπό του το πρότυπο του ιδεώδους ευαγγελικού ποιμένος που έθεσε την αγία ψυχή του υπέρ των λογικών προβάτων της Λαρισαικής ποίμνης κυρίως αλλά όχι μόνο αυτής.
Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και αγαπήθηκε με πάθος απ τον πιστό λαό που ΣΥΣΣΩΜΟΣ αντέδρασε όταν η επισκοπική μισαδελφία και εμπάθεια τον στέρησε ετσιθελικά και παρά πάσαν έννοιαν ηθικής και δικαίου απ το ποίμνιό του.

    Ο αοίδιμος επίσκοπος ευτύχησε να ποδηγετηθεί πνευματικά απ το σέμνωμα της Ελλαδικής Εκκλησίας, θεμελιωτή της αναγέννησης του μοναχισμού των Μετεώρων, κρατούμενο του Νταχάου,αγωνιστή της Εθνικής Αντιστάσεως και του κυπριακού εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, οραματιστή μιας Εκκλησίας που θα εμπνέει με την πνευματικότητα που εκπέμπουν οι ταγοί της μακαριστό μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Διονύσιο Χαραλάμπους.

Πρωτοφανείς εικόνες στην Γαλλία: Εκσφενδονίζουν γυναίκα από λεωφορείο γιατί είναι… λευκή (βίντεο)

Στην Ελλάδα οι καταστάσεις  αυτές έχουν ήδη  φτάσει  

Καθημερινά φαινόμενα στα γαλλικά ΜΜΜ30.07.2023

Η κατάσταση σε χώρες της ΕΕ με τα ανεξέλεγκτα ρεύματα παράνομης μετανάστευσης, οικονομικών μεταναστών και προσφύγων πλέον δείχνει να ξεφεύγει και οι πολίτες των χωρών (που πληρώνουν τους φόρους και έχουν όλες τις υποχρεώσεις) να υφίστανται γκετοποίηση και διώξεις μέσα στην χώρα τους.

Βίντεο που έρχεται στην δημοσιότητα δείχνει μια… “τυπική μέρα” στην Γαλλία με τους απλούς ανθρώπους που για να μεταβούν στον χώρο εργασίας τους πρέπει να πάρουν τα ΜΜΜ (αυτοί πάντα πληρώνουν εισιτήριο) και πως τους αντιμετωπίζουν νέοι “Γάλλοι πολίτες” γιατί είναι… λευκοί!

Έτσι με τρόμο βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο «προσφυγο-μετανάστες» να πετούν με τη βία (κυριολεκτικά την εκφενδονίζει) Γαλλίδα από λεωφορείο στο Παρίσι διότι είναι λευκή και με τους υπολοίπους παρισταμένους να επικροτούν την κίνηση αυτή!


Ἐπιστολὴ Ἱερᾶς Μονῆς Ζωγράφου διά τό Οὐκρανικὸν


 

Εἰς τὸ πλευρὸν τῆς μόνης ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Οὐκρανίας ὑπὸ τὸν Κιέβου Ὀνούφριον εὑρίσκεται ἡ Ἱ. Μ. Ζωγράφου Ἁγίου Ὄρους. Παραθέτομεν τὴν ἐπιστολὴν τῆς 1ης Μαΐου 2023, ἡ ὁποία τώρα κατέστη γνωστή:

«Σεβασμιώτατε κ. Ὀνούφριε,

Δεν έχεις να πληρώσεις καύσιμα, ρεύμα και διατροφή; – Ναι, άλλα έχεις πλέον ψηφιακή ταυτότητα!



Όταν ένα - ουσιαστικά άχρηστο - μέτρο όπως η ψηφιακή ταυτότητα, έχει μεγάλη απήχηση, τότε καταλαβαίνεις πως ο κόσμος εθίστηκε στις ευκολίες - ακόμα και τις εικονικές.

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Ψηφιακή ταυτότητα: Σαν «τρελοί» αποζητούν την ψηφιοποίηση των προσωπικών εγγράφων τους οι πολίτες, στρεφόμενοι κατά χιλιάδες σε μια ανύπαρκτη άλλα αστραφτερή «ευκολία». Μέσα σε δύο- μόλις – μέρες, πάνω από 128.000 είναι συνολικά οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα οδήγησης που «έχουν κατεβάσει» οι πολίτες στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, η οποία έκανε την πρεμιέρα της, την Τετάρτη.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Ὁ Ἅγιος Εὐδόκιμος 


Τὸν θεῖον Εὐδόκιμον, ᾧ βίος γέλως,
Τὸ θεῖον εὐδόκησεν ἐκστῆναι βίου.
Δέχνυται Εὐδόκιμον πρώτῃ τάφος ἐν τριακοστῇ.

Ὁ Ἅγιος Εὐδόκιμος γεννήθηκε στὴ Καππαδοκία καὶ ἔδρασε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορα Θεόφιλου (829 – 842).

Οἱ γονεῖς του Βασίλειος καὶ Εὐδοκία ἦταν ἄνθρωποι πλούσιοι καὶ εὐσεβεῖς. Ἡ ὀρθόδοξη οἰκογένειά του τὸν ἀνέθρεψε σύμφωνα μὲ τὶς ἐπιταγὲς τοῦ Εὐαγγελίου καὶ γρήγορα ὁ Εὐδόκιμος διακρίθηκε γιὰ τὸ ἦθος καὶ τὶς ἀρετές του.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Φρικώδης ἐπικράτησις τῆς καμπαλιστικῆς ἀνθρωπολογίας, τῆς «μὴ δυαδικότητος»!

   Διαπρεπής συγγραφέας ἀναλύει τὴν φρικτὴ ἠθικὴ κατάπτωση τῶν ἡμερῶν μας, τονίζοντας ὅτι ἀποτελεῖ τὸ κορύφωμα τοῦ σεξουαλικοῦ ξεπεσμοῦ, διὰ τῆς ἀπόρριψης τοῦ δυαδικοῦ συστήματος ἀρσενικοῦ-θηλυκοῦ. Δεῖτε τὴν εἴδηση: «Ὁ συγγραφέας Steve Deace προειδοποιεῖ ὅτι οἱ ριζοσπάστες ὑποστηρικτὲς τῆς νέας σεξουαλικῆς κουλτούρας, ἡ ὁποία ἔχει κυριεύσει τὴν Ἀμερική, ἐπιμένουν νὰ ἐξαφανίσουν τὴ δυαδικὴ σεξουαλικὴ ταυτότητα ἀρσενικοῦ-θηλυκοῦ, ἐνῷ ἀναγκάζουν τοὺς ἀνθρώπους νὰ “συμφωνήσουν μὲ τὴν ψύχωση τους”. […]

WEF: θα πάρετε υποδόρια τσιπ CBDC εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κοινωνία!WEF: θα πάρετε υποδόρια τσιπ CBDC εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κοινωνία!


WEF: θα πάρετε υποδόρια τσιπ CBDC εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κοινωνία!WEF: θα πάρετε υποδόρια τσιπ CBDC εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κοινωνία!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον σε όλους τους πολίτες θα αγοράσουν ένα μικροτσίπ CBD ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η τροφή και το νερό.Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον σε όλους τους πολίτες θα χρειαστεί να εμφυτευθεί ένα μικροτσίπ CBDC ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Το νεο ΦΙΔΙ του ΦΑΝΑΡΙΟΥ, που ειπε ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ με το FILIOQUE. Ποιος θα καθαιρεσει τον χειροτονουμενο αλλα και τον χειροτονουντα, αλλα και τον κρυπτομενο οπισθεν των δυο;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ  ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ;;;


Ζητω να βρω χριστιανον, ζητω να βρω χριστιανον, ερχομαι μεσα στο Θυσιαστηριο. 

Το νεο ΦΙΔΙ του ΦΑΝΑΡΙΟΥ, που ειπε ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ με το FILIOQUE.
Ποιος θα καθαιρεσει τον χειροτονουμενο αλλα και τον χειροτονουντα, αλλα και τον κρυπτομενο οπισθεν των δυο;

Το συμβόλαιο της Toppan για τις νέες ταυτότητες



(σ.σ. Ὅλα γίνονται γιὰ τὸ καλό μας καὶ τὴν ἀσφάλειά μας...)
 
Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την Toppan που είχε υπογραφτεί για τα διαβατήρια.
 
  H σύμβαση δεν έγινε γνωστή, παρ’ όλο που έχει υπογραφεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη πέρυσι τον χειμώνα και αμέσως μετά την ακύρωση του μεγάλου διαγωνισμού έκδοσης ταυτοτήτων ύψους 515 εκατ. ευρώ (στη 15ετία). Ο διαγωνισμός αυτός είχε προκηρυχθεί το 2019 και ακυρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


Ὁ Μητρ. Παῦλος τῆς Λαύρας τοῦ Κιέβου ἐφυλακίσθη, διότι   ἀρνεῖ­ται νὰ παραδόση τὰ ἱερὰ καὶ ὅσια εἰς τοὺς ἀχειροτονήτους.

Ἔνοχος ὅποιος Ἱεράρχης σιωπᾶ, ὅταν ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησίας «αἱμορραγῆ»!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Θεῖαι Λειτουργίαι διακόπτονταιναοὶ κατάσχονταιἱερεῖς διώκονταιπιστοὶ κακοποιοῦνταινόμοι ἀπαγορεύουν τὸ κήρυγμαἐκκλησιαστικὴ περιουσία βεβηλώνεται ἀποκλειστικὰ καὶ μόνον εἰς βάρος τῆς ὑπὸ τὸν Κιέβου Ὀνούφριον κανονικῆς Ἐκκλησίας.

 

  Ὁ «Ο.Τ.» δημοσιεύει σήμερα εἰς μετάφρασιν παραλειφθεῖ­σαν ἐπιστολὴν ἀπὸ Βουλγάρους πιστούς, οἱ ὁποῖοι μὲ παρρησίαν ἀπευθύνονται πρὸς τὴν Ἱεραρχίαν τους, ὑποστηρίζοντες μὲ θέρμην τὸ δίκαιον εἰς τὸ Οὐκρανικόν. Οἱ πιστοὶ Ἕλληνες, τί πράττομεν; Ποῦ εὑρίσκεται ὁ ζῆλος τῶν ἀδελφοτήτων; Συνειδητοποιοῦμεν ὅτι ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ἔχει ὁδηγηθῆ εἰς σχίσμα λόγῳ τῆς ἀδιαφορίας μας;

  Παναγιώτατε! Σεβασμιώτατοι!

O π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σχετικά με την αδιάφορη στάση των Νεοελλήνων απέναντι στον Άγιο Τριαδικό Θεό




“Μην ξεχνάτε ότι ποτέ, μα ποτέ, κανένας μεγάλος δεν αγάπησε την Ελλάδα. Αυτό να το ξέρετε πάντοτε”


[…] Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε πια κύριο τον Θεό! Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πλέον για κύριό μας τον Θεό. Έχουμε άλλους κυρίους. Άλλους.. Έχουμε τη δύναμή μας! Δεν είναι πια κύριος του λαού μας ο Θεός. Αυτό είναι ένα θλιβερό κατάντημα, που βέβαια εμείς οι Έλληνες σιγά-σιγά το εργασθήκαμε. Και ξέρετε από πότε; Από το 1821 μέχρι και σήμερα!… Αυτό είναι κάτι που δεν το διανοήθηκε ούτε το Βυζάντιο, ούτε η Τουρκοκρατία. Προσέξτε: ούτε η Τουρκοκρατία δεν το διανοήθηκε να μην είναι κύριος του λαού μας ο Θεός! Αυτό άρχισε να χαλκεύεται από το 1821, όπως σας είπα. Ήλθαν από την Ευρώπη οι λόγιοί μας και κουβάλησαν κι αυτήν την αρρώστια, ότι δεν μπορεί σε έναν λαό να είναι κύριος ο Θεός του, αλλά θα είναι κάποιος κυβερνήτης, θα είναι η Βουλή, θα είναι ο στρατός, θα είναι οι νόμοι... Αυτά θα είναι. Αλλά ότι αυτά τελικά δεν μπορούν να νικήσουν, αποδείχθηκε ιστορικά.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Οἱ Ἅγιοι Σίλας, Σιλουανός, Ἐπαινετός, Κρήσκης καὶ Ἀνδρόνικος οἱ Ἀπόστολοι 


Ἐπαινετὸς Κρήσκης τε καὶ Σιλουανός,
Σίλας καὶ Ἀνδρόνικος, αἰνείσθων ἅμα.
Πέντ' ἔβαν ἐκ βιότου μύσται Θεοῦ ἐν τριακοστῇ.


Eις τον Σίλαν και Σιλουανόν.
Tους κήρυκάς σου Σιλουανόν και Σίλαν,
Σώτερ θανόντας, πώς ακηρύκτους λίπω;

Ο Πρωθυπουργός διαφθείρει την κοινωνίαν!


Τοῦ Αἰδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ἰωάννου Κ. Διώτη,
Θεολόγου-Δημοσιογράφου- Συγγραφέως – Ἐκδότου,
(ὅπως ἐτίμησεν αὐτὸν ἡ Ἀκαδημία Ἀθηνῶν)

Ὁ Πρωθυπουργὸς κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μὲ τὴν ἀπροκάλυπτον στήριξιν ὑπ’ αὐτοῦ τῆς ὁμοφυλοφιλίας, παρουσιάζει τὴν σεξουαλικὴν διαστροφὴν τῆς παρὰ φύσιν ἀσελγείας ὡς φυσιολογικὴν κατάστασιν. Μὲ τὸν τρόπον αὐτὸν διαφθείρει τὴν κοινωνίαν καὶ ἰδιαιτέρως τὴν νεότητα, τὴν ὁποίαν παρασύρει εἰς ἀφύσικον ἐκτροπὴν καὶ παρεκτροπήν. Συμβάλλει ὁ Πρωθυπουργὸς εἰς τὸ νὰ καταστοῦν ἀνώμαλοι οἱ φυσιολογικοὶ πολῖται τῆς Ἑλλάδος.

Νεκτάριος Δαπέργολας: Ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας!




 
Ψοφῆστε, καεῖτε ζωντανοί, ἀνατιναχτεῖτε, πνιγεῖτε σάν τά ποντίκια, μείνετε ἄστεγοι, βουλιᾶξτε μές στό χιόνι, πεθάνετε ἀπό τήν πεῖνα, τινάξτε τα στά νοσοκομεῖα καί στίς παραλίες, γεμίστε καλπάζοντες καρκίνους καί ξαφνικίτιδες. Ποιός κρετίνος σᾶς εἶπε ὄτι ἡ δουλειά μας εἶναι ἡ προστασία καί ἡ σωτηρία σας; Ἡ δουλειά μας εἶναι ἀποκλειστικά καί μόνο ἡ εὐλαβική ἐφαρμογή τῶν διαταγῶν ἀπό τά ἀφεντικά. 
 
Ἡ δουλειά μας εἶναι τά μπόλια, τό ξεπούλημα, τό διαγούμισμα, ἡ καταστροφή, οἱ κάθε λογῆς «Πρέσπες», τό γενοκτονικό σας μακέλεμα, ἡ ἀντικατάστασή σας ἀπό ἀλλόφυλα λαθραῖα στίφη. 
 
Καί πάνω ἀπ’ ὅλα βεβαίως, ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας. 

Yannis Bakman: Ένας ακόμη σοβαρός λόγος για να μην πάρουμε την ταυτότητα.




Άκου προσεκτικά.
Αν νομίζεις πως η νέα ταυτότητα είναι ο ίδιος ο "στόχος", κάνεις λάθος.
Η νέα ταυτότητα είναι απλώς ένα ενδιάμεσο στάδιο για να μαζέψουν τα δεδομένα που χρειάζονται.
Γιατί;
Θα σου εξηγήσω ακριβώς.
Ο Sam Altman, είναι ο διευθύνων της OpenAi.
Αν δεν ξέρεις τι είναι ψάξτο καλά.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια, vid




Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια, vid

Δείτε…

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Οι Νέες Ταυτότητες σκλαβιάς που ετοιμάζει η χούντα του Μητσοτάκη. Δείτε το Βίντεο και προωθήστε το

 Δικαιολογίες της κυβέρνησης για τις νέες ταυτότητες



Όπως θα δείτε, 
ο υφυπουργός 

ΔΕΝ αποκαλύπτει το κόστος της 
ούτε τον ιδιώτη που θα την αναλάβει! , 

ούτε απαντάει 
τι δεδομένα θα περιέχει αυτή η κάρτα με το τσιπ! 
Είναι απόρρητο τι πληροφορίες μας, θα διακινούν! 

Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου: ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ΜΑΤΘΑΙΟΥ «Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ» 2-8-1998] [Β381]

 

                               ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ΜΑΤΘΑΙΟΥ[:Ματθ.14,14-22]

  Απομαγνητοφωνημένη ομιλία μακαριστού γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου

                                 με θέμα:

                         «Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ»

      [εκφωνήθηκε στην Ιερά Μονή Κομνηνείου Λαρίσης στις 2-8-1998] [Β381]        [Β΄έκδοσις]                                                                                                                                    

     Σήμερα, αγαπητοί μου, μας διηγήθηκε ο ευαγγελιστής Ματθαίος το θαύμα του χορτασμού των πεντακισχιλίων. Ένα θαύμα που μας το διηγούνται και οι τέσσερις Ευαγγελισταί.

     Ας δούμε όμως πώς ο ιερός Ευαγγελιστής Ματθαίος μας το καταγράφει, σε μία απόδοση.

Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου : ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ΜΑΤΘΑΙΟΥ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣΧΙΛΙΩΝ» 1-8-1993] [Β284]

                               


                               ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ΜΑΤΘΑΙΟΥ[: Ματθ.14,14-22]

    Απομαγνητοφωνημένη ομιλία μακαριστού γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου

                                 με θέμα:

                                      «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

       ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣΧΙΛΙΩΝ»

          [εκφωνήθηκε στην Ιερά Μονή Κομνηνείου Λαρίσης στις 1-8-1993] [Β284]                                                                               

    Σήμερα, αγαπητοί μου, η Εκκλησία μας με την προβολή του θαύματος του χορτασμού των πεντακισχιλίων, όπως μας διηγείται ο ευαγγελιστής Ματθαίος, θέλει να μας διδάξει πολλά. Ο Κύριος, όταν επετέλει ένα θαύμα, πάντοτε με αυτό ήθελε να διδάξει. Έτσι το θαύμα γίνεται διδασκαλία αλλά και η διδασκαλία φανερώνεται σαν ένα θαύμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ [:Ματθ. 14,14-22] Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣΧΙΛΙΩΝ


ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ [:Ματθ. 14,14-22]

                        Ο  ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

       ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣΧΙΛΙΩΝ

     «κούσας δ  ησος νεχώρησεν κεθεν ν πλοί ες ρημον τόπον κατ᾿ δίαν· κα κούσαντες ο χλοι κολούθησαν ατ πεζ π τν πόλεων(:Όταν λοιπόν τα άκουσε αυτά ο Ιησούς, αναχώρησε από εκεί με πλοίο σε κάποιον ερημικό τόπο, για να μείνει μόνος Του με τους μαθητές Του. Και όταν άκουσαν τα πλήθη του λαού ότι αποχώρησε σε ερημικό τόπο, Τον ακολούθησαν πεζοί από τις πόλεις)»[Ματθ. 14,13].

ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ[:Α΄ Κορ. 1,10-17] ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ



ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ[:Α΄ Κορ. 1,10-17]

ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

«Παρακαλῶ δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, διὰ τοῦ ὀνόματος τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἵνα τὸ αὐτὸ λέγητε πάντες, καὶ μὴ ᾖ ἐν ὑμῖν σχίσματα, ἦτε δὲ κατηρτισμένοι ἐν τῷ αὐτῷ νοΐ καὶ ἐν τῇ αὐτῇ γνώμῃ (:Σᾶς παρακαλῶ λοιπόν, ἀδελφοί, στὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, νὰ ὁμολογεῖτε ὅλοι τὴν ἴδια πίστη καὶ νὰ μὴν ὑπάρχουν μεταξύ σας διαιρέσεις, ἀλλὰ νὰ εἶστε ἁρμονικὰ ἑνωμένοι μὲ τὰ ἴδια φρονήματα ὅλοι σας καὶ μὲ τίς ἴδιες γνῶμες καὶ ἀποφάσεις)» [Α΄ Κορ. 1,10].

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Ὁ Ἅγιος Καλλίνικος ὁ Μάρτυρας

 
Βληθεὶς ὁ Καλλίνικος ἐν τῇ καμίνῳ,
Τὸ νικοκαλὲς εὗρε καὶ θεῖον στέφος.
Εἰκάδι ἀμφενάτῃ φλὸξ Καλλίνικον κατέδαψε.

Καταγόταν ἀπὸ τὴν Κιλικία. Μὲ ἰδιαίτερη εὐφράδεια λόγου, ἀλλὰ καὶ μὲ πολὺ ζῆλο, δίδασκε τὸ Εὐαγγέλιο.

Ὅταν ἔφθασε στὴν Αἴγυπτο, φανατικοὶ εἰδωλολάτρες ἐξεγέρθηκαν ἐναντίον του, τὸν συνέλαβαν καὶ τὸν ὁδήγησαν στὸν ἡγεμόνα Σακέρδωνα. Αὐτός, ὑποκρινόμενος, ἔδειξε ὅτι λυπᾶται, καὶ γιὰ νὰ κάμψει τὸ φρόνημα τοῦ Καλλινίκου, ἀνέφερε δῆθεν περιστατικὰ πρώην γενναίων χριστιανῶν, ποὺ ὅταν ἀντίκρισαν τὰ σκληρὰ βάσανα, ἀρνήθηκαν τὴν πίστη τους.

Παρένθετη μητέρα υποχρεώνεται από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι που εξυπηρετεί να κάνει έκτρωση μετά τη διάγνωση του καρκίνου της


Ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται…..

Η Brittney Pearson δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι άντρες που την πλήρωσαν για να κυοφορήσει ένα παιδί για λογαριασμό τους, απαίτησαν να το κάνει έκτρωση όταν η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο.

LifeSiteNews

Από την Jean Mondoro     -     Παρ 7 Ιουλίου 2023

(LifeSiteNews) — Μια παρένθετη μητέρα περιέγραψε το πως οι δύο ομοφυλόφιλοι άντρες που την πλήρωσαν για να κυοφορήσει ένα μωρό, απαίτησαν να κάνει έκτρωση το παιδί και την απείλησαν με μήνυση, μόλις η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ - Μυστηριακή Βαβυλώνα και το Τάγμα των Ιησουιτών (ΒΙΝΤΕΟ)


Η μυστηριακή Βαβυλώνα, το Τάγμα των Ιησουιτών & η αμερικανική ιστορία.
 
Το Βατικανό της Ρωμαϊκής Βαβυλώνας είναι η πόλη από όπου ο Αντίχριστος θα ανέλθει στην εξουσία του, όπως γράφεται στην Αποκάλυψη 17-18

Σε… βέρτιγκο ο Ερντογάν: Εγώ θα αλλάζω το χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας, αλλά οι άλλοι δεν πρέπει να αλλάζουν τον χαρακτήρα των τζαμιών



Αντιφάσεις και υποκρισία Ερντογάν
 
Σε αντιφάσεις υπέπεσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recepp Tayipp Erdogan που, αναφερόμενος στο τζαμί al-Aqsa της Ιερουσαλήμ και στην στάση του Ισραήλ, ζήτησε οι «ιεροί τόποι να μην αλλάζουν status quo»
 
Μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan αναφέρθηκε στα αιτήματα του Ισραήλ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και ξεκαθάρισε ότι το τέμενος al-Aqsa δεν μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ιστορικά.

Ο Αντίχριστος, όποτε έρθει, θα είναι ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο, πλην ενός χαρακτηριστικού, των οφθαλμών του.


 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι

Στα σωματικά του μάτια, θα εκπέμπεται όλη η σατανικότητα του διαβόλου.
Από εκεί θα τον καταλάβουμε, ότι είναι ο Αντίχριστος. Πάρε τα μάτια του χελιδονιού και πάρε τα μάτια του φιδιού. Με τι αγάπη και αθωότητα σε κοιτάζουν τα μάτια του χελιδονιού και με τι φθόνο και πονηριά σε κοιτάζει το φίδι.

«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» από τον Bhakdi: Με ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» από τον Bhakdi: Με ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Οἱ Ἅγιοι Πρόχορος, Νικάνωρ, Τίμων καὶ Παρμενᾶς οἱ Ἀπόστολοι καὶ Διάκονοι


Eἰς τὸν Πρόχορον.
Mίμημα ὁ Πρόχορος ἐπιστηθίου,
Ὤφθη ἀληθῶς. Eὖγε τῆς προθυμίας!

Eἰς τὸν Nικάνορα.
Tὸ δίκτυόν σου Nικάνωρ Θεοῦ Λόγῳ,
Πολλοὺς ἀγρεῦσαν ἐρρύη τέλει βίου.