Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ο αγωνιστής πολύτεκνος ιερέας π.ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΚΟΥΒΆΣ. Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΝΔΟΥ! ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! προωθήστε το)

(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! προωθήστε το)

Δεν πρέπει να ξεχνούμε τους διωγμούς των αξίων ιερέων μας αλλά και να τους συμπαραστεκόμαστε ηθικά και υλικά διότι είναι οι αγρυπνούντες ποιμένες.

Τα βαριά  πρόστιμα και τα δικαστικά έξοδα των  διώξεων που τους επέβαλε η χου@τα του Μητσοτάκη σε όλους τους αξίους ομολογητές ιερείς για την επιβολή των φασιστικών  υγειονομικών μέτρων λόγω επιδημίας κόβιτ 19  όπως οι 6000 Ε στον π. Μιχαήλ Κουκουβά της Καλύμνου, οι 7000 Ε στον π. Χριστοφόρο Γουρλή του ι. ναού  Ευαγγελισμού της Χίου  πρέπει να βαρύνουν εμάς τους Χριστιανούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 


Αν όλοι οι ιερείς ήταν σαν τον πατέρα Μιχαήλ Κουκουβά, σίγουρα θα είχαν αποχωρήσει λιγότεροι πιστοί απ' τους ναούς. Κυνηγημένος, θα έλεγε κανείς, απ' τους υψηλόβαθμους του Ιερατείου, εγκατέλειψε την ενορία του στην Κάλυμνο και εκτελεί πλέον τα ιερατικά του καθήκοντα στην Τέλενδο απολαμβάνοντας την αγάπη και τον σεβασμό των κατοίκων της.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=fjclmFuPhlk&t=142s

τα σέβη μας  π.Μιχαήλ

Διορισμός του π. Μιχαήλ Κουκουβά στη νήσο Τέλενδο

Διαδώστε:

Με το υπ’ αριθ. πρωτ. 24/5-4-2021 Διοριστήριο Έγγραφο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, διορίζει τον π. Μιχαήλ Κουκουβά στην κενή εφημεριακή θέση του Ιερού Ναού Υπεραγίας Θεοτόκου νήσου Τελένδου.

       Το έγγραφο της  Δεσποτικής Εκδίκησης 

===================================================

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Δεν είναι O πλούτος που λείπει σ' αυτό τον κόσμο. Είναι το μοίρασμα... မ)"