Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ: Περισσότεροι από 24 οι νεκροί, πάνω από 120 οι τραυματίες στην Ανατολική Αττική (pics vid) Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι για τη νέα μεγάλη τραγωδία




Τραγωδία! Όλεθρος! Βιβλική καταστροφή! Περισσότεροι από 24 νεκροί (μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος 6 μηνών), δεκάδες τραυματίες, ανυπολόγιστες καταστροφές σε εκατοντάδες σπίτια κι αυτοκίνητα είναι η... σφραγίδα της πύρινης λαίλαπας στην Αν. Αττική. Φόβοι για αύξηση του τραγικού απολογισμού με το φως της μέρας!
Ολονύκτιες είναι οι προσπάθειες πυροσβεστών, αστυνομικών, λιμενικών αλλά κι απλών ανθρώπων για την ασφαλή μεταφορά εκατοντάδων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν από το πύρινο μέτωπο που κατέκαψε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Μάτι, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς μετρούν τις πληγές τους από το ολέθριo πέρασμα της πυρκαγιάς, ενώ τουλάχιστον 24 άνθρωποι μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 120 είναι οι τραυματίες, με 11 από αυτούς να βρίσκονται διασωληνωμένοι και σε σοβαρή κατάσταση. Ακόμα υπάρχουν και 16 παιδιά με εγκαύματα και τραύματα.
Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι για τη νέα μεγάλη τραγωδία που βιώνει η χώρα -αυτή τη φορά- από τις φωτιές στην Αττική, ζητεί με μήνυμά του στα social media ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχαμε νεκρούς από πλημμύρες, τώρα έχουμε νεκρούς και από φωτιές. Η πρόληψη είναι άγνωστη λέξη για τους υπεύθυνους. Η ανικανότητά σας σε όλο της το μεγαλείο. Χωρίς να ξεχνάμε και τους προηγούμενους βεβαίως βεβαίως… Υ. Γ. Καμία παραίτηση παίζει…;».