Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Γέρων Εφραίμ Φιλοθεΐτης: ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΗΜΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ.

σ.σ. Αδελφοί. Εδώ βρίσκεται ο Λόγος του Θεού και όχι στους «γνωστούς» δημοσίους υπαλλήλους της Διοικούσης Εκκλησίας.
***
Απόσπασμα ομιλίας κας Αθηνάς Σιδέρη
Μας είπε ότι η Ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία όπως τα ζώα στην κοπριά τους. Πολύ σκληρό αυτό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Μας είπε ότι η Χάρις του Κυρίου έχει φύγει από την Ελλάδα. Και αυτό είναι το σκληρό· και η Παναγιά μας οδεύει μακριά.
Μην φοβηθείτε.
– Είχαμε ελπίδα πάντοτε η Παναγία θα προστάτευε…
Και πάντα θα έχουμε ελπίδα. Προσέξτε, αυτό δεν σημαίνει.. γι’ αυτό και ο π. Εφραίμ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, και ήτανε δύσκολος ο ρόλος που μου ανέθεσε.
– Μια αφύπνιση κάνει … για να σωθούμε.
Βέβαια. Δεν θα απογοητευθούμε εμείς. Αυτό θέλω να πω. Θα ζητάμε από τον Κύριό μας να μας προσθέτει πίστη, επαγρύπνηση, πολύ δυνατή προσευχή και δη την νύχτα, δυόμιση με τρεις η ώρα.
Ο Γέροντας μας είπε. Δεν θα ξυπνάτε και θα γυρίζετε στο άλλο πλευρό. Σηκωθείτε, καθίστε στην καρέκλα, γονατίστε 5 λεπτά. ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΚΗΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΝΗΛΙΑΣ. Και ωφελεί και τον οργανισμό.
Πέντε λεπτά ποιοτική προσευχή, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.
Και ΜΠΟΡΟΥΝ τα πράγματα να αλλάξουν.
ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, μας είπε, και όχι αργά-αργά. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ.
Το δάκρυ του έτρεχε συνέχεια παιδιά.
– Τα έβλεπε .. τα έβλεπε με τα μάτια που είπαμε προηγουμένως ..
Στην ερώτηση, πάτερ μου εξειδικεύτετό μας, πώς συμβαίνει; τί; ποιές είναι αυτές οι αμαρτίες για τις οποίες πληρώνουμε; Ακούμε, «αμαρτία», «διαφθορά», το ΄να, τ’ άλλο.
Και μας είπε: Ο ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ. ..
Επειδή δεν είναι εύκολο, πού να μιλήσεις για τον πανσεξουαλισμό, αφού έχουν γίνει βιώματα. Οι ασέλγειες, οι παραφύση ασέλγειες τις οποίες μας κατονόμασε με τον ποιο χονδροειδή τρόπο. Και μάλιστα μου είπε δεν θα τις επικαλύπτεις, θα τις λες: ο στοματικός έρωτας, ο πρωκτικός έρωτας, η ομοφυλοφιλία.Απαγορεύεται.
ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
***
Απομαγνητοφώνηση Φαίη για το Αβέρωφ


  1. Περαστικός said

    Ιουλίου 30, 2018 στις 5:01 μμ
    Είμαι ολίγον μπερδεμένος…
    Που τον βρήκε η κα. Σιδέρη τον γέροντα; Για να τον βρει θα έπρεπε μάλλον να πάει στην Αμερική και να τον κυνηγάει, μιας και είναι γέρος άνθρωπος και αμφιβάλλω αν δέχεται κόσμο αβέρτα.
    Με παραξενεύει επίσης που παίζει συνεχώς το ρόλο του μεσάζοντα κάποιου γέροντα (μέχρι τώρα του αγίου Πορφυρίου και τώρα κάποιου άλλου), αλλά τέσπα. Τι να πω, ίσως έχει κάποια ταμπέλα στο μέτωπο που γράφει «αγγελιοφόρος».
    Με παραξενεύει επίσης, που δεν είπε ο γέροντας και για άλλες αμαρτίες. Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτές που αναφέρονται στο άρθρο, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν είναι οι μοναδικές τρομερές που κάνουμε, και εκτός αυτού δεν είναι από τις «καινούριες» μας αμαρτίες (αν και σε μέγεθος μάλλον έχουν γιγαντωθεί). Καινούρια είναι η ανοχή μας σαν πολιτεία στην ομοφυλοφιλία και για αυτό δεν οφείλεται στους πολίτες, αλλά στους κυβερνώντες. Όχι ότι οι πολίτες δεν είναι υπεύθυνοι για τους κυβερνώντες και τις πράξεις τους, αλλά λέμε τώρα…
    Πάντως, αν οι Έλληνες κόψουν αυτές τις αμαρτίες, θα είναι πραγματικά ένα θαύμα. Ένα θαύμα στο οποίο ούτε εγώ δεν πιστεύω, ότι μπορεί να γίνει…
    Για αρχή, δεν βλέπω καν τι θα μπορέσει να τους ωθήσει να τις κόψουν. Οι αρχιερείς σκορπάνε μόνο «αγάπες» και «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και η πλειονότητα των Ελλήνων δεν πρόκειται να μάθει ποτέ τι είπε ο γέροντας, ακόμα και αν η κυρία αυτή γυρίσει όλους τους ναούς της Ελλάδος κηρύττοντας. Για να μην αναφέρουμε ότι η ίδια κυρία πριν λίγα (2-3 το πολύ) χρόνια κήρυττε ότι η Παναγιά είναι μαζί μας και στο τιμόνι της Ελλάδας και πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για κανένα απολύτως εθνικό θέμα. Και πολλά άλλα παρόμοια πράγματα που τώρα μας τα αλλάζει ξαφνικά…
    Και εκτός αυτού, οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι πιστοί (με την αυστηρή έννοια και στον Χριστιανικό Θεό) πλέον. Θα ήθελα να δω ποιος θα τολμήσει να τους μιλήσει για αυτά, ειδικά στη νέα γενιά που έχει εκπαιδευτεί να είναι θηρία ανήμερα. Εμείς τα σπείραμε τα θηρία και τα κάναμε ανήμερα (θυμηθείτε σεξουαλικές αγωγές και εμετικές εβδομάδες, αλλά και τα βοθροκάναλα με τα εμετικά προγράμματα και τις εμετικές απόψεις) και τώρα που βγαίνουν οι αηδιαστικοί καρποί της σποράς μας και γιγαντώνονται για να μας κατασπαράξουν, τώρα θυμηθήκαμε ότι πρέπει να τα σταματήσουμε όλα αυτά. Καλή τύχη… Δική μου άποψη είναι ότι καλά κάνει και τα λέει ο γέροντας αυτά, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα συγχρονισμού. Θα έπρεπε να μας τα πει δεκαετίες πιο πριν.
    Αλλά, από τις δικές μου γνώσεις της Αγίας Γραφής, θα περίμενα τον Θεό να νοιάζεται πρώτα και περισσότερο για θέματα πίστης (όπου τα κάναμε δαιμονιώδη σαλάτα τελευταία) και όχι τόσο πολύ για τις υπόλοιπες αμαρτίες που λίγο-πολύ τις κάνουμε εδώ και αιώνες με την ανοχή του Θεού, έστω και σε μικρότερο βαθμό από ότι σήμερα…
    Αλλά ναι, ας τα κόψουμε όλα.
    Να δούμε ποιος θα ασχοληθεί μόνο. Εδώ ακούν για Χριστό και γελάνε…
    Και να δούμε πόσοι βούρδουλες θα χρειαστούν για να ασχοληθούν οι μισοί Έλληνες.
    Γιατί όλοι τους δεν πρόκειται να ασχοληθούν ούτε στην Δευτέρα Παρουσία.
    (Υ.Γ.: Δεν είδα το βίντεο και δεν ξέρω τι λέει…)