Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ακτινοβολεί …ο Δεσπότης Ιγνάτιος!!!


Ακτινοβολεί …ο Δεσπότης!!!Τις τελευταίες μέρες είχαμε τον θάνατο στις Η.Π.Α. του υιού Κόκκαλη. Η μεταφορά του στην Ελλάδα έγινε σε δύο μέρες παρά την εμπλοκή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας (για νεκροψία – νεκροτομή) και της αστυνομίας.

Γιατί άργησε τόσο η μεταφορά του δεσπότη; Ρώτησα κάποιον που ξέρει πολλά και για να μη σπάσει το νόμο της ομερτά μου λέει : «Υ-90.ψάξε». Μου φάνηκε σαν κωδικός, και μου έδωσε  αρκετές λογικές εξηγήσεις που μοιράζομαι μαζί σας.

Το Υ-90  είναι ένα ραδιοφάρμακο μέσα σε μικροσφαιρίδια που εμβολίζονται στο ήπαρ. Παραμένουν δίπλα  στα ηπατικά κύτταρα και τα βομβαρδίζουν με ακτινοβολία για να σταματήσουν  την ταχεία εξέλιξη της κακοήθειας. Σας δίνω κάποια στοιχεία.


     Εμβολισμός με Y-90Ο ραδιοεμβολισμός μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενούς από μήνες έως χρόνια, καθώς και να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σε ορισμένους ασθενείς, η διαδικασία αυτή τους επιτρέπει να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ή σε μεταμόσχευση ήπατος.

Ο ραδιοεμβολισμός μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενούς από μήνες έως χρόνια, καθώς και να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σε ορισμένους ασθενείς, η διαδικασία αυτή τους επιτρέπει να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ή σε μεταμόσχευση ήπατος.


(Αυτό είναι το σκεύασμα, δείτε πού φυλάσσεται αλλά και τη σήμανση της ραδιενέργειας)…

 

Η ακτινοβολία βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στο ήπαρ αλλά (με μικρότερη ένταση) και εκτός του σώματος, στο περιβάλλον. Μικρή ποσότητα ή μεγαλύτερη συνήθως διαφεύγει του ήπατος και κυκλοφορεί σ’ όλο τον οργανισμό. Η ισχύς της ακτινοβολίας μειώνεται σημαντικά μετά από δεκαπέντε ημέρες.

Όλες οι μεταφορικές εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την μεταφορά δεμάτων ή άλλων αντικειμένων που εκπέμπουν ακτινοβολία πάνω από κάποια όρια για προστασία  των εργαζομένων και των άλλων εμπορευμάτων.  Μετά το δεκαπενθήμερο και μετά από συνεχείς μετρήσεις δόθηκε το πράσινο φως της μεταφοράς.

Ο τοποτηρητής Βόλου ή δεν γνώριζε ή γνώριζε και μας είπε ψέματα ότι ήταν θέμα χρημάτων!!!

 Είπε πως καθυστερούσε η…επίσημη μετάφραση των εγγράφων!!!

Στα Σουαχίλι ή στα ιερογλυφικά  ήταν τα έγγραφα του Αμερικάνικου νοσοκομείου και εκατοντάδες σελίδες για να χρειάζονται τόσες μέρες…..

Ο Κόκκαλης γιατί δεν αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα….;

Πρόβλημα υπήρχε στα χαρτιά ..γιατί έγραφε πως ο δεσπότης εκπέμπει ακτινοβολία.

Γι αυτό και δεν μπορούσαν με ακρίβεια να προσδιορίσουν το ταξίδι της επιστροφής, περιμένοντας την μείωση της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.

Να σημειωθεί πως το ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης στην  επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει την θεραπεία με ραδιοεμβολισμό με Υ-90.

Στη δεύτερη μέρα του προσκυνήματος τοποθετήθηκε ειδικό κάλυμμα στο φέρετρο…για να μην αλλοιωθεί από την ζέστη!!!

Αυτός ο φόβος δεν υπήρχε κατά την μεταφορά από την Θεσσαλονίκη, ούτε την πρώτη μέρα στο ναό, ούτε κατά την μεταφορά από τις Η.Π.Α.;

Πάλι ψέματα…Τόβαλαν να προφυλάξουν τον πολύ κόσμο, που προσκυνούσαν, από την ραδιενέργεια.

Ο «αρβανίτης» συνεργάτης του στεκόταν εκ του μακρόθεν, γιατί γνώριζε, ο άλλος συνεργάτης ή δεν τόξερε ή η αγάπη και ο πόνος για τον πνευματικό του πατέρα τον έκανε να  αψηφήσει τον όποιο κίνδυνο και ήταν πάντα κοντά του.

Δεν σκέφτηκαν το προσωπικό της νεκροφόρας που ήταν ώρες δίπλα στην πηγή της ακτινοβολίας, τους επίσημους που στεκόταν δίπλα στο φέρετρο, τον απλό λαό και τα ευαίσθητα στην ακτινοβολία άτομα, π.χ. έγκυες;

Ας βγάλει ο καθείς τα συμπεράσματά του.

Π.Μ.