Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ Εγκληματική -προδοτική η στάση της πλειοψηφίας της δεσποτικής μάνδρας του Ιερωνύμου. Τι τους κρατάει;

Ο «Ιερός» ύπνος φέρνει Ε(ε)φιάλτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ
Ο «Ιερός»  ύπνος φέρνει  Ε(ε)φιάλτες
  Γράφει η Σοφία Τσέκου,καθηγήτρια
“ Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι με αυτό,με τί; Πού είστε τώρα, Άγιοι Πατέρες; Δεσποτάδες, σηκώστε τις επισκοπικές μαγκουρίτσες σας και επιτέλους φωνάξτε κατά του εγκλήματος που γίνεται στα παιδιά σας. Εθνική γενοκτονία εν όψει και σεις πού; Όλα καταρρέουν :δόγμα, οικογένεια ,πατρίδα και σεις πού; Θα κανακεύετε, θα δέχεστε και θα επικοινωνείτε ακόμα με αυτούς τους κατά ψευδώνυμο βουλευτές που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα στη Βουλή; Τους ξέρετε και τους ξέρουμε. Εσείς έχετε τα παιδαγωγικά μέσα που σας δίνει η Πίστη μας...Εμείς έχουμε την ψήφο μας που μας δίνει το Σύνταγμα . Ο καθείς να αντιδράσει από το μετερίζι του. Οι πολίτες ξέρουμε τι θα κάνουμε στην κάλπη.. Και εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στον άμβωνα. Εμείς θα το κάνουμε αυτό που πρέπει !! Εσείς ;”


Ακριβώς τα παραπάνω τα είχα γράψει περίπου έναν μήνα πριν. Όταν οι αποδομητές της ελληνικής κοινωνίας που ακούν στο ψευδώνυμο εθνικοί αντιπρόσωποι ψήφιζαν στη Βουλή  την αναδοχή τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια για το ξήλωμα του θεσμού της οικογένειας, εν μέσω πανηγυρισμών όσων δυστυχισμένων ακροβατούν στη νεοταξική  έμφυλη και άφυλη θολούρα τους.  Τα έγραφα ως διαμαρτυρία ,εν είδει εκτόνωσης…. Αλλά, πριν προλάβω να συνέλθω , ήρθαν κι άλλα: Η προδοσία του λατρεμένου παιδιού του Αρχιεπισκόπου στις Πρέσπες, που υπό την ένοχη ανοχή και ιερή αποχή τόλμησαν τα φερέφωνα του Σόρος να βεβηλώσουν  με την ποταπή μηδαμινότητα τους τα αγιασμένα χώματα της Μακεδονίας μας. Και δυστυχώς έπεται συνέχεια….
Ακόμα και τώρα, σιγή.!!! Μούγκα στην στρούγκα… Οι ποιμένες, πλην ορισμένων εξαιρέσεων και δη εκ της Βορείου Ελλάδας,  ως τα άλαλα  και μπάλαλα απλώς κοιτούν… δεν Επισκοπούν. Κατά την προσφιλή τους πρακτική κάνουν θρησκευτική διπλωματία. Έτσι το αποκαλούν, γιατί αυτοί ξέρουν .Έτσι λένε.
Στα πάντα σιγή ασυρμάτου!!!.Η πίστη προσβάλλεται .Βγαίνει ο «διαφορετικός» με τα ροζ κομπιναιζόν με ασέβεια και ασέλγεια φέροντας την ιερά μορφή του Αγίου Νικολάου στα γεννητικά του όργανα και ψίθυρος αντίδρασης δεν ακούστηκε  από πουθενά. Οι Ποιμένες  μας εις τον «μακάριο  και θεοφιλέστατο» κόσμο τους… να μην πω κοσμάρα τους , και αυτό γιατί σέβομαι τους θεσμούς και το «σχήμα»
Μη μου τους κύκλους τάραττε!!  Αλλοιώνεται η θρησκευτική αυτοσυνειδησία των Ελλήνων μαθητών. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί με το μάθημα των Θρησκευτικών και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει…. άντε και να ανασηκωθεί το  αρχιεπισκοπικό φρύδι εις ένδειξη εκπλήξεως !! Μόνοι μας οι πιστοί , αφημένοι στην τύχη τους οι εκπαιδευτικοί, στο έλεος του Θεού όλοι μας.
  Με ξεκουφαίνει η εκκωφαντική σιωπή σας. Πονούν τα αυτιά μου από την προκλητική βουβαμάρα της Διοικούσης Εκκλησίας. Θα έπρεπε να είχατε ξεσηκώσει τα άπαντα σύμπαντα, Άγιοι Πατέρες .Και μόνο τις καμπάνες των ναών να χτυπούσατε , έστω πένθιμα… ο λαός θα το ΄πιανε το υπονοούμενο .Αλλά ούτε και αυτό … Μην κατηγορηθείτε ως υποκινητές κοινωνικών εξεγέρσεων μέσω καμπανοκρουσιών , πράγμα που δεν συνάδει με το βλαβερά ευλαβές πειθήνια  καλλιεργούμενο  φρόνημα οσφυοκαμψίας στους κρατούντες!
Αντ΄ αυτών και ποικίλων άλλων που θα μπορούσαν να είχαν λάβει χώρα από τους  Ιεράρχες, προς ενίσχυση του εθνικού και πρωτίστως του θρησκευτικού μας φρονήματος, κυκλοφορεί ( ενερυθριάστως προκλητικά ,θα έλεγα) στα παγκάρια της εισόδου των εκκλησιών φυλλάδιο τιτλοφορούμενο «Προς τον Λαόν» με διθυραμβικούς ύμνους για την 9η Μαΐου, την ημέρα της Ευρώπης και τις πολιτικές του ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού. Λες και η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι στοιχείο του οργανογράμματος της Ε.Ε ,κάτι σαν την  Comission ένα πράγμα….. Και αυτό ,την ώρα που οι πιέσεις από την …φίλα προσκείμενη και «χριστιανική» Ευρώπη προς τον λαό μας είναι αφόρητες σε εθνικό ,θρησκευτικό, πολιτικό ,οικονομικό κλπ επίπεδο. Λιβάνισμα κανονικό δηλαδή  με μοσχοθυμίαμα αρίστης ποιότητας. !!! Για την Ευρώπη ως «Λευκή  Δαιμονία» ,που έλεγε ο Άγιος Νικόλαος Αχρίδος ούτε κουβέντα. Τί να πω πια!
Και τώρα , τώρα τι; Επέρχεται ως λαίλαπα εθνική καταστροφή  και πάλι  καταπίνετε την ιερή σας γλώσσα; Μακεδόνες Ιεράρχες πριν από εσάς μαρτύρησαν. Επίσκοποι σφαγιάσθηκαν, ρασοφόροι κρεμάστηκαν , ναοί βεβηλώθηκαν . Γιατί όλα αυτά; Για να παρακολουθούμε εμείς τώρα  μαζί σας ως άβουλα ενεργούμενα ,ένα τσούρμο ανιστόρητους άθεους να προσβάλλουν ιερά και όσια μη έχοντας τη νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτών;
Επιτέλους, αποσύρετε την οποιαδήποτε ευλογία που ,ίσως ,έχετε «χριστιανοπρεπώς»  παραχωρήσει και τοποθετηθείτε μπροστάρηδες «υπέρ βωμών και εστιών». Έχετε και δύναμη και επιρροή και ξέρετε να βρίσκετε τις ισορροπίες ,εάν θέλετε. Ας δουν τα μάτια μου , έστω εθιμοτυπικά με όλους τους σημαινόμενους συμβολισμούς, επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου και των συν αυτώ στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας . Να θέσει ,έστω τυπικά και για το θεαθήναι, προ των Συνταγματικών επιταγών του ο Πρωθιεράρχης της Εκκλησίας τον Πρώτο πολίτη της χώρας . Ούτε αυτό;
Επιτέλους να πάρει θέσει η Ιεραρχία. Ας αφήσει τις έρευνες για το ποιοι ρασοφόροι συμμετέχουν σε συλλαλητήρια κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών . Να  καταδικάσουν τώρα το ξεπούλημα της Μακεδονίας και να πάψουν να νταντεύουν και να ευλογούν τους έχοντες και κατέχοντες μη νομιμοποιημένη εξουσία  να προδίδουν Χριστό και Ελλάδα.
Κρίμα! Ο λαός πάει μόνος του . Το ποτάμι της οργής και της αγανάκτησης για το ξεπούλημα 4000 χρόνων Ιστορίας  απαιτεί  ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του και από κατεργάρηδες  έχουμε πολλούς … με ή χωρίς γραβάτα. Εύχομαι ,η αδαής…. να μην έχουμε και κατεργάρηδες με ράσα.
Και όλα αυτά τα γράφω ακούγοντας να χτυπούν πανηγυρικά οι καμπάνες του  Μητροπολιτικού ναού της Κορίνθου για τον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό προς τιμήν του πολιούχου της Αποστόλου των Εθνών Παύλου. Ήταν η στιγμή που ο επίσημος προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Κορίνθου, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ,Ιερώνυμος  μετά πλείστων Ιεραρχών διάβαινε δόξη και τιμή, το κατώφλι του Ιερού ναού, γενόμενος δεκτός από πολιτικούς παράγοντες και παραγοντίσκους, απαθανατιζόμενοι όλοι για τους δικούς τους λόγους  από τα ΜΜΕ !!!! Ωωω!!! Ναι!!!
 Στ΄ αυτιά μου ακόμα ηχεί η σιωπή τους…..