Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Αποδοκιμάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υφυπουργός Πιτσιόρλας στη Λάρισα και στο τέλος φυγαδεύτηκε από την αστυνομία για να αποφύγουν την δυναμική διαμαρτυρία των Λαρισαίων (φωτο-βίντεο)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
Παντού αποδοκιμάζονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τους Έλληνες
 
 Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι Λαρισαίοι τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ.Στέργιο Πιτσιόρλα ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας της 16-7-18 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. 
Η ομιλία του κ. Πιτσιόρλα είχε ως θέμα: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Δίκαιη Ανάπτυξη για όλους!».
Έξω από το Χατζηγιάννειο περίμενε τον υφυπουργό δυναμική διαμαρτυρία των Λαρισαίων πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την συμφωνία για την Μακεδονία, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Αστυνομικές δυνάμεις επίσης βρίσκονταν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης. Μάλιστα με το που ξεκίνησε η εκδήλωση, μια  καθηγήτρια που βρισκόταν στην αίθουσα, σηκώθηκε διακόπτοντας τον υφυπουργό και  με σθένος διαμαρτυρήθηκε και  έδειξε την αντίθεση των Ελλήνων λέγοντας   για την συμφωνία της Μακεδονίας και το ξεπούλημα της Ελλάδος « Προδόσατε την πατρίδα, ξεπουλήσατε την Ελλάδα».  Οι μπράβοι του υφυπουργού προσπάθησαν να την απωθήσουν βιαίως εκτός αίθουσας, όμως ο κ. Πιτσιόρλας παρακάλεσε να την αφήσουν,  όπως και έγινε.
Στη συνέχεια η  καθηγήτρια διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως «έτσι κάνετε σε αυτούς που θέλουν να πουν την γνώμη τους;» «προσβάλλετε την ιστορία, την πατρίδα, τους νεκρούς προγόνους μας».
 Στο τέλος  ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας φυγαδεύτηκε από την αστυνομία κλείνοντας την οδό Ρούσβελτ και αντίθετα στο ρεύμα για να αποφύγουν την δυναμική διαμαρτυρία  των Λαρισαίων που τραγουδούσαν  το «Μακεδονία ξακουστή» και τον εθνικό ύμνο. Χαρακτηριστικό ήταν η άδεια  αίθουσα που μίλησε  και ότι μόνο μέλη και παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν. Στην είσοδο γίνονταν έλεγχος προσώπων και υπήρχε  έντονη αστυνόμευση από ασφαλίτες με πολιτική περιβολή και εντεταλμένους μπράβους.