Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ο ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ει θηρ ην άγριος, τοσουτον χρόνον εκκενων τη κακωσει και πινων το αίμα αυτων, εκορεσθη αν. Ο δε μένων ακόρεστος αιματοπότης αγριουμενος δαιμόνων, ου λαμβάνων αίσθησιν ελεους, ουκ οικτιρμων φιλανθρωπιας εις αυτά τα αρνια του Χριστού, αλλ εκθλιβων και παντι τρόπω μηχανουργων συν τω Σαταν καταπιειν αυτά, ινα εγκαυχησεται ο Δράκων.(Αγ. Θεόδωρος ο Στουδίτης PG. 99,1273).

 
Ο Ιγνατιος Λαππας, που κατελαβε με τα ΜΑΤ και με τα ροπαλα την μητροπολι Λαρισας και ενθρονισθηκε κεκλεισμενων των θυρων, διοτι αντιδρουσε σφοδρα σφοδρα ο πιστος λαος της Λαρισας στην εγκαταστασι ενος ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΟΥ - τριτου στη σειρα - αφου πατησε στο πτωμα του Αγιωτατου το σωμα και την ψυχην Κανονικου και Νομιμου μητροπολιτου Λαρισης και Τυρναβου ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ευτυχως και επιτελους, μετα απο 20ημερο αναμονη ωσπου να ερθη η σορος του απο το Μαϊαμι, που πηγε για μεταμοσχευσι ....ηπατος!!!, απεθανε και εταφη σε στεγανωποιημενο ταφο πισω απο τον ναο του αγιου Αχιλλειου.
Λεμε ευτυχως, γιατι μεχρι το τελος του, ηταν ενας αμετανοητος ρασοφορος για οσα κακουργηματα διεπραξε στον Εκκλησια της Λαρισας και στο ποιμνιο της Λαρισας και μαλιστα στους ευσεβεστερους ανθρωπους της Εκκλησιας της Λαρισας.
Εχυσε ποταμηδον αιμα χριστιανικο στη Λαρισα και απο την στιγμη που πατησε το ποδι του 





εκει, δεινοπαθησε ο πιστος λαος απο τις διωξεις του και απο τα δικαστηρια της Σατανοκρατουμενης Πολιτειας, με τις συνεχεις και τις ασταματητες ποινικες διωξεις και τις παραπομπες του, στα δικαστηρια.
Βγηκαν αποφασεις απο τα δικαστηρια της Λαρισας τετοιας μορφης, που δεν βγηκαν ποτε, ουτε ακομα και απο τα μεγαλυτερα δικτατορικα καθεστωτα.
Σταθμιζαν ακομα και την αναπνοη των διαμαρτυρομενων αφου το καθε τι θεωρουνταν προσβλητικη πραξι του δεσποτη Ιγνατιου Λαππα.
Απαγορευαν καθε διαμαρτυρια και καθε μορφη εκδηλωσης, που ...ισως και ...πιθανον, θα εδειχνε την περιφρονησι του δεσποτη, ενος ανθρωπου, που εγκατασταθηκε χωρις τη συμμαρτυρια και τη συμπαραστασι αυτου του πιστου λαου, αλλα μονο με την βοηθεια των σιδηροφραγκτων δυναμεων της Αθεης Κρατικης Εξουσιας.
Ο λυσσαλεος αρχιεπισκοπος των ΤΑΝΚΣ Σεραφειμ Τικας, που εξυβριζε χυδαιοτατα και αλητικα τον πιστο λαο της Λαρισας,  με ρηματα καταγωγιων, εστελνε συνεχως εγγραφα στους εισαγγελεις και στις αστυνομοκρατουμενες δυναμεις, για να τσακισουν στο ξυλο τον πιστο λαο που υπερασπιζονταν παντι σθενει και παση δυναμει, τον ΑΓΙΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ του ΘΕΟΛΟΓΟ.
Και ο λογος;
Οτι ο μητροπολιτης ΘΕΟΛΟΓΟΣ δεν ηταν αρεστος στον Σεραφειμ και στην αθεοφοβη κομπανια του.
Περιηλθεν εις χειρας μας ενα τετοιο εγγραφο, το οποιο και για πρωτη φορα δημοσιευουμε.
Παρακολουθειστε τους τροπους με τους οποιους προσπαθει να πειση τον εισαγγελεα για την παρεμβασι του.
Μεχρι και την ...πιθανη....καταστροφη των περιουσιακων στοιχειων της μητροπολης Λαρισας επικαλειται.
Αλλα το εγγραφο αυτο, αποδεικνυει επιπλεον και τις μεθοδους που χρησιμοποιηθηκαν, για να εκδιωχθουν οι Κανονικοι και Νομιμοι μητροπολιτες και να εγκατασταθουν οι σπουδαρχιδες ομοιοι του.
Οπως και ο αποθανων και ταφεις εις τους αιωνας των αιωνων, Ιγνατιος Λαππας.
Δεν ειναι δυνατον, λοιπον, να παψουμε να ασχολουμεθα με τον Ιουδα, αλλα και με τους Ιουδες της Εκκλησιας.
Και ρωτουμε: Θεωρειται προσβολη μνημης τεθνεωτος η καταγραφη των πεπραγμενων του Ιουδα, του Αρειου ή του Θεοφιλου Αλεξανδρειας ή του Νερωνος και Καλλιγουλα;
Υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος επι της γης που θα μπορουσε να το ισχυρισθη αυτο;
Ασφαλως και δεν υπαρχει ΟΥΔΕΙΣ.
Επομενως η περιγραφη των πεπραγμενων προσωπων και πραγματων της προσφατης ή της χθεσινης ιστοριας της παναθλιας εποχης μας, που εμειναν ως κακιστα υποδειγματα για τους επιγενομενους, βεβαιοτατα και δεν αποτελει εφαμαρτον πραξιν, αλλα δεδικαιολογημενη υποχρεωσι και επιβεβλημενο καθηκον.
Τα εσωτατα των ανθρωπων αυτων, αλλα και τα δικα μας ελατηρια, τα γνωριζει ο Θεος και Εκεινος θα πει τον τελευταιον λογον.
Ομως εμεις που γιναμε μαρτυρες αψευδεις αυτοπται και αυτηκοοι των δημοσιων αθεοφοβων πραξεων των, εχουμε την υποχρεωσι να τις καταγραψουμε ανεξιτηλοις γραμμασι.
Γραφει ο Μεγαλομαρτυρας αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος: 
Τα δημοσιως λεγομενα και πραττομενα τουτοις και ελεγχωμεν.
Ενθυμουμαστε καποια δηλωσι του μακαριστου αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου, που οταν την διαβασαμε κοπηκε η αναπνοη μας. Ειπε ο Χριστοδουλος: 
"Εαν γνωριζε ο λαος τα οσα τελεσιουργουνται στα παρασκηνια για τους 12 μητροπολιτας, θα σιχαινονταν τους καθε ειδους μεγαλοσχημους".
Μια τετοια ανηθικη πραξι του Αρχιεπισκοπου των ΤΑΝΚΣ Σεραφειμ  περιγραφει και το παρακατω εγγραφο του.
Ομως, ομως, επιπλεον ρωτουμε και περιμενουμε απαντησεις:
Τι προβλεπουν αραγε οι Ιεροι Κανονες, στις τετοιες παρεμβασεις;