Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τη Τετάρτη το πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στα Τρίκαλα



Την ερχόμενη Τετάρτη 11 του μηνός διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης συλλαλητήριο κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών.
Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων στις 8 μ.μ. και απευθύνεται πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να παραστούν. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση μεταξύ φορέων προκειμένου η συμμετοχή να είναι το δυνατόν η μεγαλύτερη δυνατή.
Σε σχετικό κάλεσμα αναφέρουν:
Εμείς, οι απλοί πολίτες των Τρικάλων, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για την Μακεδονία, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της, η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα.

Τα δημοκρατικά Τρίκαλα και οι πολίτες τους δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει.
Στην προσπάθεια μας αυτή, διοργανώνουμε συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στις 8 το βράδυ και καλούμε δίπλα μας όλους τους Τρικαλινούς πολίτες.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ