Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κατάντια. Απολύμανση 12 Εκκλησιών στο δήμο Νεάπολης-Συκεών της Θεσσαλονίκης.




 ΑΓΙΑΣΟΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ.
σ.σ. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη της «λογικής» του πατρ. Βαρθολομαίου και όσων την ενστερνίζονται, την προσκυνάνε και την έχουν κάνει Θεό. Να γίνεται απολύμανση για τον κορωναϊό μέσα σε Ιερούς Ναούς! Η κουβέντα πριν φτάσει στα κουταλάκια μιας χρήσεως ξεκίνησε κάπως έτσι: θα κάνουμε Λειτουργίες και έξω αν χρειαστεί, μην ακουμπάτε, ή, μπορείτε να μην ακουμπάτε τις Ιερές Εικόνες αν νομίζετε ότι θα μολυνθείτε! Και αυτά ακούστηκαν και από αγαπούληδες Αρχιερείς, όπως τον Δημητριάδος Ιγνάτιο. Πόσο θέλει μετά για να επέλθει η ολοκληρωτική κατρακύλα; Πόσο για να απαξιωθεί ολοκληρωτικά η ιερότητα του Ναού;  Αγίασον τους αγαπώντας την ευπρέπειαν του οίκου σου. Πώς; Έτσι;


Απολύμανση για τον κορωνοϊό σε 12 εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Εκτεταμένη απολύμανση έγινε σε σύνολο 12 εκκλησιών και των χώρων που συγκροτούν τα εκκλησιαστικά κτίρια

Κλιμακώνονται οι παρεμβάσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση της πρόληψης της εξάπλωσης του νέου ιού του κοροναϊού COVID-19.
Μετά τη λήψη εκτεταμένων μέτρων για την αναστολή λειτουργίας των δημοτικών χώρων και δομών, όπως επίσης και την αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων, σήμερα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, μετά από εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, αφού προηγήθηκε συνεννόηση με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και Συκεών κ.Βαρνάβα,  έγινε η απολύμανση όλων των Ιερών Ναών στα όρια του δήμου. Συγκεκριμένα, εκτεταμένη απολύμανση έγινε σε σύνολο 12 εκκλησιών και των χώρων που συγκροτούν τα εκκλησιαστικά κτίρια, μεταξύ των οποίων και το επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης.
…………………………..
Δείτε φωτογραφίες από την απολύμανση στις εκκλησίες.






TyposThes
 https://tasthyras.wordpress.com/2020/03/15