Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Αξιότιμα μέλη της Κυβέρνησης:Προσέξτε μόνο μήπως, επιτέλους, ξυπνήσει ο ελληνικός λαός που «κοιμάται ως λέων» και λάβει ο καθένας την τιμωρία που του αξίζει!

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και Υφυπουργοί,
Πρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην πατρίδα μας, γεγονότα που βιώνουμε ως λαός για πρώτη φορά. Σχολεία κλείνουν, εκκλησίες κλείνουν, μαγαζιά κλείνουν, κι ενώ ο Τούρκος καραδοκεί στα σύνορά μας στον Έβρο και στο Αιγαίο, απειλώντας να μας στείλει με την βία νέες ορδές μεταναστών, κλείνονται και οι πολίτες στα σπίτια τους! Υπό τον φόβο και την απειλή ενός αόρατου εχθρού και με το πρόσχημα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, επιβάλλεται στρατιωτικός νόμος που απαγορεύει στους πολίτες την ελεύθερη κυκλοφορία, εκτός κι αν έχουν πάνω τους το περιβόητο «χαρτάκι» με τους έξι λόγους για τους οποίους φιλάνθρωπα η Κυβέρνησή σας επέτρεψε, κατ’ εξαίρεσιν, να κυκλοφορούν οι έλληνες πολίτες. Μόνο με το χαρτάκι όμως! Ως ένοχοι και φοβισμένοι, ως ύποπτοι φορείς και μεταδότες του «ιού», θα κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες οι έλληνες πολίτες, με την Αστυνομία να καραδοκεί και να επιβάλλει πρόστιμα και ποινές σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τα νέα μέτρα.

Αλήθεια, αξιότιμοι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί, αυτές τις ημέρες που πλησιάζει η εορτή της εθνικής μας παλιγγενεσίας, μας θυμίσατε πολλά πράγματα, ως λαός είχαμε ξεχάσει. Βλέποντας τα κλειστά μαγαζιά, τους άδειους δρόμους, τις ερημωμένες πόλεις με τους κλεισμένους στα σπίτια τους κατοίκους υπό τον φόβο του θανάτου που εσείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους σπείρατε, θυμηθήκαμε το «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή…!». Τι αξίζει άλλωστε, αλήθεια, η ζωή, όταν εν καιρώ ειρήνης και υποτιθέμενης δημοκρατίας επιβάλλεται στον πολίτη εκουσίως ή ακουσίως να κλειστεί στα σπίτια του υπό το καθεστώς του τρόμου και της αγωνίας, παρακολουθώντας τα ΜΜΕ να λένε ότι τα ποσοστά των θανόντων αυξήθηκαν στους … ελάχιστους σε πληθυσμό 10 εκατομμυρίων πολιτών, φοβούμενος μήπως είναι και αυτός ένα από τα επόμενα θύματα; Τι αξίζει άραγε η ζωή, όταν κοιτάζουμε τον διπλανό μας με καχυποψία και αλλάζουμε πεζοδρόμιο για να μην μας πλησιάσει, ή του ζητάμε να απομακρυνθεί λίγο από κοντά μας περιμένοντας στην ουρά του σούπερ μάρκετ; Τι αξίζει η ζωή, όταν στους ερημωμένους δρόμους κυκλοφορούν ελάχιστοι πολίτες, αρματωμένοι με γάντια και μάσκες, κοιτώντας γύρω τους επιφυλακτικά μήπως τους πλησιάσει ο … «ιός»; Όλοι κάποτε θα πεθάνουμε, ας ζήσουμε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια!
 Αγαπητά μέλη της Κυβέρνησης, αυτές τις μέρες, μας κάνατε να θυμηθούμε το «Ελευθερία ή Θάνατος», και να αναρωτηθούμε αν τελικά ο θάνατος είναι καλύτερος από μια ζωή υπό το καθεστώς του τρόμου και την στέρηση των ατομικών ελευθεριών. Διότι πράγματι, αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, μας κόπτετε απροκάλυπτα, μία μία, τα συνταγματικά μας δικαιώματα και ελευθερίες: το δικαίωμα στην μάθηση, αφού κλείσατε τα σχολεία, την θρησκευτική μας ελευθερία, αφού κλείσατε τις εκκλησίες, το δικαίωμα να βιοποριζόμαστε και να βγάζουμε τον επιούσιο, αφού κλείσατε τα καταστήματα, και τέλος την ίδια την ελευθερία μας, αφού μας κλείσατε στα σπίτια μας!
Μας κλείσατε στα σπίτια μας, την ώρα που η χώρα μας απειλείται από έναν συνεχιζόμενο εποικισμό παρανόμων μεταναστών που απολαμβάνουν πολύ περισσότερες ελευθερίες και αγαθά από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Αυτών, που υπό την σκέπη των ΜΚΟ μένουν, στεγάζονται και κυκλοφορούν ελεύθερα στην χώρα μας, και μάλιστα τώρα εφόσον με ΦΕΚ τους επιτρέπεται η ελεύθερη κυκλοφορία μεταξύ 07.00 και 19.00! Αυτών, που κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί δεν είναι ύποπτοι ως φορείς και μεταδότες του «ιού»! Αυτών, που δεν τολμούμε να πούμε ότι δεν τους θέλουμε, διότι θα χαρακτηριστούμε ως φασίστες και απάνθρωποι! Αυτών, για χάρη των οποίων πολύ πρόσφατα, η Κυβέρνησή σας έδωσε εντολή να κακοποιηθούν από τα ΜΑΤ με σωματική βία και ληγμένα χημικά οι νησιώτες μας, που μάχονται να μην γίνουν ξένοι και παρεπίδημοι στον τόπο τους, κατακτημένοι από αυτούς που από φιλανθρωπία περιέθαλψαν!
Αξιότιμα μέλη της Κυβέρνησης, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι μας κλείνετε στα σπίτια μας «για το καλό μας», κι ότι χάριν της δημόσιας υγείας και της αξίας της ανθρώπινης ζωής παίρνετε όλα αυτά τα απάνθρωπα μέτρα. Σκεφτήκατε μήπως, σε αντίθεση με όσα σας λένε οι σύμβουλοί σας, τα μέτρα αυτά μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό παρά καλό; Ειδικοί διεθνούς φήμης λένε ότι τα μέτρα αυτά παίρνονται «στα τυφλά» χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί αν πράγματι ωφελούν ή, τελικά, βλάπτουν. Ειδικοί διεθνούς φήμης λένε ότι ο νέος αυτός ιός έχει ενδεχομένως λιγότερη θνητότητα από την κοινή γρίπη, μόνο που με την κοινή γρίπη δεν έχουν ασχοληθεί τα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας την ως μέσο τρομοκρατίας και χειρισμού των πολιτών, όπως γίνεται τώρα με τον κορονοϊό!
Αξιότιμοι κύριοι, σκεφτήκατε μήπως, στερώντας από τον λαό την θρησκευτική του ελευθερία και την ελευθερία του γενικότερα, προκαλέσετε νέο κύμα κατάθλιψης και, ενδεχομένως, αυτοκτονιών; Σκεφτήκατε τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά κλεισμένα στα σπίτια, να κλαίνε και να φωνάζουν χωρίς την διέξοδο του σχολείου ή της παιδικής χαράς; Σκεφτήκατε τους οικογενειάρχες με τα κλειστά καταστήματα, πώς θα αντέξουν υπό το βάρος των χρεών και των οικονομικών πιέσεων; Σκεφτήκατε τις γέρους και τις γριούλες που, συχνά φτωχοί και μόνοι, έχουν ως μόνο καταφύγιο την εκκλησία; Σκεφτήκατε τους πολίτες που αγαπούν την πατρίδα τους και την εκκλησία, πώς θα γιορτάσουν την διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού και της 25ης Μαρτίου κλεισμένοι στα σπίτια τους, χωρίς θεία κοινωνία, χωρίς Χριστό, χωρίς δοξολογία, χωρίς παρέλαση, χωρίς πατρίδα; Μια πατρίδα που, κάποιοι άλλοι, προσπαθούν τεχνηέντως να τους την κλέψουν.
Αξιότιμα μέλη της Κυβέρνησης, αρκετά! Δεν χρειάζεται να πούμε άλλα, είτε διότι ήδη καταλάβατε, είτε διότι δεν θα καταλάβετε, όσα κι αν πούμε, όσα κι αν γράψουμε! Πράττετε όλα αυτά εκ του ασφαλούς, με την προστασία της εξουσίας που λάβατε από τον ελληνικό λαό που σας τίμησε με την ψήφο του, εσάς και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που αντί να του ανταποδώσουν την τιμή αυτή, τον εξαπατούν και τον προδίδουν. Τις κυβερνήσεις που ξεπούλησαν τον δημόσιο πλούτο και την εθνική κυριαρχία, που υποδούλωσαν τον ελληνικό λαό με τα μνημόνια, που χάρισαν ιστορία και πατρίδα με κατάπτυστες συμφωνίες, που κατάντησαν την Ελλάδα ένα ξέφραγο αμπέλι χωρίς σύνορα, που έδιωξαν στο εξωτερικό τους νέους επιστήμονες, τον έμψυχο πλούτο μας, σε ένα νέο κύμα μετανάστευσης… Τις κυβερνήσεις που αλλοιώνουν την παιδεία μας, τα βιβλία θρησκευτικών, ιστορίας, γλώσσας, για να γίνουν οι νέοι μας άβουλα όντα, εύκολα καθοδηγούμενα…
Αξιότιμα μέλη της Κυβέρνησης, αυτής και των προηγούμενων, τα πήγατε πολύ καλά μέχρις εδώ! Προσέξτε μόνο μήπως, επιτέλους, ξυπνήσει ο ελληνικός λαός που «κοιμάται ως λέων» και λάβει ο καθένας την τιμωρία που του αξίζει! Άλλωστε, η Ιστορία στο τέλος γράφει ποιοι ήταν οι Λεωνίδες και ποιοι οι Εφιάλτες… Από αυτήν δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει, όπως βέβαια δεν μπορεί να ξεφύγει και από την δίκαια κρίση του Θεού!
 
Με εκτίμηση
Ένας Έλληνας πολίτης