Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Στελέχη του φιλοτουρκικού ΣΥΡΙΖΑ, επισκέπτονται αύριο τον Έβρο.

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία κλιμακίου αύριο στον Έβρο με Σκουρλέτη, Τόσκα, Μουζάλα – Έρχονται να… ανοίξουν σύνορα;

Αύριο θα είναι… σπουδαία μέρα  για τον σκληρά δοκιμαζόμενο νομό Έβρου από την ασύμμετρη απειλή του Ταγίπ Ερντογάν που χρησιμοποιεί χιλιάδες λαθρομετανάστες για να “σπάσει” τα σύνορα της χώρας, αφού θα επισκεφθεί την περιοχή μας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

-Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου:
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε. και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Τόσκα, την βουλεύτρια Έβρου, Νατάσα Γκαρά και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου , θα επισκεφθεί την περιοχή των συνόρων στον Έβρο, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ανοίξουν τα σύνορα: “Εικόνες ντροπής στον Έβρο από την αστυνομία”!!!

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
· 09:00 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο
· 10:15 Επίσκεψη στο τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών
· 11:30 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου -Ορεστιάδας –Σουφλίου κ. κ Δαμασκηνό
· 12:45 Επίσκεψη στις Καστανιές, συνάντηση με την Στρατιωτική και Αστυνομική ηγεσία και με δημάρχους του Έβρου
· 14:00 Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο Καστανέων
· 18:00 Συνάντηση με Δήμαρχο Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προβληματισμός και ανησυχία για αντιδράσεις των κατοίκων, στην επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη

Δεν ξέρουμε βέβαια αν εφαρμόζοντας τις απόψεις του κόμματος τους, οι Σκουρλέτης, Μουζάλας, Τόσκας, με την βοήθεια της βουλευτού Έβρου Νατάσας Γκαρά, όταν βρεθούν στις Καστανιές επιχειρήσουν να… ανοίξουν τα σύνορα ή να ρίξουν τον φράχτη. Όπως επιχειρούν μέρες τώρα οι Τούρκοι στρατοφύλακες και οι εκατοντάδες  λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μαρόκο και τις άλλες… εμπόλεμες χώρες. Γιατί αυτές είναι οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, 15 ημέρες μετά το ξέσπασμα της κρίσης στον Έβρο, έρχονται υποκριτικά να δείξουν ότι ενδιαφέρονται.
Πως θα αντικρίσουν τους Εβρίτες που τους έχουν
“βαφτίσει” παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς και φασίστες;
Πολλοί αναρωτιούνται με πόσο θράσος θα αντικρίσουν τους απλούς Εβρίτες, τους οποίους οι ίδιοι και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα στα φιλικά τους ΜΜΕ έχουν “βαφτίσει” παραστρατιωτικούς,, ακροδεξιούς, φασίστες, ιδιοκτήτες με αυθαίρετες βίλες ή… Κου Κλουξ Καν. Οι ελεεινές αυτές κατηγορίες, καθαρά για μικροκομματικούς σκοπούς, έχουν άλλωστε εξαγριώσει πολλούς κατοίκους και γι’ αυτό στην ίδια ανακοίνωση όπου αναφέρεται το πρόγραμμα προσπαθούν να αποποιηθούν τις τεράστιες ευθύνες τους για το κλίμα που καλλιέργησαν εναντίον της αυθόρμητης και συγκινητικής στήριξης των Εβριτών στις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Όταν μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Οι προσπάθειες ορισμένων ανόητων για τη δημιουργία κλίματος έντασης  στην περιοχή μας, θα πέσει στο κενό”, μάλλον γράφοντας όλα αυτά θα κοιτάζονταν στον καθρέφτη ή είχαν στο μυαλό τους τον Βαρεμένο, τον Κατρούγκαλο (που μίλησε για Εβρίτες κατσαπλιάδες) ή τον Καίσα ο οποίος αποκάλεσε… Κου Κλουξ Κλαν κάποιους από τους συντοπίτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fake news που βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, για τραυματισμό αστυνομικού από εθνοφύλακες, κυνηγούς. Κατηγορηματικά διαψεύδει η Αστυνομία

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου αναφέρει χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών για τον διχασμό που προσπαθεί να προκαλέσει στον κόσμο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, όπου η προσφυγική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι προφανές ότι χρειάζεται ψυχραιμία και ομοψυχία για την αντιμετώπιση της .
Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί ψύχραιμα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα ,με την επιχείρηση οργανωμένης εισδοχής προσφύγων και μεταναστών στην χώρα, καθοδηγούμενης από τον Ερντογάν.
Κλιμάκιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με τον συντονιστή , τον αναπληρωτή και τη βουλευτή Νατάσα Γκαρά , βρέθηκε το Σάββατο 1 Μάρτη στο κέντρο επιχειρήσεων στις Καστανιές ,όπου ενημερώθηκε για για τις επιχειρήσεις των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων και εξέφρασε την στήριξη για το κλείσιμο του τελωνείου των Καστανέων.
Δυστυχώς όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι, προσπαθούν να διασπείρουν μίσος και διχόνοια μεταξύ των κατοίκων του Έβρου, διαχωρίζοντας τους σε “προδότες και πατριώτες”,αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να υπάρχουν στην κοινωνική συνοχή .
Ευτυχώς στον Έβρο και στη Χώρα η Δημοκρατία δεν έχει καταλυθεί ακόμη και εμείς έχουμε υποχρέωση να την διαφυλάξουμε. Οι προσπάθειες ορισμένων ανόητων για τη δημιουργία κλίματος έντασης  στην περιοχή μας, θα πέσει στο κενό”.

-Καίσας: Έχουμε και εμείς τις πρωτιές μας. Από την Κου Κλουξ Κλαν στον Έβρο


  “Στελέχη του φιλοτουρκικού ΣΥΡΙΖΑ, επισκέπτονται αύριο τον Έβρο.

Έχουν τη νομιμότητα τα συριζοτρόλ να βαφτίζουν τους Έλληνες πατριώτες ως παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς και φασίστες;
Τότε δικαιούμαστε και εμείς να τους ονομάσουμε αυτό που είναι: ανθέλληνες, φιλότουρκους, τρομοκράτες, Εφιάλτες, σατανοκίνητους.
Όταν ο Καραμανλής το 1974 νομιμοποίησε το παράνομο κομμουνιστικό κόμμα, παρέδωσε την Ελλάδα στην γοργή άλωσή της εκ των έσω. Ήταν το μέγιστο πολιτικό του λάθος.