Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Βλέπουμε πλέον ποιοι είναι οι αντίχριστοι, ποιοι είναι οι ασεβείς, ποιοι είναι οι εχθροί του Σταυρού του Χριστού πολιτικοί και Εκκλησιαστικοί...

Κλείσανε τα σχολεία αλλά...

Κλείσανε τα σχολεία, αλλά οι αίθουσες άδειασαν και τα προαύλια των σχολείων γέμισαν παιδάκια που παίζουν… γιατί όχι; Χαρά Θεού είναι ο καιρός!!... εμ τώρα ποιος τα κρατάει τα παιδιά "μαντρωμένα"; .. οι γονείς; Μα οι γονείς χρόνια τώρα λείπουν από το σπίτι στο βωμό των περισσότερων εσόδων ή στη κάλυψη των ψεύτικων αναγκών που το ίδιο το κράτος ή ο ίδιος ο άνθρωπος δημιούργησε.

Κλείσανε τα σχολεία, αλλά οι καφετέριες γέμισαν!!! …
Κλείσανε τα σχολεία, αλλά οι τράπεζες όχι
Κλείσανε τα σχολεία, αλλά οι εφορίες όχι
Κλείσανε τα σχολεία …… και οι εκκλησίες πρέπει να κλείσουν…
Αν πεθάνεις να σε κρατήσουν οι δικοί σου σπίτι σου… η εκκλησία είναι κλειστή… δεν μπορεί να σε κηδεύσει…
Αν γέννησες.. δεν μπορείς να σαραντίσεις… η εκκλησία είναι κλειστή…
Αν έχεις να βαπτίσεις το μωράκι σου για να παίρνει τον Όλο Θεό μέσα του, δεν μπορείς γιατί η εκκλησία είναι κλειστή
Αν θες να επισκεφθείς τον Θεό στον Οίκο Του γιατί πονάς και θέλεις παρηγορία…δε μπορείς να πας!!… το σπίτι Του είναι κλειστό…
Ας σοβαρευτούμε αδελφοί… το θετικό είναι ότι βλέπουμε πλέον ποιοι είναι οι αντίχριστοι, ποιοι είναι οι ασεβείς, ποιοι είναι οι εχθροί του Σταυρού του Χριστού.
Το θέμα της Θείας Κοινωνίας ας μη το αγγίζουμε τόσο ανερυθρίαστα… όταν θα έρθει η ώρα του θανάτου όλων αυτών που καταφέρθηκαν εναντίον, τους θερμοπαρακαλώ να ζητήσουν τουλάχιστον να Κοινωνήσουν μετανοημένοι!!... ειδάλλως δεν μπορώ να διανοηθώ με ποιους θα συναντηθούν κατόπιν… η βλασφημία είναι φοβερή φοβερή φοβερή αμαρτία… μην παίζετε με τον Θεό σας παρακαλώ!!!
Όταν οι Άγιοι στην Μ.Τεσσαρακοστή έβαζαν τις Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες, το Άγιο Πνεύμα τους οδηγούσε και το θέσπισαν!!!
«τὸν ἐρχόμενον πρός με οὐ μὴ ἐκβάλω ἔξω·»... Οι Ναοί να είναι ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟΙ… ακόμη και όταν το κράτος αποφασίσει να κλείσει όλα τα άλλα..
Μόνο ο Εσταυρωμένος Ιησούς Χριστός Σε περιμένει με ανοικτά τα χέρια Του….

Τον Βλέπεις;;;  Κρεμάμενος επί του Σταυρού, που Θυσιάζει τον Εαυτό Του για σένα και μένα, σε ΚΑΘΕ Θεία Λειτουργία!!...ναι εκεί στον Οίκο Του… ναι εκεί στο Σπίτι Του.... Σε κάθε Θεία Λειτουργία Επαναλαμβάνει ο Θεός για σένα και για μένα την Θυσία Του…ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!  όχι όπως κάποιοι άλλοι που θυσιάζουν εσένα και μένα για τον εαυτό τους...Θυσιάζεται Εκείνος για να ΖΕΙΣ εσύ, και διανοείσαι, ή μιλάς, ή γράφεις τόσο βλάσφημα για Το Σώμα Του και το Αίμα Του λόγω κάποιου ιού;
Το Σπίτι Του θα είναι ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ…. Και αν ακόμη το κλείσουν με τη βία… κάπου αλλού θα σε Περιμένει!! … το θέμα είναι, Τον αναζητείς;
Αν τα πόδια σου κουνιούνται στη Θ.Λειτουργία να πας!!! και μη φοβάσαι τίποτα… κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε τη καρδιά σου στον Χριστό… Γνήσια!! Εν μετανοία!!!
Καλόν αγώνα σε όλους