Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Λαρισαίοι βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.-- Ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης η οποία «ου μυκτηρίζεται» θα επιπέσει βαρύτατος σε λαϊκούς και ρασοφόρους



https://tasthyras.wordpress.com/2024/03/26/%C

Λάρισα:

  Ο κ. Ιερώνυμος ποιών την νήσσαν δεν έβλεπε τον εμπαιγμό; 
 Η δίκαιη οργή και οι μύδροι του περιορίστηκαν και εκτονώθηκαν μόνο στον θεομπαίχτη Κέλλα;

   Οι υπόλιποι (Κόκκαλης, Καπετάνος,

 Παπαστεργίου, Λιακούλη,) το ίδιο με τον Κέλλα

 δεν έπραξαν;

Δείτε σχετικά: Μύδρους από άμβωνος κατά Λαρισαίου βουλευτή της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης: «Κρατούσε την εικόνα στην Εκκλησία… Ως πότε θα μας εμπαίζουν κάποιοι…» (βίντεο) (agonasax.blogspot.com)
Σχόλιο Λυκούργου Νάνη, ιατρού:

Η εν λόγω ψήφος συνιστά ένα έγκλημα κολοσσιαίων διαστάσεων, ένα ανοσιούργημα, σε βάρος της έννοιας της οικογένειας αλλά και της ηθικής, πνευματικής και ψυχοβιολογικής υποστάσεως αθώων και ανεύθυνων παιδιών. Κακούργησαν σε βάρος του Έθνους και της κοινωνίας . Η βδελυρή ψήφος τους γέμει ασυνειδησίας και αναισχυντίας καθώς επίσης και πολιτικής αθλιότητας και ελεεινότητας.
Πρωτίστως, βεβαίως, και κυρίως, αποτελεί κορυφαία Ύβρι κατά του Νομοθέτη Θεού από την πλευρά των πολιτικών εξουσιαστών, των υπολόγων ενώπιον της Θείας Δικαιοσύνης η οποία «ου μυκτηρίζεται». Όσο και να την καταφρονούν ο πέλεκυς αυτής θα επιπέσει βαρύτατος επί των θρασειών κεφαλών τους εφ όσον δεν μετανοήσουν χύνοντας ποταμούς δακρύων.
Αλλά και οι προδότες της ιερής και υψηλής αποστολής τους εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι που τους τιμούν με φωτογραφίσεις, χαμόγελα, χαριεντισμούς, καλωσορίσματα και υποδοχές, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, στους ιερούς ναούς, στους οίκους του Θεού (όπως δυστυχώς συνέβη αυτές τις ημέρες με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και κάποιους μητροπολίτες) θα δώσουν φρικτό λόγο εν ημέρα κρίσεως για την ανήκουστη αυτή στάση τους
          

Φωτογραφία του κ. Κέλλα Βολευτού της ΝΔ να κρατάει την εικόνα του Ευαγγελισμού την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Άγιο Νικόλαο Λαρίσης 24-3-2024
Ο Χρήστος Κέλλας που ψήφισε το διαστροφικό νομοσχέδιο εισήλθε ακωλύτως στον ιερό ναό, κράτησε στο χέρι μια εικόνα και εξερχόμενος του ναού προέβη σε δηλώσεις υπέρ της Ορθοδοξίας ...
Πώς μας ανέχεσαι ακόμη Θεέ μου;
 Πώς ανέχεσαι ένα ιερατείο που προδίδει κατά τέτοιο τρόπο την ύψιστη αποστολή του;


==============================================

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέστηκε η Δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιερώνυμος.



    Στην τελετή παρευρίσκονταν ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, βουλευτές, ο Κόκκαλης ΣΥΡΙΖΑ"από ΑΝΕΛ κασελάκιος", η κ. Λιακούλη ΠΑΣΟΚ(απείχε από την ψηφοφορία του σοδομικού νόμου νίπτουσα τας χείρας ειδήμονος), ο Μάξιμος Χαρακόπουλος της ΝΔ (είπε όχι, αλλά δεν τόλμησε να παραιτηθεί ). 
   Αυτοδιοικητικοί, ο Δήμαρχος Μαμάκος (των καρναβαλικών φωτιών), ο νέος περφερειάρχης Κουρέτας (διαδεχθείς τον Αγοραστό τον "χώστα όλα"... ειπώθηκε ότι χρηματοδότησε (;)τις καρναβαλικές εκδηλώσεις) και η τοπική ηγεσία Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων.
Ο Κέλλας της ΝΔ, "θεοσεβές" ανάστημα, πήρε ψυχρολουσία την προηγούμενη ημέρα, την Κυριακή της Ορθοδοξίας (ψήφισε ανενδοιάστως το νόμο των ΛΟΑΤΚΙ) δεν τόλμησε να παραστεί στη δοξολογία και την παρέλαση .

Βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα:
Ο κ. Ιερώνυμος επιφύλαξε ιδιαίτερη τιμή ευχόμενος κολακευτικά  κατ΄ εξαίρεση από  ωραίας Πύλης στη κα Λιακούλη για την εορτή της. (βίντεο). 








=================================================
=========================================



βουλευτές  πέντε συνολικά, τρεις συν δύο θα μπορούσαμε να πούμε. Μάξιμος Χαρακόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευαγγελία Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και οι άγνωστοι για πολλούς «Λαρισαίοι» Γιώργος Ρούντας από τη ΝΙΚΗ και Κωνσταντίνος Φλώρος, εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες, αλλά πλέον ανεξάρτητος βουλευτής.





.... οι άρχοντές μας απορποφημένοι από την εθνική έπαρση ...ασχολούνται με τα κινητά τους ....