Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σεβασμιώτατο bullying!.. προς έναν ταπεινό λεϋτη

Σεβασμιώτατε κ. Κοσμά, σας τιμούσαμε ως αντιοικουμενιστή και ομολογητή της Πίστεως, αλλά βλέπουμε ότι μιμείσθε τα έργα του μοιχεπιβάτου Ιγνατίου Λάππα της Λαρίσης που εταπείνωσε το επισκοπικό αξίωμα. Μάλιστα τον φέρατε και στο Αγρίνιο για να τον προβάλλετε ως  παράδειγμα στην ηρωική Μητρόπολή σας;  Τον τιμήσατε δια της παρουσίας σας και στην κηδεία του για να μας πείσετε για την κανονικότητά του και την δεσποτοπειθή αγιότητά του;

Αγρίνιο, χοροστατεί ο Μοιχεπιβάτης της Λαρίσης Ιγνάτιος
Λάππας
Posted Ιουλίου 21, 2018 by papailias in Uncategorized

Σεβασμιώτατο  bullying!..

Σεβασμιώτατε Αιτ/νίας, κ. Κοσμά
 Μπορείτε να μας πείτε για ποιο λόγο επιβάλατε την παμπόνηρη 20ήμερη αργία στον π.Χριστόφορο Μουτάφη;
Μήπως, για να γιορτάσετε το χωρίς ντροπή και συνείδηση 20χρονο σε βάρος του δεσποτικό σας bullying!!!

Με τον ανελέητο διασυρμό του, μέσω λιβελογραφημάτων, που εκβιάζονταν οι ιερείς να υπογράφουν και να διαβάζουν σε όλους τους ναούς! Για τα οποία οι υπογράφοντες καταδικάζονταν πρωτόδικα και αθωώνονταν στα εφετεία, για λόγους, όπως λέγεται, αξιοκατάκριτους! Ενώ οι μηνύσεις και οι αγωγές του παπα-Χριστόφορου έμπαιναν με αστείες αιτιολογίες στο αρχείο! Με τις αλλεπάλληλες δεσποτικές διώξεις εναντίον του, για τις οποίες αθωωνόταν, επειδή προφανώς δεν υπήρχε καμιά βάσιμη κατηγορία. Με τις αλλεπάλληλες καθαιρέσεις απ’ την προεδρεία του Εκκλησιαστικού  Συμβουλίου.  Και με την άκρως προσβλητική συμπεριφορά εκ μέρους των, παρανόμως διορισμένων από σας επιτρόπων.  Και τόσα άλλα τρισάθλια δεσποτικά καμώματα κατά τη διάρκεια του 20ετούς σε βάρος του bullying !
Κι έρχεστε τώρα, όπως φαίνεται, Σεβασμιώτατε να του δώσετε τη χαριστική βολή, ροκανίζοντας την ηθική, εκκλησιαστική, οικονομική και οικογενειακή  του υπόσταση με το παμπόνηρο εφεύρημα
των20ήμερων αργιών. Πράγμα που γίνεται αμέσως φανερό, από το επίσης παμπόνηρο εκ μέρους σας κατηγορητήριο εναντίον του. Που θυμίζει το συκοφαντικό όργιο των τοκογλύφων δολοφόνων  σε βάρος του ελληνικού λαού που τον διέσυραν παγκοσμίως ως «τεμπέλη» και «διεφθαρμένο»! Προκειμένου να τον καταπτοήσουν και να δικαιολογήσουν την πολύμορφη κανιβαλική επίθεση εναντίον του.  Ποιοι; Οι αρχιτέκτονες της διαφθοράς και της άγριας εκμετάλλευσης!  Όπως βέβαια συμβαίνει και με τα δικά σας φερέφωνα που σας φόρεσαν το φωτοστέφανο της αγιότητας, πράγμα που κατηγορηματικά διαψεύδει, πέραν πολλών άλλων, και  το 20χρονο  σε βάρος του π. Χιστόφορου bullying . Τον ποίο η μωρία και η μοχθηρία των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας  διαπόμπευσε σε όλη την οικουμένη ως ΚΛΕΦΤΗ! Κρίνοντας, όπως πολύπλευρα αποδεικνύεται, εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ασφαλώς σκανδαλίζοντας απειράριθμους ανθρώπους. Οι οποίοι για τις κατάπτυστες σκευωρίες, που μεθοδεύετε σε βάρος του πατρός Χριστοφόρου, ντρέπονται για λογαριασμό σας.
Διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, επειδή σας είπε ότι μόνο με την παρουσία δικηγόρου μπορεί να συζητήσει μαζί σας.  Κι ακόμη δεν «ήλθατε εις εαυτόν». για να καταλάβετε ότι ο πολύχρονος διωγμός εκ μέρους σας τον  έχει φέρει στην έσχατη απελπισία! Σε σημείο ώστε να νιώθει  ανασφαλής μαζί σας και να αισθάνεται την ανάγκη της παρουσίας κάποιου αξιόπιστου συμπαραστάτη. Άλλωστε ποια συζήτηση θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε βασανιζόμενος με τους βασανιστές του ή ένας δούλος με τον τύραννό του! Και ασφαλώς το ότι θα συζητούσατε με τον π. Χριστόφορο «ως παπάς με παπά» είναι για αφελείς, που δεν γνωρίζουν την δεσποτική απέναντι στους παπάδες συμπεριφορά. Όσοι έχουν εμπειρία τέτοιων συζητήσεων, γνωρίζουν ότι πρόκειται για βίαιους και δηλητηριώδεις δεσποτικούς μονόλογους.
Στα χρόνια της ιερατικής μου θητείας στη Μητρόπολη Αιτ/νίας δεν υπήρξε περίπτωση να συζητήσω με τον προκάτοχό σας και να μη φύγω με το αίσθημα βάναυσης κακομεταχείρισης. Αλλά και μαζί σας, όσάκις πίστεψα ότι θα μπορούσα να συνομιλήσω  απογοητεύτηκα απ’ το δεσποτικό στυλ του «αυτός έφα» μονολόγου σας. Γεγονός που μαρτυρεί είτε το πνεύμα της σύμφυτης με τη δεσποτική εξουσία αυθαιρεσίας, είτε τις πενιχρές  πνευματικές σας αποσκευές.
Καλείτε τον π. Χριστόφορο να κατανοήσει τι σημαίνει  ταπείνωση και αγάπη και Εκκλησία και Επίσκοπος. Έννοιες απ’ τις οποίες, δυστυχώς, όπως η μέχρι τώρα πολιτεία σας μαρτυρεί, σας χωρίζει άβυσσος! Όπως βέβαια κι απ’ τη δικαιοσύνη. Στο όνομα της οποίας αυθαιρετείτε καταφεύγοντας στον αντίχριστο δεσποτικό νόμο.  Στη συνέχεια, αναποδογυρίζοντας, κατά την προσφιλή σας τακτική, την πραγματικότητα του ζητείτε να δείξει μετάνοια και να σας ζητήσει συγγνώμη. Ο Χριστός, Σεβασμιώτατε, μπορεί να συχώρεσε τους σταυρωτές του, αλλά συγνώμη σε καμιά περίπτωση δεν τους ζήτησε! Και περαιτέρω, παραβλέποντας, κατά την φαρισαϊκή σας νοοτροπία το τεραστίων διαστάσεων δοκάρι, που βρίσκεται στο δικό σας μάτι, τον θεωρείτε άξιο πολλών ποινών, που βέβαια η μεγαλοψυχία σας απέφυγε μέχρι τώρα  να του επιβάλει. Και μιλάτε εσείς ο πολλαπλά καταφρονητής του Ευαγγελίου και κάθε έννοιας δικαίου για καταφρόνηση του Επισκόπου εκ μέρους του παπα-Χριστόφορου και σκανδαλισμό. ‘Οταν έχετε κατασκανδαλίσει, όχι μόνο την τοπική, αλλά και την πανελλήνια και παγκόσμια κοινωνία. Που θλίβεται, βλέποντας έναν Επίσκοπο να βασανίζει με το 20χρονο   bullying του  έναν καθόλα έντιμο και άξιο κληρικό!
Και του επιβάλλετε την παμπόνηρη 20ήμερη αργία για την υβριστική του τάχα συμπεριφορά. Όταν η πραγματικότητα φωνάζει ότι ένσάρκωση της «Ύβρεως», όχι μόνο με την  χριστιανική αλλά και την αρχαιοελληνική της έννοια είναι η Δεσποτοκρατία και οι αποκρουστικοί εκπρόσωποί της. γιατί ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι θα φθάνατε στο κατάντημα να του πείτε να φύγει απ’ την Αιτωλοακαρνία! Σάμπως να πρόκειται για πατρογονικό σας τσίφλικι. Είναι δε απορίας άξιο πώς ύστερα από τέτοιο όργιο κακουργίας μπορείτε και στέκεστε μπροστά στην αγία τράπεζα! Κι αν κάποιοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί δεν στραγγάλιζαν κάθε  έννοια δικαιοσύνης,  στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε να σας είχαν κρεμάσει, στον ίδιο χώρο που Γερμανοί κρεμούσαν τους πατριώτες! Αλλά δυστυχώς ζούμε σ’ έναν κόσμο, όπου οι κακούργοι είναι σταυρωτές και οι δίκαιοι σταυρωμένοι!
Πάντως, Σεβασμιώτατε, αμετακίνητος συνήγορος του πατρός Χριστοφόρου και αμείλικτος κατήγορος εναντίον σας  ίσταται ο περικαλλής ναός της Αγίας Βαρβάρας. Έργο, εν πολλοίς, της προσωπικής θυσίας και της αδαμάντινης εντιμότητας του αξιοκατάκριτου για σας και το φαρισαϊκό περιβάλλον σας  παπα-Χριστόφορου!!!
πηγή
=====================================================
Σχετικά  Σχόλια από ΟΜΟΛΟΓΙΑ:

ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΕΣ BULLYING ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΜΝΟΥ KAI ENTIMOY ΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΟΥΤΑΦΗ.

ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΕΣ BULLYING ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΜΝΟΥ KAI ENTIMOY ΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΟΥΤΑΦΗ.

O περικαλης ιερος ναος αγιας Βαρβαρας Αγρινιου πολυετης κοπος, μοχθος και εντιμοτητας, του πατρος Χριστοφορου.

Είναι να λυπαται και να θρηνη, ως άλλος Ιερεμιας ο κάθε ευσυνειδητος χριστιανος, με όλα οσα σημερα συμβαινουν στην πατριδα μας αλλα και στην Εκκλησια μας.
Ζουμε καθημερινα σε ένα εφιαλτικο γκρεμισμα και έναν πραγματικο χαλασμο των ιερων και των οσιων της Πατριδας μας, αλλα και της Εκκλησιας μας.
Η Εκκλησια ο κυριως και κατ΄εξοχην  τοπος της ησυχιας, της ηρεμιας και της ταξεως, εγινε σημερα τοπος ανασφαλειας, ανησυχιας, αταξιας και ακαταστασιας.
Εκει κατω στο Αγρινιο ο Σωτηρικος μητροπολιτης Κοσμας αποδεικνυεται ότι δεν λειτουργει Kοσμια την μητροπολι του. Εδώ και δυο δεκαετιες εχει προβει σε ένα ανελεητο πολεμο νευρων και πραγματικης εξοντωσεως εναντιον ενος σεμνου και αγωνιστου κληρικου, του ιερεως Χριστοφορο Μουταφη.
Το μεγαλο δραμα του πολυπαθου και ταλαιπωρημενου αυτου κληρικου περιγραφεται αναλυτικα από τον Παλαιμαχο Αγωνιστη παπα Ηλια Υφαντη. Ενας ανηλεης, ακαταπαυστος και μεθοδευμενος διωγμος του εντιμοτατου κληρικου, ενος πραγματικου σεμνωματος της Εκκλησιας. 
Εμεις τον ρωταμε καλοπροαιρετα τον κ. Κοσμα:
1ον) Γιατι, σεβασμιωτατε, επι 20 ολοκληρα χρονια ασκειτε ένα bouling σε βαρος  του συγκεκριμμενου σεμνου ιερεως Χριστοφορου Μουταφη ο οποιος εξ αιτιας σας υποφερει τα πανδεινα;
2ον) Γιατι, στο προσχηματικο δηθεν ραντεβου, επιλεξατε όχι την μητροπολι ή το γραφειο σας, αλλα επιλεξατε το συγκεκριμμενο γραφειο της ενοριας του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου; γΜηπως επειδη διαθετει καμερες παρακολουθησης;
3ον) Πως γινεται ένας δεσποτης να καλει ιερεα του σε πνευματικη συζητησι και συνεξηγησι, ενωπιον λαϊκων και κληρικων του δικου του περιβαλλοντος και στον συγκεκριμμενο χωρο που εχει καμερες παρακολουθησης;
Καλον θα ητο η Ιερα συνοδος, στην οποια προσεφυγε ο ευλαβης πολυπαθος ιερευς, να επαναφερη στην ταξι τον μητροπολιτη Ακαρνανιας ο οποιος εκτος του ότι είναι υπολογος σε βαθμο κακουργηματος με την διωξι του εισαγγελεα Μεσολογγιου για οικονομικα σκανδαλα, να τον καλεση επιτελους να ανανηψη και να σταματηση να διωκη απηνως τον σεμνο και αγωνιστη κληρικο πατερα Χριστοφορο Μουταφη, που αποτελει υποδειγμα και υπογραμμο καλου κληρικου, όπως προειπαμε πραγματικου σεμνωματος της Εκκλησιας.
Δημοσιευουμε πιο κατω την αποκαλυπτικη επιστολη του Παλαιμαχου Αγωνιστου παπα Ηλια Υφαντη απευθυνομενη στον μητροπολιτη Ακαρνανιας Κοσμα Παπαχρηστος.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ