Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ανυπόφοροι στον Λαό οι Οικουμενιστές Δεσποτάδες που συμβαδίζουν σε όλα με το άθεο και μασονικό κράτος

Προς τους αρχιερείς

«Άγιοι αρχιερείς ντροπή σας! Δεν σταθήκατε στο ύψος του Μεγίστου αξιώματός σας. Όχι μόνο του επισκοπικού αλλά ούτε του χριστιανικού» (Στυλιανός Γεγάκης)

Στυλιανός Γεγάκης
Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ενορία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι θα ήθελα να πω δυο σκέψεις συνοπτικά. 
Ο πατήρ Γεώργιος Σχοινάς είναι ο μόνος που δεν παραβίασε κανένα κανόνα.
Αυτοί που παραβίασαν όλους τους κανόνες και τον Κανόνα της Πίστεως είναι οι σύγχρονοι αρχιερείς της αισχύνης που ενώ δήθεν υποστηρίζουν για τα μάτια του κόσμου ότι από την Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδεται ο ιός ταυτόχρονα απαγορεύουν τη μετάδοση στους Πιστούς. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Και τώρα αντί να στηρίξουν τον Ιερέα που τόλμησε να κάνει το αυτονόητο έχουν το περίσσιο θράσος να μιλάνε για υποχρέωση από τους ιερείς της τήρησης των κανόνων. Των κανόνων που θέσπισαν οι εχθροί του Χριστού.

Των κανόνων που θέσπισαν οι λύκοι για χάρη των προβάτων. Αυτοί οι ελεεινοί τύποι που δεν θα δίσταζαν να ξανασταυρώσουν τον Χριστό για χάρη δήθεν της υγείας των ανθρώπων.

Οι σύγχρονοι αυτοί Δεσποτάδες λοιπόν συμβαδίζουν σε όλα με το άθεο και μασονικό κράτος. Είναι ανυπόφοροι στον πιστό Λαό αλλά συγχρόνως αρεστοί στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
Αποδεικνύονται άσπλαχνοι πατέρες, ποιμένες κακοί, μισθωτοί, που άφησαν τα πρόβατα χωρίς τροφή και ανυπεράσπιστα στα στόματα των λύκων.
Αν δεν μετανοήσουν έστω και αργά και δεν συνταχθούν με τον πιστό λαό και τον ευσεβή Κλήρο θα έχουν να κάνουν με την οργή του Θεού και του Λαού. Δεν θα μπορούν να ατενίσουν στα μάτια τους απλούς χριστιανούς, από τους οποίους, χωρίς να έχουν τέτοιο δικαίωμα, στέρησαν την ουράνια τροφή του Σώματος και του Αίματος του Κυρίου.
Αλήθεια με ποιο δικαίωμα στερείτε το φάρμακο όχι μόνο του ιού αλλά της Ζωής και της Αθανασίας από τους πιστούς; Πείτε μας με ποιο δικαίωμα. Είστε αναπολόγητοι ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Αλλά Ζει Κύριος ο Θεός ημών. Ο Αληθινός Ποιμένας των καρδιών μας. Αυτός που επέτρεψε αυτή τη δοκιμασία όχι ως κανόνα για τις αμαρτίες μας όπως άστοχα κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
Άλλωστε μόνο ο πιστός Λαός έχει αμαρτίες που χρειάζεται να μπει σε κανόνα; Όλοι οι ιερείς και οι αρχιερείς που κοινωνούν ελεύθερα είναι περισσότερο άξιοι;
Συνέλθετε από την πλάνη και ξυπνήστε. Την δοκιμασία την επέτρεψε ακριβώς για να δοκιμάσει και να ζυγίσει την αγάπη μας για Εκείνον. Το ζήλο και την αυταπάρνηση, λέξεις μάλλον άγνωστες σε Δεσποτάδες… 
Άγιοι αρχιερείς ντροπή σας! Δεν σταθήκατε στο ύψος του Μεγίστου αξιώματός σας. Όχι του επισκοπικού αλλά του χριστιανικού.
Δεν ομολογήσατε Ιησούν Χριστόν Εσταυρωμένον και Αναστημένον.
Δεν δώσατε στα παιδιά σας το σωστό παράδειγμα, αυτό της αγάπης και της θυσίας. Αποδειχθήκατε ανάξιοι εκπρόσωποι του Αρχιποιμένα Χριστού.
Προτιμήσατε την αγάπη του κόσμου από αυτή του Εσφαγμένου Αρνίου.
Δειλιάσατε, δυστυχώς…
Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε. Δεν είναι αργά. Μετανοήστε όσο είναι καιρός. Είμαστε στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας. Ακολουθείστε τον Κύριο στην οδό του μαρτυρίου με έργα και όχι με λόγια, με ομολογία και όχι με δειλία. Αποδείξτε την χριστιανική σας ιδιότητα. Αποδείξτε την Αγάπη σας.
Πώς αλήθεια θα αντικρίσετε τον Εσταυρωμένο τη Μεγάλη Παρασκευή;
Από την λογχισμένη πλευρά Του απέρρευσε Αίμα και Ύδωρ. Τα συστατικά των δύο κορυφαίων μυστηρίων, της Βαπτίσεως και της Θείας Κοινωνίας. Εσείς δεν σταυρωθήκατε, Εκείνος σταυρώθηκε, και σταυρώθηκε για όλους τους ανθρώπους. Για όλα τα παιδιά Του. Ανεξαιρέτως.
Πώς λοιπόν αυτά τα Ζωοποιά και Χαριτόβρυτα Μυστήρια ως αποτέλεσμα της Θυσίας του Χριστού εσείς τα στερείτε έστω και προσωρινά με τόση ευκολία; Σας ζητάω να με συγχωρήσετε για το ύφος μου αλλά δεν είναι μόνο δικό μου.
Αγανακτήσαμε Άγιοι πατέρες. Από τη μια μας στερείτε το «Ποτήριον της Ζωής» και από την άλλη με την ανοχή σας και δυστυχώς και με την συνεργασία σας επιβάλετε και προσφέρετε το »πικρόν Ποτήριον» σε αυτούς τους λίγους αλλά γενναίους μιμητές του Κυρίου που το μόνο «λάθος» τους είναι ότι προσφέρουν σε όλους εμάς τους αναξίους και αμαρτωλούς πλην όμως πιστούς και συνειδητούς χριστιανούς Αυτόν που έχυσε το πολύτιμο και Ζωοποιό Αίμα του πάνω στο Σταυρό για να χαρίσει σε εμάς την Θεραπεία, την Υγεία, τη Ζωή, την Ανάσταση και την Αιώνια Σωτήρια.
Καλή Μετάνοια σε όλους μας και καλή Ανάσταση.
Στυλιανός Γεγάκης
Πηγή:Εδώ.  https://eugenikos.blogspot.com/2020/05/blog-post_44.html#more
 Σχετικό

Είναι χρέος μας απένανι σε όλους αυτούς τους ιερείς που πραγματικά έδωσαν μάχη και σε όλους τους πιστούς για την ομολογιακή τους στάση να προβάλουμε την ανδρεία που επέδειξαν, να τους  μνημονεύουμε και να τους συμπαραστεκόμαστε.
Εσθάνομαι άσχημα που δεν τους ξέρω όλους να τους κατονομάσω… 
ΔΕΙΤΕ και ΕΔΩ:

Πανελλήνια αγανάκτηση και αποστροφή κατά του Δεσπότη Χίου κ. Μάρκου για την προδοτική του στάση να δεχθεί να κλείσουν οι Ναοί και για την επιδείξασα ανοχή να διωχθεί ο ταπεινός και αγωνιστής Ιερέας τους π. Χριστοφόρος Γ. Γουρλής.