Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Τώρα "κάνει την κότα" ο Συμεών

 

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος ευλόγησε την πίτα σε εκδήλωση παρουσία σοδονομιτών.

Εσείς, όχι μόνο τιμήσατε τους σοδομονομίτες με την παρουσία σας αλλά δεν είχατε τίποτα να τους πείτε για να τους βάλετε στην θέση τους μπροστά στον κόσμο. Ευχηθήκατε όμως σε όλους (και σε αυτούς) «…χρόνια πολλά και ευλογημένα», και τονίσατε ότι «η Εκκλησία είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και παράγουν.» Και σε αυτούς που δημιούργησαν χάος είστε δίπλα Σεβασμιώτατε; Δεν κερδίζεται έτσι ο σεβασμός. Εσείς θέλετε να έχετε την εύνοιά των κοσμικών γι’ αυτό και καταντήσατε διακοσμητικά στοιχεία στις χοροεσπερίδες τους. Τον σεβασμό τους θα τον κερδίζατε μόνο εάν επιδιώκατε να έχετε την εύνοια του Θεού. Τι άλλο να σας πει κανείς; Τα λόγια στέρεψαν. Εσείς όλοι πήρατε τον δρόμο σας. Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Χρήστος Σταΐκούρας ΝΑΙ
Γιάννης Οικονόμου ΑΠΩΝ
Γιώργος Κοτρωνιάς ΑΠΩΝ
Γιάννης Σαρακιώτης ΝΑΙ

 Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος ευλόγησε την πίτα σε εκδήλωση παρουσία σοδονομιτών. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)


Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ”Τεμπέλης ” στο Γοργοπόταμο.

Η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας καθώς πάνω από 900 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μέλη, φίλοι του Επιμελητηρίου, Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επιστημονικών φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, επιχειρηματίες γέμισαν την αίθουσα και είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν και να έρθουν σε επαφή.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος τον οποίο βράβευσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και 21 επιχειρηματίες μέλη οι οποίοι βραβεύθηκαν ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την προσφορά τους στον τόπο μας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου σηματοδότησε την ελπίδα για μια πιο δημιουργική και πιο παραγωγική χρονιά για όλες τις επιχειρήσεις του τόπου μας και αυτό τονίστηκε ιδιαίτερα από τον πρόεδρο κ. Θανάση Κυρίτση.  ”Η αποψινή εκδήλωση ανήκει σε εσάς, τα μέλη μας και τις επιχειρήσεις μας, που με την παρουσία σας τιμάτε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το οποίο αποτελεί το σπίτι και τη φωνή όλων μας” τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών ο οποίος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα, ενώ τόνισε πως η εκκλησία είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και παράγουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές κ. Γιώργος Κοτρωνιάς και κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος ΓεωργίουΚώστας Αποστολόπουλος, Κώστας Γαλάνης, οι Δήμαρχοι Λαμίας κ.κ. Πανουργιάς Παπαιωάννου, Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας κ. Σίμος Αποστόλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Λαμίας κ. Σεραφείμ Πρέντζας, ο τέως Δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ  κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων & Πρόεδρος του ΠΕΣ Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλης Αυγερινός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς κ. Δημήτρης Σαμαράς, ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Λευτέρης Μπράζας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς κ. Θανάσης Λυκόπουλος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου 8ο Περιφ. τμήματος Κεντρικής Στ. Ελλάδας κ. Δημήτρης Πασπάλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Θανάσης Μακρυγιάννης, και Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επιστημονικών Φορέων και  Επαγγελματικών Οργανώσεων, Αντιδήμαρχοι, μέλη δημοτικών συμβουλίων και Περιφερειακού Συμβουλίου, Πρώην Βουλευτές, Πρώην Δήμαρχοι και αιρετοί του τόπου μας, επιχειρηματίες αλλά και στελέχη & εργαζόμενοι επιχειρήσεων.

από το tvstar.gr