Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Να επιστραφούν όλα τα περιοδικά "Αχιλλίου Πόλις" ως απαράδεκτα απ' όλες τις Μητροπόλεις, Ιερούς Ναούς και Πιστούς, όπου αποστέλλεται, στον κ. Ιερώνυμο της Λάρισας είπε Γέροντας Α.Ο.

Δεσποτικός  Βρυχηθμός .....

Ιερώνυμος Νικολόπουλος  "...Ἀλλοίμονό μας, ν 

κυριαρχε   μονοφωνία..."

 

Με αφορμή τον έλεγχο που έγινε για τη  δημοσίευση του άρθρου του Ραββίνου    στο περιοδικό της Μητροπόλεως Λαρίσης "Αχιλλίου Πόλις"(δείτε την ΕΔΩ) ο κος Ιερώνυμος ενοχλήθηκε τα μέγιστα και εκτοξεύει  βρυχηθμό σαν του μονόφθαλμου  Κύκλωπα Πολύφημου της Οδύσσειας.  Είναι πάγια  επωδός και ανάχωμα προκαλύψεως του κ. Ιερωνύμου, για όποιον  διαφωνεί μαζί του να εκτοξεύει την εξής αφοριστική ανακοίνωση"καταργεί τον Χριστό και το Ευαγγελιό Του.... και πολεμάει την Εκκλησία". 

Αγιορείτης Γέροντας, πληροφορηθείς περί του εν λόγω περιοδικού, είπε: "Να επιστραφούν όλα τα περιοδικά "Αχιλλίου Πόλις" ως απαράδεκτα απ' όλες τις Μητροπόλεις, Ιερούς Ναούς και Πιστούς, όπου αποστέλλεται,  στον κ. Ιερώνυμο της Λάρισας."
Ο κ. Ιερώνυμος διχάζει ασυστόλως την εκκλησία της Λαρίσης. Είναι κοινή διαπίστωση ότι μετά τα όσα έγιναν, ο κόσμος τον  αποστρέφεται.  
  Ο "επτάφωτος δεσπότης", όπως τον χαρακτηρίζουν πλέον, λόγω της αφής της επτάφωτης λυχνίας των Εβραίων, ζει την αυτιστική υπεροπτική αυθεντία του.  Αδιστάκτως συνεργάστηκε με το σύστημα και έκλεισε τις εκκλησίες της Λαρίσης, τις έκανε εμβολιαστικά κέντρα, έδιωξε τους πιστούς που δεν έβαζαν φίμωτρο, έφερε τα ΜΑΤ για την προστασία του στον Άγιο Αχίλλιο και συναναστράφηκε με στελέχη της συναγωγής, ΚΙΣ, Ροταριανούς, ΑΧΕΠΑΝΣ,  ενώ δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε για το ξόανο της  Αμάλ που περιέφεραν στη Λάρισα. Αναγνωρίζει το σχισματικό Επιφάνιο της Ουκρανίας, συμπροσευχήθηκε με Παπικό επίσκοπο στην Παναγία της Τήνου μαζί με τον διαβόητο φίλο σας Δωρόθεο Σύρου , Τήνου... τον φέρατε και στη Λάρισα για να σας πλέξη το εγκώμιο  του ενωτικού και ειρηνοποιού.

 

 
Πληροφορούμαστε ότι στο επισκοπείο συνεχίζεται το "φακέλωμα" των αντιδρώντων  που άνοιξε ο μοιχεπιβάτης Ιγνάτιος  και ανανεώνεται  από τον νέο αναβάτη, με χαφιέδες τους βολεμένους αυλικούς.  Καταφέρεται  υβριστικά κατά ευυπολήπτων Χριστιανικών πιστών οικογενειών που αναλώθηκαν στην προσφορά προς την εκκλησία, επειδή δεν συμφωνούν μαζί του και αυτό δηλώνει αναισθησία και αχαριστία, πάθη απαράδεκτα για έναν επίσκοπο που φιλοδοξεί να είναι ειρηνικός.
Γράφει λοιπόν "...Ἀλλοίμονό μας, ἄν κυριαρχεῖ ἡ μονοφωνία..."
Πότε διαλέχθηκες κ. Ιερώνυμε; Πότε άκουσες τους Πιστούς και σεβάστηκες την άποψή τους;;; Αλλά μήπως άκουσες και εφάρμοσες τις συνοδικές αποβάσεις που αποτρέπουν κάθε συναναστροφή με τους Ρόταρυ , τους Λαϊονς και τους Μασόνους. Όχι βέβαια.
Αντιθέτως τους υποδέχεσαι ανενδοιάστως στο επισκοπείο και πηγαίνεις και στις εκδηλώσεις τους, και στη Συναγωγή και κάνεις και ομιλίες, ανάβεις την λυχνία τους χωρίς τόσα χρόνια να συνετιστείς, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες των πιστών. 
 
Κύριε Ιερώνυμε, είστε προκλητικός! Ντροπή! Είστε ένας ΑΝΑΞΙΟΣ επίσκοπος που διχάζει και δεν ενώνει.  Σας επέβαλαν να υπηρετήσεις τους σκοπούς των... Όλοι γνωρίζουμε πώς "εκλέχθηκες" στη Λάρισα, έτρεχες μόνος σου για να βγείς πρώτος, με συνυποψήφιους τον Τσούτσουρα και τον Διονύσιο, το Μουρτζανάκη το απέσυραν την τελευταία στιγμή για την διασφάλιση του  αποτελέσματος. Πώς να μην του αναγνωρίζεις την υποχρέωση και να του ανταποδίδεις με το αξίωμα του πρωτοσύγκελου  και να του εύχεσαι δημοσίως  την δεσποτοποίησή του για να διαιωνισθεί το είδος;;;...
Επιτέλους πάψε να συσχηματίζεσαι μήπως και σταματήσει ο σκανδαλισμός που επέφερες. Ζήτα συγνώμη, για να χαρούν άνθρωποι και άγγελοι. 
Όσο κ. Ιερώνυμε, επικοινωνείς με τους αιρετικούς τόσο απομακρύνεσαι από την Αλήθεια της Εκκλησίας και το λαό γι' αυτό και η αυστηρότητα του λόγου.
Θαυμάστε  τον λόγον του editorial-6 =(συντάκτου και εκδότου) του περιοδικού "Αχιλλίου Πόλις", δεσπότη Ιερωνύμου που δημοσίευσε εκ των υστέρων του σκανδαλισμού που προξένησε. Τολμάει να γράφει αδιάκριτα:




"......Τούτου δοθέντος, ὀφείλουμε νά ἐπαναλάβουμε καί μιά ἄλλη παραδοχή, τήν ὁποία πραγματοποιήσαμε, ὅταν ἡ Ἰσραηλιτική Κοινότητα Λάρισας μᾶς τίμησε, ὁρίζοντας μας κεντρικό ὁμιλητή στίς ἐκδηλώσεις γιά τήν ἐπέτειο τοῦ Ὁλοκαυτώματος τήν 30.01.2020: 
 «Εἶναι εὐτύχημα γιά τήν πόλη μας ὅτι ἔχουμε τόν συγκεκριμένο ραβίνο! Ἕναν ἄνθρωπο μορφωμένο, ἕναν ἄνθρωπο ἤθους, ὁ ὁποῖος ξέρει νά ἀπορροφᾶ φρονήματα καί συναισθήματα ἀρνητικά καί νά ἐνισχύει τή συναδέλφωση καί τήν ἀλληλεγγύη. Πρέπει νά τόν ἐκμεταλλευτοῦμε!».
  Στό παρόν τεῦχος φιλοξενεῖται ἕνα κείμενο τοῦ Ραββίνου τῆς πόλεώς μας Ἠλία Σαμπετάι περί ἀντισημιτισμοῦ, τό ὁποῖο παρουσίασε σέ Συνέδριο κατά τῶν διακρίσεων ὅπου συμμετεῖχε, μαζί μέ ἀποσπάσματα ἀπό τόν εἰσηγητικό του χαιρετισμό. Ἔχουμε τήν αὐτοσυνειδησία ὅτι εἴμαστε φορεῖς διαφορετικῶν παραδόσεων. Ἔχουμε συμφωνήσει ὅτι διαφωνοῦμε....."


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – EDITORIAL 6ου Τεύχους: “ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟ!”

Επειδή κάποιοι διαβάζουν ό,τι θέλουν και όχι ό,τι γράφουμε, αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε την ξεκάθαρη θέση του περιοδικού μας. Πιο απλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε τα πράγματα. Λυπούμαστε για την κατάντια ορισμένων που δηλώνουν Ορθόδοξοι, ενώ κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν τον Χριστό και το Ευαγγέλιο Του, ιδίως πολεμώντας την Εκκλησία του Χριστού, την οποία προσπαθούν να συρρικνώσουν στη μικρόνοια του παραλογισμού τους.


============================

Σχόλιο

 π. Νεκτάριος 

  Πολλές φορές προσπάθησα στο περιβάλλον του να του διαμηνύσω ότι οι ενέργειές του τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα και ότι  προκαλεί σκανδαλισμό. Διαπίστωσα ότι τα γνωρίζουν καλύτερα και εκ των έσω οι της Μητροπόλεως , αλλά μάλλον  περισσότερο τους ενδιαφέρει η βολεψή τους  παρά η πορεία του επισκόπου και της Μητροπόλεως.  

Το ΑΝΑΞΙΟΣ  του έπρεπε από την αρχή.

 Ο δέσποτας διώκει ότι καλό έχει μείνει στη Λάρισα όπως τον άγιο γέροντα  π. Ευθύμιο Αντωνιάδη, που κοντά του εμείς σπουδάσαμε κι έβγαλε πολλούς εκλεκτούς  κληρικούς, τον  π. Αθανάσιο της Αγίας Αικατερίνης, εγώ τον ήξερα μικρό παιδί , έμαθα ότι έκανε πολύ έργο ως κληρικός αλλά τον έδιωξε για να του το διαλύση κατά την γνωστή μέθοδο. Αυτό και μόνο δείχνει την ποιότητα του ανδρός.

Επιτρέψτε μου να αναρωτηθώ τις εβάσκανε τους Λαρισαίους;;;

 Έχω κόψει κάθε επικοινωνία μαζί του, δεν ακούω και κατι καλό

 Σχόλιο  Ελευθερία

Πάτερ, είναι άχαρο, πιστέψτε μας, να γράφουμε σκληρά για τον κ. Ιερώνυμο και άλλους επισκόπους ως πότε όμως θα σιωπούμε;;;

=================================================================

ΣΧΕΤΙΚΑ στους Συνδέσμους:




     Σχετικά δημοσιεύματα για τον κ. Ιερώνυμο Νικολόπουλο εις Λάρισα  (κάντε ΚΛΙΚ  πάνω σε κάθε θέμα και συνδεθείτε με τον υπερσύνδεσμο στο άρθρο)

 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:


 

 
 
 
 
 
 
 
 



15--Πανελλήνια αγανάκτηση και αποστροφή έχει προκαλέσει η ενέργεια και η στάση του νέου δεσπότη Λαρίσης κ. Ιερωνύμου, καθώς και η συμμετοχή των δύο "εκλεκτών του" ιερέων, σε εκδηλώσεις των Ρόταρυ και της συναγωγής. Ο δεσπότης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος (Νικολόπουλος) ακόμη να ζητήση συγγνώμη για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της εβραϊκής συναγωγής και δια την εκπροσώπησή του σε εκδήλωση των Ρόταρυ

 
 
19--Σκανδαλώδης η εκλογή του Λαρίσης; Ή διορισμός!!! Μας εκπλήσσει καθημερινά ο Λαρίσης και αφού στην χειροτονία του είπε «ράον σιωπή» και χειροκροτήθηκε από κει και μετά δεν έβαλε γλώσσα μέσα.


 23 Απάντηση στην ασύλληπτη ανακοίνωση της Μητρόπολης Λάρισας για τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών: Τους μοιράσαμε σοκολατάκια για να μη φύγουν πικραμένοι…

24   Απάντηση στη κατάπτυστη ανακοίνωσή του Ιερωνύμου και της Μητροπόλεως Λαρίσης.

25  “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" Πρὸς τὸν Μητροπολίτη Λαρίσης καὶ Τυρνάβου Κ.κ. Ἱερώνυμο (Νικολόπουλο)

2 6 Προς τον Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο που ξεκινά εμβολιασμούς στους Ιερούς Ναούς

27  Έρχεται το μπόλι έξω από τους Ναούς της Μητροπόλεως Λαρίσης !

28  Νεκτάριος Δαπέργολας: Τραγικοί μασκαριότατοι, ἀποστάτες ρασοφόροι τῶν ἐσχάτων χρόνων καί τῶν μαύρων σκοταδιῶν... και "Ο μόσχος ο σιτευτός" 

29  Χαίρε Ιερώνυμε Λαρισαίων αισχύνη και εμβολιασμένων το καύχημα ! 

30  Αίσχος! Ο κ. Ιερώνυμος Λάρισας χρησιμοποιεί τον Άγιο Αχίλλιο ως χώρο συνεντεύξεων και τους Ιερούς Ναούς της Λάρισας ως προπαγανδιστικά κέντρα εμβολιασμού. Βίντεο

 31 Λάρισα SOS… Αρχιερατική πρωτοβουλία απωλείας

32 Εκ των δηλώσεων του κου Ιερωνύμου στη Λάρισα συνάγεται ότι η κατάστασή του μετά τον εμβολιασμό του είναι "προφανώς παράλογη" βαίνουσα επί το χείρον. Στον 7ο εμβολιασμό του τι να περιμένουμε;;;

33  κ. Ιερώνυμε Νικολόπουλε, δεσπότη της Λάρισας, θα ηγηθείς δυναμικής αντιδράσεως προς αποτροπή της ελεύσεως του περιφερόμενου ξόανου – μαριονέτας «Αμάλ» ή θα το αναλάβει ο λαός;;;

34  Κύριε Ιερώνυμε εις Λάρισα, η μάσκα σου δεν σε κρύβει πλέον

35 Ο Ιερώνυμος Λαρίσης αγωνίζεται διαρκῶς, νά διαφοροποιηθεῖ ἀπό τούς Ἀποστόλους καί τούς Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας, πράττων ἀκριβῶς τά ἀντίθετα

36  Εἶναι ἀνεκτόν δίπλα στούς σφαγιασθέντες “Ἀμνούς” νά δεσπόζουν οἱ ἀνηλεεῖς διῶκτες τους;

 37 Αιρετικός Καθολικός «Αρχιεπίσκοπος» μόλυνε τον Εσπερινό της Παναγιά της Τήνου με συγχοροστατούντα τον Ιερώνυμο Λαρίσης- Να τον χαίρονται οι Λαρισαίοι [Βίντεο]

38 Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

39  Όταν η μάσκα αποκαλύπτει τον προβατόσχημο λυκοποιμένα

40   Ο αγαπητός δεσπότης της Συναγωγής κ. Ιερωνύμος (Νικολόπουλος) ο είς Λάρισα, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Εβραίων, όπως συνηθίζει ανελλιπώς (για τρίτη χρονιά) από την ἀναρρίχησή του στό θρόνο του Αγίου Αχιλλείου.

41  «Ἡ Πίστις μας, πρέπει νά παραδίδεται ἀνόθευτη, καθαρή ἀπό κάθε σπίλο...»

42   Ο δεσπότης και ο Ραββίνος ...παπαδάκι του

43  Όταν χαρακτηρίζεις… «μπούρδες» αυτά που δείχνουν τα κανάλια, πρέπει να φροντίζεις να μην λες και συ… «μπούρδες».

44  Ο εις Λάρισα Ιερώνυμος (Νικολόπουλος) ονομάζει την πίστη στην ιερότητα και αγιότητα των Ιερών Ναών μας παραμύθι

45  Εθιμοτυπική Επίσκεψη Του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Της Ισραηλιτικής Κοινότητας στο δεσπότη κ. Ιερώνυμο της Λάρισας. Με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει!

46  Ευλογημένες μάσκες απο την Λάρισα πρός διαφύλαξιν ...της πολυτίμου υγείας του ευσεβούς ποιμνίου... απο κ. Νταβέλη! (πανόραμα ομιλούντων φωτογραφιών)

47 «Ξέφυγε ο Λαρίσης… Πάρτε του το ωμοφόριο… Αποσχηματίστε τον….»

48  ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΘΗΡΩΝ : Ἡ μάσκα δέν ἔχει θέσιν ἐντός τοῦ ἱεροῦ χώρου - ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) :Έξω απο το Ναό όσοι δεν φορούν μάσκα

49  Ἡ ἄνοδος καί ἡ πτῶσις τοῦ Σεβ. Λαρίσης

50  Ηχηρό "Χαστούκι" Αμβροσίου σε Ιερώνυμο της Λάρισας Ἔχεις ξεφύγει… μαζέψου Ἱερώνυμε

51  Σχολιασμός στην αυθάδη και ειρωνική απάντηση του νεοσσού δεσπότη της Λαρίσης (;) κ. Ιερωνύμου προς τον τον Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο (βίντεο)


53    Ο Ιερώνυμος στη Λάρισα ου βούλεται συνιέναι




==========================================