Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τους λεονταρισμούς του κ. Συμεών Φθιώτιδος και τα "πνευματικά του παιδιά" Φθιωτείς βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.


Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών – Ε ΝΑΙ ΡΕ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ, ΤΙ ΘΕΣ; (youtube.com) (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος με τους πύρινους λόγους δίπλα στην Αλεξοπούλου που ψήφισε το νόμο των σοδομιτών.

Όταν κύριε Συμεών,(και έκαστος εξ υμών) εξοικειώνεσαι και συμπλέεις με τις θεραπαινίδες της πολιτικής, τότε θα τις προσκυνήσεις, θα ταπεινώσουν την Εκκλησία και θα εξευτελίζεις το αρχιερατικό αξίωμα...

 Όταν δίνετε την διαβεβαίωσή σας (όρκο) ενώπιον της Λοατ Σακελλαροκουλη  και προσκυνάτε την βρώμικη ποδιά της προκειμένου με την προσυπογραφή της να είστε αναγνωρίσιμοι, τότε δε θα σας αναγνωρίζει το ποίμνιο…  (π. Αριστείδης)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Φθιωτείς βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.


ΣΧΟΛΙΟ: Λυκούργος Νάνης, ιατρός


Να τους «χαίρονται» οι ψηφοφόροι τους ….

Η από της πλευράς τους ψήφιση του πρωτοφανούς σε βρωμερότητα και διαστροφικότητα νομοσχεδίου της αισχύνης αποτελεί και δική τους καταισχύνη. Έμπηξαν διά της ανόμου ψήφου τους το στιλέτο στην καρδιά του Έθνους. Η άθλια πράξη τους αποτελεί μνημείο ασυνειδησίας , αναισχυντίας και πολιτικής αθλιότητας. Είναι ένοχοι πνευματικού, ηθικού, εθνικού και κοινωνικού εγκλήματος κολοσσιαίων διαστάσεων.

Και τους δράστες του πρωτοφανούς αυτού ανοσιουργήματος θα τους δούμε σε λίγες μέρες να εισέρχονται ακωλύτως στους ναούς, τους Φαρισαίους αυτούς και αρχιυποκριτές που κόπτονται, κατά τα άλλα, για τα εθνικοθρησκευτικά ιδανικά… Σαν να μη συνέβη τίποτε… Και με την ένοχη ανοχή των «ποιμένων»….
====================================

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος με τους πύρινους λόγους δίπλα στην Αλεξοπούλου που ψήφισε το νόμο των σοδομιτών.

       

Εικόνα από την σημερινή εκδήλωση στην Λαμία στο thermopylαe forum. Χαμογελαστός ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών φωτογραφίζεται δίπλα στην Υφυπουργό της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου που ψήφισε Ναι στο νομοσχέδιο των Σοδομιτών…….

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών έδωσε το παρών και στην κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος, παρουσία του υπουργού υποδομών και μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα και τριών βουλευτών που είτε ψήφισαν «ΝΑΙ», είτε πήγαν για καφέ την ώρα που ψηφιζόταν το σοδομικό νομοσχέδιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο Μητροπολίτης Πατρών δεν παρέστη αλλά έστειλε έναν ιερέα, δίπλα στον οποίο κάθισε η Αλεξοπούλου!!

============================