Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Οι πιστοί επί των θυρών πυλωροί! Οι πιστοί δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν να προσβάλλουν τους Ιερούς Ναούς και το εκκλησίασμα βουλευτές που με την ψήφο τους ή την στάση τους είπαν ΝΑΙ στο σοδομικό νόμο που αναιρεί το Ευαγγέλιο.


ΦΙΛΟΣΟΔΟΜΙΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΕΝΤΟΣ Ι. ΝΑΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 25ΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ;

Εκάς οι Βέβηλοι

 Ύπαγε οπίσω μου βολευτάκο  

   Οι πιστοί επί των θυρών πυλωροί

Οι πιστοί δηλώνουν ότι 

δεν θα επιτρέψουν να προσβάλλουν τους Ιερούς Ναούς και το εκκλησίασμα βουλευτές που  με την ψήφο τους ή την στάση τους είπαν ΝΑΙ στο σοδομικό νόμο  που αναιρεί το Ευαγγέλιο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Μακαριώτατε, Σεβασμιώτατοι, ἐπετύχατε νὰ καταστῆ περίγελως ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος ἐνώπιον τῶν ὑπολοίπων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν! 

Σεβασμιώτατοι, θὰ λάβετε μέτρα ἤ θὰ ἀποδοκιμάσουν ἐσᾶς καὶ τοὺς ἀφορισμένους ἄρχοντας οἱ πιστοί;

«Δὲν διαθέτει ἡ Ἐκκλησία πνευματικὰ ὅπλα ἤ τὰ χρησιμοποιεῖ πρὸς τιμωρία ἀνυπεράσπιστων ἱερέων, ὅσων δὲν ἐμβολιάσθηκαν;         

Μόνον οἱ βουλευτὲς δικαιοῦνται νὰ βγάζουν ἔξω ἀπὸ τὸ ναὸ τῆς Δημοκρατίας ὅσους δὲν σέβονται τὴν Δημοκρατία καὶ ἡ Ἐκκλησία ΟΧΙ;»  *

Ύβρη στους Έλληνες το γλέντι της κ. Σακελλαροπούλου.                (π. Αριστείδης)


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου με στελέχη της Ν.Δ και μέλη της Λοατκι+ κοινότητας διασκέδασε αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πανηγυρίζοντας για τη θανάσιμη προσβολή της Ελληνικής οικογένειας.
Τι υπηρετεί ως πρόεδρος της Δημοκρατίας η κ. Σακελλαροπούλου; Την ενότητα των Ελλήνων ή τα «συντεχνιακά» συμφέροντα μιας κοινότητας που, είναι περήφανη για τον ευτελισμό της ανθρώπινης φύσης;
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με τη συμμετοχή της στο επινίκιο δείπνο για την κατάπτωση της Ορθοδόξου Ελλάδος, έχει συνείδηση πως ύβρισε κατά πρόσωπο Έλληνες;
Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου συντρώγοντας με περιχαρείς σοδομίτες μήπως επιβεβαιώνει πως, πράγματι, ο θεσμός που υπηρετεί, είναι όντως ένα άχρηστο αξίωμα που, αποδεικνύει εκ των πραγμάτων ότι δεν σέβεται, γι’ αυτό αγνοεί και προκαλεί τους Έλληνες πολίτες που διαφωνούν με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο; (Αποσπ. απο άρθρο του Μέτοικου)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!





Η θεσμική αρχηγός του έθνους μας, η κυρία Σακελλαροπούλου

Ο Μητσοτάκης αγκαλιά με τον Βουλευτή Τρικάλων Κων Σκρέκα....

































*(Απόσπασμα από δημοσίευμα του Ο.Τ. άρθρο του  κ. Δημητρίου Σκαρτσιούνη, 
Οἰκονομολόγος, Θεολόγος)