Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα γιατί τόσα χρόνια ο Μαρινάκης πληρώνει τους σε χειμερία νάρκη ευρισκόμενους δημοσιογράφους απαντήθηκε

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!
 O Aντώνης Καρακούσης και οι 7 αισθαντικές
γραμματείς του Βαγγέλη Μαρινάκη
    Το ερώτημα γιατί τόσα χρόνια ο Μαρινάκης πληρώνει
τους σε χειμερία νάρκη ευρισκόμενους δημοσιογράφους
απαντήθηκε
    27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 
ΠΗΓΗ: https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-antonis-karakoysis-kai-oi-7-aisthantikes
-grammateis-toy-vaggeli-marinaki/

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 16.32: «Η αμαξοστοιχία IC56 παραμένει στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση». Ενα κομμένο καλώδιο ηλεκτροκίνησης που έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της, με περίπου 450 επιβάτες, φαίνεται πως ήταν η απαρχή ενός ντόμινο που ως τραγική κατάληξη θα είχε αργά το βράδυ τη μετωπική σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών.

Ποιος έκοψε αυτό το καλώδιο,

-Ποιος φόρτωσε τα τρένα με εκρηκτικά;

-Ποιος σκότωσε τους δύο σταθμάρχες;

-Ποιος έκανε την απομαγνητοφώνηση;

-Ποιος έδωσε εντολή να γίνει το μοντάζ;

-Ποιος μπάζωσε τα στοιχεία της ανθρωποθυσίας;

-Γιατί δεν έχουμε ακούσει και κυρίως δεν έχουμε δει μία συνέντευξη με αρχή μέση και τέλος του σταθμάρχη βάρδιας Βασίλη Σαμαρά;

-Γιατί τον τελικά αθώο σταθμάρχη δεν ανέλαβε ένας επώνυμος και ισχυρός δικηγόρος από εκείνους που σπεύδουν να αναλάβουν ακόμη και υποθέσεις τεράτων;

Οι πανομοιότυπες δηλώσεις υπουργών κατά οικονομικών συμφερόντων,που υποτίθεται θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση,προκαλούν τους πάντες. Αχάριστοι και αμετροεπείς, χωρίς αίσθηση του μέτρου. Επι πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή και στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν…

Aντώνης Καρακούσης

Ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος με το σχόλιό του στο Χ. μάς έφτιαξε τη μέρα.

By Pendulum

Πράγματι το να μιλάνε οι υπουργοί της κυβέρνησης η οποία με την πλάτη του WEF, του ΟΗΕ, του ΠΟΥ, της Ε.Ε. και λοιπών καλοπροαίρετων και δήθεν φιλανθρώπων οργανισμών (ενώ δεν πρόκειται παρά για ιδιωτικές εταιρίες) συμμετέχει στην γενοκτονία μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού και σε αντίστοιχες Τελετές Ανθρωποθυσίας και γεγονότα Μαύρου Κύκνου καθώς έχει σκάσει η φούσκα του αμερικανικού και του παγκοσμίου χρέους και δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις (μερικές ώρες πριν στην ετήσια επιστολή του προς τους επενδυτές ο CEO μίας από τις 5 εταιρίες που τους ανήκει ο κόσμος-BlackRock-έγραψε και ανέλυσε ακριβώς αυτό το σκάσιμο της φούσκας) είναι πιο σύντομο ανέκδοτο από το γεγονός ότι ο Πλεύρης είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι ο Καρακούσης παραδέχεται ότι οι κυβερνώντες “επι πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή και είναι αχάριστοι…” θα μπορούσε να σχολιασθεί όπως και έγινε σαν δουλεία και ξιπασμός των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας. Ατυχώς για τους περισσότερους εξαντλούνται σ΄αυτό το σχόλιο γεγονός που δείχνει τη θανάσιμη άγνοια των δημοσιογράφων γι αυτό που συμβαίνει στο δυτικό κόσμο. Για το γεγονός ότι μας σκοτώνουν (ερήμωση του πληθυσμού) για χάρη της μεγάλης επαναφοράς.

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα επειδή είναι βλαμμένοι επαρχιώτες στο Κολωνάκι πιστεύουν ότι είναι μοδάτοι εάν παπαγαλίζουν το επίσημο αφήγημα της planδημίας, τη κλιματική κρίση, τη WOKE ιδεολογία, τη φιλομεταναστευτική προπαγάνδα και δηλώνουν θαυμαστές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Το γεγονός ότι μια χούφτα θαλασσοδανεισμένοι και πρόθυμοι του θανάτου μας εκδότες οι φυλάδες των οποίων στήθηκαν με εισαγόμενο χρήμα ώστε να υπηρετήσουν ακριβώς αυτή την ατζέντα της μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού δεν αφορά όλους τους εκδότες και μηντιάρχες. Σε αυτούς για παράδειγμα δεν ανήκει ο ιδιοκτήτης του ΒΗΜΑτος.

Ο Μαρινάκης δεν αγόρασε τον ΔΟΛ για να καταστρέψει την οικογένειά του, τα πλοία του και να δει μια μέρα τα καλοχτενισμένα χαρτονομίσματα να γίνονται ψηφιακά μπλιμπλίκια και στο τέλος όχι απλά να μην του ανήκει τίποτε-ούτε καν η ζωή του-επειδή ουδείς από τους ουκ έστιν αριθμός δημοσιογράφοι που έχει στη δούλεψή του δεν του είπε.

Πρόεδρε, η ιστορία με την planδημία βρωμάει και τα εμβόλια επίσης. Και βρωμάει θάνατο…Ίσως θα πρέπει να κρατήσουμε μία πιο ουδέτερη θέση…Το ίδιο και με τη κλιματική κρίση και το μεταναστευτικό και τη WOKE ιδεολογία και τα λοιπά εργαλεία της Ατζέντας, όπως οι σαρδανάπαλοι γάμοι των gay celebrities με τους οποίους γεμίζουμε τις φυλάδες και τις ιστοσελίδες μας. Πρόεδρε, όλα αυτά δείχνουν θανάσιμη επίθεση στη δυτική οικογένεια και ίσως πρέπει να προσέξουμε και σε προσωπικό επίπεδο για να μην δούμε τα φύκια ανάποδα και μας μπαζώσει ο Αγοραστός…

Αυτό όφειλαν να πουν οι Καρακούσηδες στον Μαρινάκη. Γι΄αυτό τους πληρώνει. Όχι για να γλείφουν τον θανάσιμο Κικίλια, τον θανάσιμο Πλεύρη, τον θανάσιμο Τσιόδρα, το θανάσιμο Μαξίμου. Εάν ο Μαρινάκης ήθελε γλείφτες δεν χρειάζονταν τους δημοσιογράφους. Θα έβαζε απλά τις 7 sexy γραμματείς του να κυκλοφορούν με αισθαντικά και αέρινα φορέματα σε μία κοινοβιακή αίθουσα ασυνταξίας και να δημοσιεύουν δελτία τύπου της κυβέρνησης και να γράφουν για το εκθαμβωτικό βλέμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, το ευθυτενές βασιλικό παράστημά του και το θαυμασμό που τρέφουν για το πρόσωπό του και την αποτελεσματικότητά του ο Klaus Schwab, o Larry Fink, o Tim Buckley, o Ronald P. O’Hanley, o Βill Gates και φυσικά τα θανάσιμα κορίτσια Christine και Ursula.

Eπειδή ακριβώς αυτό το δημοσιογραφικό προιόν παράγουν όλα αυτά τα χρόνια εν μέσω γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού, των δυτικών οικογενειών, των δυτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, βιομηχανιών και κάθε είδους εταιριών (των εφοπλιστικών συμπεριλαμβανομένων) αναρωτιέται κανείς γιατί ο Μαρινάκης πληρώνει μισθούς και κρατήσεις δημοσιογράφων και δεν τους αντικαθιστά όλους με 7 αισθαντικές γραμματείς οι οποίες θα αντιγράφουν την Καθημερινή, τον ΣΚΑΙ και το Πρώτο Θέμα-τις εφημερίδες της θανάσιμης κυβερνήσεως.

Το ερώτημα γιατί τόσα χρόνια ο Μαρινάκης πληρώνει τους σε χειμερία νάρκη ευρισκόμενους δημοσιογράφους απαντήθηκε τα τελευταία 24ωρα όταν ένας από αυτούς έκανε τη δουλειά του και απεκάλυψε τη Μονταζιέρα της Ανθρωποθυσίας των Τεμπών. Aπλά δεν έπρεπε να τους πληρώνει.

Μετά από αυτό ο Μαρινάκης θα έπρεπε να τους είχε επιβάλει πρόστιμο ζητώντας πίσω τα λεφτά 3 τουλάχιστο ετών που τους πληρώνει για να γράφουν ότι το στυλ του Μητσοτάκη είναι πιο επιβλητικό από εκείνο του συγχωρεμένου Λόρδου Jacob Rothschild. Δύο λόρδους διαθέτει η Ελλάδα. Ο ένας είναι ο Κυριάκος. Ο άλλος είναι ο ΧΡ.

Διαβάστε και τη συνέχεια ώστε να μην πάτε αδιάβαστοι…

Aυτό που πέτυχε το ΒΗΜΑ με την αποκάλυψη της Μονταζιέρας των Τεμπών για τις ανάγκες της τελετής ανθρωποθυσίας είναι να συνθλίψει την clean-cut βιτρίνα της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού. Μια κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει με κλιματική ευλάβεια τη θανάσιμη ατζέντα μείωσης και αντικατάστασης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με όλα τα εργαλεία που της παρέχει ο οδηγός εφαρμογής της μεγάλης επαναφοράς.

Έτσι τρία χρόνια τώρα ο πληθυσμός της Ελλάδας υπεβλήθη στη τυραννία της εργαστηριακής planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 με όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ και μαζί τους το σύνολο των κομμάτων των οποίων οι αρχηγοί έσπευσαν να εμβολιαστούν και στη συνέχεια να καλέσουν και το κομματικό τους ποίμνιο να τρυπηθεί χωρίς στο μεταξύ να έχουν απαντηθεί καίρια ερωτήματα που αφορούσαν την προέλευση της planδημίας, τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων, τον ρόλο των HOAXES, τη καταπάτηση του συντάγματος, την ισοπέδωση της Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι το αφήγημα της planδημίας προπαγανδίστηκε από τα κορυφαία ΜΜΕ της elite και του deep state που ελέγχει το Κόμμα των Δημοκρατικών δεν στερούσε τη δυνατότητα σε έναν δημοσιογράφο να υπερασπιστεί την έρευνα και τη δουλειά του.

Το κάναμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι πολύ νωρίς χάρη σε έναν κορυφαίο και ιστορικό Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος μας προσκάλεσε στο σπίτι του στα βόρεια προάστεια και μας εξήγησε τα συμπεράσματα της δικής του έρευνας για την προέλευση της planδημίας και τον ρόλο των εμβολίων. Από εκείνη τη στιγμή δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό που να μην ερευνούμε, να μην ταξιδεύουμε ανά το κόσμο, να μην συναντάμε ανθρώπους οι οποίοι προσέθεταν ένα νέο λιθαράκι στην έρευνά μας.

Οι άνθρωποι που συναντούσαμε όλα αυτά τα χρόνια κάθε άλλο παρά ψεκασμένοι ήταν. Από τον εκατομμυριούχο David που συναντήσαμε στην κοσμοπολίτικη λεωφόρο Dizengoff του Tel Aviv ο οποίος μας εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει γραφείο συνοικεσίων για ανεμβολίαστους Εβραίους συγκλονισμένος και ο ίδιος από τις παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 έως την νεαρή επιχειρηματία γειτόνισσα του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ηρώδου Αττικού κόρη παραδοσιακής αστικής οικογένειας η οποία μας μιλούσε με πάθος για τα εργαλεία της Ατζέντας 2030, για τη WOKE ιδεολογία, για την αντικατάσταση του δυτικού πληθυσμού, για το μεταναστευτικό ως εργαλείο, για την έκρηξη του αντισημιτισμού στις ΗΠΑ δύο χρόνια πριν την σφαγή της 7ης Οκτωβρίου στο Νότιο Ισραήλ.

Πίσω από όλο αυτό που ζούμε βρίσκεται το σκάσιμο της παγκόσμιας φούσκας του χρέους που ανήκει σε ιδιώτες μέσα από οργανισμούς όπως η FED και η BIS και εταιρίες όπως η Vanguard, η State Street, η BlackRock και φυσικά η ευγονική διάθεση των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος.

Την ίδια στιγμή παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι την απάθεια των κατοίκων του παγκόσμιου χωριού οι οποίοι δεχόμαστε έναν εμπνευσμένο προγραμματιστή, τον Bill Gates, σε ρόλο παγκόσμιου εμβολιαστή και μεγαλοιδιοκτήτη γης. Μας φαινόταν λογικό όλο αυτό παρότι ο ίδιος ήταν ταυτόχρονα και κολλητός του παιδόφιλου Epstein. Μας φαινόταν λογικό και αποδεκτό οι εκλεγμένοι δυτικοί ηγέτες να υπακούουν σύσσωμοι στον μην εκλεγμένο ιδρυτή του WEF Γερμανό μηχανικό Klaus Schwab κάποια εργαλεία του οποίου μυρηκάζουν και εγχώριοι βλαχοδήμαρχοι της τυραννίας των πόλεων 15′ και λοιπών σχετικών παπαριών.

Μας φαινόντουσαν λογικά όλα αυτά γιατί απλά είμαστε βλαμμένοι, μαλθακοί και ηττημένοι. Σε εκνευριστικό θανάσιμο βαθμό. Δεν σας κρύβουμε πως όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθούμε τους ευγονιστές να μας δολοφονούν με εργαλεία τους εκλεγμένους ηγέτες φτάσαμε στο σημείο να τους καταννοούμε.

Παρακολουθώντας την αφασία των ανθρώπων εκεί έξω που γεννάνε κοστοβόρα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση αναθέτουν στον φίλο μου τον Γιώργο Αυτιά, στον Ευαγγελάτο, τη Τατιάνα και τη Τσιμτσιλή σκεφτήκαμε πολλές φορές ότι οι ευγονιστές έχουν και ένα δίκιο με τόσους βλαμμένους εκεί έξω.

Είναι αυτό που λένε ότι οι καλοί καιροί γεννάνε μαλθακούς ανθρώπους, οι μαλθακοί άνθρωποι γεννάνε κακούς καιρούς, οι κακοί καιροί γεννάνε σπουδαίους ανθρώπους. Αυτό είναι το ρολόι της ιστορίας.

Βρισκόμαστε λοιπόν εν μέσω Γενοκτονίας και ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού. Όποιος γνωρίζει την Ατζέντα 2030 -δεν την κρύβουν-μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι οι φωτιές της Αλεξανδρούπολης, της Εύβοιας, της Τενερίφης, του Καναδά, του Μάουι της Χαβάης υπηρετούσαν το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης.

Δεν αιφνιδιαστήκαμε όταν συναντήσαμε στη Κέρκυρα συνταξιούχους πυροσβέστες οι οποίοι μας δήλωσαν ότι τους επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή έσβηναν τη φωτιά στην Εύβοια.

Λίγο καιρό πριν την ανθρωποθυσία των Τεμπών παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον “ατυχήματα” με τρένα στις ΗΠΑ και εκρήξεις σε μονάδες τροφίμων, σε εγκαταστάσεις ζώων και πάει λέγοντας. Καθώς τις παρακολουθούσαμε γνωρίζαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να έχουμε μία ανθρωποθυσία υποταγής και εξευμενισμού της μεγάλης επαναφοράς στη χώρα μας.

Έτσι όταν συνέβησαν τα Τέμπη ο κοινός νους δεν είχε παρά να παρατηρήσει τι προηγήθηκε, τι συνέβη και τι ακολούθησε ώστε να αντιληφθεί το βάθος της οργάνωσης και όχι το λάθος του ξεχαρβαλωμένου κράτους. Όποιος παρατηρήσει out of the box και ενώσει τις τελείες δεν θα εκπλαγεί με τις αποκαλύψεις του ΒΗΜΑτος.

Είμαστε μάλιστα σχεδόν βέβαιοι ότι στα χέρια του ΒΗΜΑτος θα περιέλθουν πάμπολλα στοιχεία που θα δείχνουν την οργάνωση του γεγονότος καθώς τα στόματα ανοίγουν. Και ανοίγουν γιατί διαπιστώνουν ότι τα πεκινουά του WEF όπως ο Macron βρίσκονται στη δίνη αποκαλύψεων τη στιγμή που και η βασιλική οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου δεν απετέλεσε εξαίρεση από τις συνέπειες των εμβολίων ευθανασίας.

Καθώς η Γενοκτονία βρίσκεται σε εξέλιξη τα πεκινουά του WEF γνωρίζουν επώδυνες ήττες σε όλα τα μέτωπα.

Στο μεταξύ οι εμβολιασμένοι εκδότες, καναλάρχες και μηντιάρχες σπεύδουν πλέον να αλλάξουν αίμα όπως ο Mick Jagger σε μία προσπάθεια να αποτοξινωθούν από τα mRNA mg του ολέθρου στη χρήση των οποίων τους παρέσυραν αρχικά οι Κικίλιας, Τσιόδρας, Μητσοτάκης και στην συνέχεια όλο το άθλιο μπουλούκι των σεσημασμένων επιδημιολόγων.

Με φόντο λοιπόν τη ανθρωποθυσία και τη μονταζιέρα των Τεμπών πόσο ασφαλείς αισθάνεστε που εμπιστευθήκατε το αφήγημα της ελληνικής κυβέρνησης και σπεύσατε να εμβολιασθείτε;

Καθώς η δημοφιλία της κυβέρνησης θα γκρεμίζεται στα τάρταρα και οι αποκαλύψεις θα συγκλονίζουν το βρεφοποιημένο κοινό και η clean-cut εικόνα του πρωθυπουργού θα γίνεται θρύψαλα- εκείνη η clean cut εικόνα των διαγγελμάτων εμβολιασμού είναι λογικό να σας λούζει κρύος ιδρώτας.

Πολλοί από τους αναγνώστες μας παραπονούνται για τα μεγάλα κείμενα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

Ο θάνατος στη προκειμένη περίπτωση δεν χωράει σε λιγότερες λέξεις γιατί όλα αυτά τα χρόνια συνοδεύουμε με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ντοκουμέντα τα ρεπορτάζ μας.

Σας καλούμε να μας διαβάζετε για να μην πάτε αδιάβαστοι μια και όπως λέει και ο Yuval Harari έχετε γίνει πολλοί και δεν έχουμε τι να σας κάνουμε και συνιστά να σας δίνουμε ναρκωτικά και να σας κρατάμε εντός των σπιτιών απασχολημένους με video games. Λοιπόν αυτή είναι η πραγματικότητα που ζεις.

Όσο για το ΒΗΜΑ όπως γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας έστω και τώρα το ΒΗΜΑ ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και οι δημοσιογράφοι του κάνουν το αυτονόητο για τη δημοσιογραφία.

Αμφισβητούν το επίσημο αφήγημα και ερευνούν. Και η έρευνα φέρνει αποτελέσματα. Στο ρεπορτάζ λοιπόν του Βασίλη Λαμπρόπουλου αποκαλύπτεται η οργάνωση της ανθρωποθυσίας των Τεμπών για χάρη της μεγάλης επαναφοράς.

Σε αυτό το μοντάζ όπου εμφανίζεται ο Σταθμάρχης να δίνει το o.k για το ξεκίνημα της αμαξοστοιχίας στηρίχθηκε το διάγγελμα του πρωθυπουργού περί ανθρωπίνου λάθους. Στηρίχθηκε επίσης και το αφήγημα του ανθρωπίνου λάθους.

Αυτό-το ανθρώπινο λάθος-πλέον δεν υφίσταται.

Άρα γιατί κρατάνε φυλακισμένο τον αθώο, εξαφανισμένο και “σιωπηλό” σταθμάρχη;

Εάν μάλιστα προσθέσεις το κόψιμο του καλωδίου της μίας τροχιάς που προηγήθηκε, τη φόρτωση με εκρηκτικά υλικά ώστε να μην υπάρχουν ζωντανοί, τους ξαφνικούς θανάτους από “τροχαία” εντός 15 ημερών σε Βόλο και Σούνιο των δύο έμπειρων σταθμαρχών και φυσικά το μπάζωμα που έγινε εσπευσμένα, έχεις ολοκληρωμένη την εικόνα ενός οργανωμένου εγκλήματος-ανθρωποθυσίας. Σε αντίθεση με όσους κάνουν λόγο για εγκληματικές παραλείψεις στη προκειμένη περίπτωση έχουμε υποδειγματική οργάνωση μίας ανθρωποθυσίας.

Μάλιστα το διάγγελμα του πρωθυπουργού το οποίο έβαλε στο κάδρο το ανθρώπινο λάθος θυμίζει έντονα τα αντίστοιχα διαγγέλματα του Μητσοτάκη για την planδημία και τα εμβόλια ευθανασίας ως μέρος μιας Γενοκτονίας μείωσης και ελέγχου του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της παγκόσμιας φούσκας του χρέους.

Ποιος δεν θυμάται τον κ. Μητσοτάκη να απειλεί τους ανεμβολίαστους και να τους χαρακτηρίζει συλλήβδην με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αντίστοιχους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούσαν οι Klaus Schwab, Tony Blair, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Jacinda Ardern και φυσικά η φανατικότερη όλων Ursula von der Leyen.

Εάν οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑτος ερευνούσαν την καταφανώς εργαστηριακή προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19 και τον τρόπο αδειοδότησης των εμβολίων ευθανασίας θα ξεδίπλωναν να πραγματικά γεγονότα και θα γλίτωναν τόσο οι ίδιοι και οι οικογένειές τους όπως και οι οικογένειες των Ελλήνων εκδοτών, μηντιαρχών, εφοπλιστών, κλπ από τους εμβολιασμούς τους με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα για τον οργανισμό του λήπτη με άγνωστη ημερομηνία έκρηξης.

Στα Τέμπη λοιπόν τα στοιχεία που φώναζαν από την αρχή οργανωμένη ανθρωποθυσία έρχονται να συμπληρωθούν με τις αποκαλύψεις του ΒΗΜΑτος καθώς τα στόματα ανοίγουν.

«Βασίλη, φεύγω;». «Φεύγεις, φεύγεις». Ηταν μόλις λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη όταν δημοσιο- ποιήθηκαν τα ηχητικά αρχεία με τις συνομιλίες του σταθμάρχη της Λάρισας.

Οπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον «Βασίλη» για να λάβει το «πράσινο φως» της αναχώρησης δεν ήταν εκείνος της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου. Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντάζ των συνομιλιών του σταθμάρχη και ποιος μπορεί να ήταν ο σκοπός της συρραφής των δύο διαφορετικών συνομιλιών πέρα από την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους.

Μόλις μερικές ώρες πριν την αποκάλυψη του ΒΗΜΑτος για την μονταζιέρα των Τεμπών το Κουρδιστό Πορτοκάλι σχολίαζε>

Πότε έπαψε ο COVID-19 να είσαι τόσο θανατηφόρος; Πότε οι εμπλεκόμενοι οι οποίοι μας απειλούσαν με το 9ο εμβόλιο ώστε να μην πεθάνουμε από COVID-19 αποφάσισαν να “υποβιβάσουν” τον COVID-19 σε απλή γρίπη; Η απάντηση είναι όταν ο πλανήτης Γη άρχισε να δείχνει τους δολοφόνους που οργάνωσαν την planδημία ως εργαλείο ελέγχου και μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.

Μετά και τον turbo καρκίνο με τον οποίο βίσκεται αντιμέτωπη η εμβολιασμένη, με τα εμβόλια COVID-19, Kate Middleton αλλά και ο τρυπημένος, με τα εμβόλια COVID-19, Βασιλιάς Κάρολος, oι Έλληνες εκδότες, μηντιάρχες και καναλάρχες οι οποίοι είναι ταυτόχρονα εφοπλιστές, βιομήχανοι, επιχειρηματίες αλλά και οικογενειάρχες συνειδητοποιούν ότι κάποιοι τους εμβολίασαν ώστε να τους βγάλουν από τη μέση-τους ίδιους και τις οικογένειές τους-, ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους για να προκαλέσουν στην Ελλάδα όπως και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο την μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού, ότι κάποιοι τους ανάγκασαν να εμβολιάσουν το προσωπικό τους, ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους για να επιβάλουν ένα αφήγημα, αυτό της planδημίας, που έμπαζε νερά από την αρχή, ότι κάποιοι τους εξαπάτησαν και τώρα κινδυνεύει η ζωή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που τους εξαπάτησαν και μας εξαπάτησαν φιγουράρουν 5 Έλληνες επιστήμονες μία πρωτοβουλία των οποίων προκαλούσε τεράστια ερωτηματικά από την αρχή- κάτι που 3 και πλέον χρόνια τώρα επισημαίνει μετ΄επιτάσεως το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Σχεδόν 4 χρόνια καλούμε τους καθηγητές S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos οι οποίοι μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καν ο ιός χαρακτηρισθεί πανδημία (αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2020) να υπογράφουν μελέτη εκ του προχείρου η οποία εμφάνιζε τον ιό που προκαλεί τον COVID-19 ως φυσικής προέλευσης. Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Αίφνης αυτή η εξώφθαλμα πρόωρη και εκ του προχείρου μελέτη βρέθηκε στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak, ο οποίος μάλιστα την αξιοποίησε ως μία από τις 8 παραπομπές του στη πληρωμένη επιστολή που δημοσίευσε στο επιστημονικό The Lancet ώστε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού.

Κι αυτό όταν ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, ως επικεφαλής επιτροπής που ανέλαβε να εξετάσει την προέλευση του ιού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 όχι απλά ήταν εργαστηριακός αλλά και βιολογικό όπλο.

Το δήλωσε μάλιστα μιλώντας στη Καθημερινή και στον συντάκτη της Παύλο Παπαδόπουλο.

Στην εργαστηριακή φύση του ιού κατέληξε και η σχετική έρευνα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το οποίο μάλιστα στη σχετική Έκθεσή του έγραψε ότι οι Αγώνες των Στρατιωτικών της Wuhan, η Τελετή Έναρξης των οποίων σε μία από τις πολλές σατανικές συμπτώσεις αυτής της Γενοκτονίας συνέπεσε με την δήθεν Άσκηση Πανδημίας με το όνομα EVENT 201 στις 18 Οκτωβρίου του 2019.

Χορηγοί του EVENT 201 ήταν ο Bill Gates, o Klaus Schwab του WEF ενώ η δήθεν Άσκηση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Johns Hopkins, το οποίο συντόνιζε παγκοσμίως την επικοινωνία της planδημίας έχοντας σαν συνεργάτη στη χώρα μας το ΕΚΠΑ στο διάστημα της θητείας του πρύνατη Δημόπουλου.

Από τα βασικά ερωτήματα λοιπόν που καλούνται να απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι καθηγητές S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos είναι γιατί έσπευσαν τόσο νωρίς να συντάξουν μελέτη για την προέλευση του ιού;

Πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης; Τον είχαν στη διάθεσή τους και τον μελέτησαν;

Πως βρέθηκε η μελέτη τους στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak;

Ποιος συντόνισε την επικοινωνία τους με τον Peter Daszak-από τα πρόσωπα που έχουν πολύ δυστοπικό ρόλο στη planδημία;

Αυτά τα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν στους Έλληνες πολίτες μια και ο καθηγητής Τσιόδρας τουλάχιστο λαμβάνει μισθούς από το ελληνικό κράτος. Κι εάν δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες πολίτες οφείλουν να απαντήσουν στους Έλληνες μηντιάρχες και ειδικά το δίδυμο Τσιόδρα-Μαγιορκίνη οι οποίοι κατ΄επανάληψη δήλωναν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Καθώς ένας μετά τον άλλο τα εβολιασμένα με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 μέλη των ελληνικών οικογενειών πεθαίνουν ξεφνικά, βρίσκονται στο έλεος turbo καρκίνων, εγκεφαλικών, έρπη ζωστήρα, καθώς νεαρά κορίτσια, μόλις στα 28, βρίσκονται με εμμηνόπαυση καθώς νεαρές και αισθαντικές εμβολιασμένες γραμματείς εφοπλιστών έχουν πεθάνει ξαφνικά ενώ παραμένουν ακόμη στις εισόδους των γραφείων τους οι άθλιες ανακοινώσεις “το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο με τα εμβόλια COVID-19”, καθώς επιφανείς μπράβοι, φουσκωτοί και πιστόλια της εγχώριας μαφίας έχουν πεθάνει ξαφνικά, βρίσκονται αντιμέτωπα με turbo καρκίνους, πάσης φύσεως καρδιακά-εγκεφαλικά προβλήματα ενώ στο βάθος ακούγονται οι φωνούλες του καθηγητή Τσιόδρα,του καθηγητή Μαγιορκίνη και των λοιπών θανασίμων επιδημιολόγων αλλά και η φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έβαζε πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, πως είναι δυνατόν οι Έλληνες εφοπλιστές επιχειρηματίες, βιομήχανοι, τραπεζίτες και φυσικά οι καλοί μας μηντιάρχες να συγχωρήσουν αυτή την προφανή Γενοκτονία σε βάρος των ιδίων, των οικογενειών τους και των επιχειρήσεών τους;

Πως είναι δυνατόν οι απόγονοι του Αριστοτέλη Ωνάση να αποδεχθούν με τόσο παθητικό τρόπο μία απόπειρα αφανισμού τους μια και οι βρεφοποιημένοι πολίτες που το πρώτο που κάνουν είναι να αγοράζουν συσκευές τηλεοράσεως είναι άξιοι της τύχης τους.

Σαν τώρα ακούγεται η φωνή του Χατζηνικολάου να ρωτά τον επιδέξιο Βourla της Pfizer εάν πρέπει να εμβολιάσει τη μικρή του κόρη και ο ανεκδιήγητος Bourla- ο οποίος παρέμεινε για μήνες ανεμβολίαστος με αποτέλεσμα το Ισραήλ να μην του επιτρέψει την είσοδο στη χώρα το 2020- να απαντάει καταφατικά στον Έλληνα δημοσιογράφο και εκδότη;

Εάν ένας δολοφόνος έμπαινε τη νύχτα στο σπίτι του Μαρινάκη, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου, του Σαββίδη και οι μπράβοι τους τον έκαναν τσακωτό δεν θα τον γέμιζαν κουμπότρυπες, στη συνέχεια δεν θα τσιμέντωναν τον πτώμα του και τσιμεντωμένο θα το πήγαιναν βόλτα στα ανοιχτά και θα τον φύτευαν ανάμεσα στα φύκια του βυθού; Αυτό είναι το καθήκον του καλού μπράβου που είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά τους.ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=cnajJ5N3Ifw

Όπως καθήκον των βλαμμένων διευθυντών και δημοσιογράφων των ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους είναι να ερευνούν και να αμφισβητούν τα σερβιριζόμενα από τις κυβερνήσεις επίσημα αφηγήματα.

Η ανικανότητα των δημοσιογράφων και η προθυμία τους να υπηρετήσουν το αφήγημα του Κικίλια, του Τσιόδρα και φυσικά της Ατζέντας 2030 δεν έθεσε σε κίνδυνο μόνο τους βρεφοπoιημένους αναγνώστες και θεατές τους αλλά και τις οικογένειες των αφεντικών εργοδοτών τους.

Γι΄αυτό το λόγο όχι απλά θα πρέπει να απολυθούν αλλά και ίσως να δουν τα φύκια ανάποδα με τον Περιφερειάρχη Αγοραστό να αναλαμβάνει το μπάζωμα του βυθού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Alter Ego Media

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τη βαθιά πληγή που έχει αφήσει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το έγκλημα των Τεμπών, την οδηγεί σε τραγικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς αλχημείες.

Αντί να επικροτεί τον αδέσμευτο, αντικειμενικό, ανεξάρτητο, Τύπο ο οποίος προσπαθεί επί ένα χρόνο τώρα, να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα, ώστε να πέσει φως στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στην τραγωδία, βλέπει παντού φαντάσματα για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» τα οποία δήθεν συνωμοτούν προκειμένου να την φθείρουν και να την καταστήσουν όμηρό τους. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Θα συνιστούσαμε καλόπιστα στην κυβέρνηση αντί να μετέρχεται εκφράσεις που παραπέμπουν ευθέως στο επιτελικό παρακράτος, να συμβάλλει αποφασιστικά στη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης να εντοπίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του δυστυχήματος.
Τα μέσα ενημέρωσης της Alter Ego Media, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».

Συνέχισε να διαβάζεις…

Σχεδόν από το ξέσπασμα της planδημίας ελέγχου και μείωσης (κυρίως του δυτικού) πληθυσμού, των Bill Gates και Klaus Schwab, το Koυρδιστό Πορτοκάλι, πήρε θέση απέναντι στη Γενοκτονία για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και εγωισμού παρότι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να μειωθούν όσα καγκουροκουνούπια προέρχονται από άσκεφτους και ανώριμους- σε όποια κοινωνική και οικονομική στάθμη και εάν βρίσκονται- οι γονείς.

Όχι τα χρήματα αλλά η ωριμότητα και η καλλιέργεια και η ενσυναίσθηση των υποψηφίων γονέων θα έπρεπε να είναι τα κριτήρια έγκρισης γεννήσεων σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος και στον οποίο για την ώρα δεν έχει αντικατασταθεί το κυρίαρχο δυτικό οικονομικό μοντέλο του οποίου η φούσκα του χρέους έσκασε με πάταγο.

Η απόφαση για το ποιοι θα επιτρέπεται να γίνονται γονείς θα μπορούσε να λαμβάνεται μέσω ενός λογισμικού ή της τεχνητής νοημοσύνης χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινης επιτροπής.

Τα οξυδερκή ζεύγη που θα κόβονταν στις εξετάσεις θα μπορούσαν να λάβουν σχετική εκπαίδευση και να δοκιμάζουν εκ νέου την τύχη τους με την ίδια διαδικασία. Το κριτήριο που θα ίσχυε για όλους θα έπρεπε να είναι ανάλογο με το δημόσιο χρέος της χώρας. Οσο μεγαλύτερο το χρέος και το ποσοστό χρέους στο ΑΕΠ τόσο λιγότερες οι επιτρεπόμενες γεννήσεις. Ακόμη και για την Ελλάδα των 8 εκατ. οξυδερκών. Άλλωστε αντικρύζοντας κανείς τους 300 ατσούμπαλους της Βουλής, οι οποίοι αποτελούν την καθρέφτη των υπολοίπων μας, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι δεν θα υποστεί ουδεμία βλάβη η αισθητική του πλανήτη εάν αφανισθεί ο τραχανοπλαγιάς νεοΈλληνας.

Επειδή όμως η elite η οποία περιβάλλει τον λιπόσαρκο Michel de Nostredame είναι μανιώδεις ευγονιστές και δεν θέλουν να απωλέσουν την ισχύ του χρήματος και του δημοσίου χρέους ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης, φροντίζουν ανά τακτικά διαστήματα και για τις ανάγκες της ισχύος του χρήματος-εργαλείου να προκαλούν ιστορικά γεγονότα όπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι planδημίες, οι πολιτικές δολοφονίες (με πιο χαρακτηριστικές εκείνες των Kennedys), το χτύπημα στους δίδυμους πύργους ενώ εργαλειοποιούν τον επηρεασμό του Κλίματος (με εργαστηριακές φωτιές, πλημμύρες, κλπ) τον τρόμο, ακόμη και την φημολογία των UFO ώστε να διατηρούν έντρομα και σε καταστολή τα 8 δις κουνούπια του πλανήτη φυσικά με την συνέργεια των υπάκουων και προθύμων δυτικών ηγετών σε μία παγκόσμια κυβέρνηση που κανείς πολίτης δεν εξέλεξε όπως παρατήρησε ο Elon Musk-o μεγαλύτερος αγωνιστής της εποχής μας για τη σωτηρία του δυτικού κόσμου.

Καταλυτικό ρόλο στην επιβολή των σχεδίων που περιλαμβάνει η γνωστή Ατζέντα 2030, μεγάλης επαναφοράς και όπως θέλετε ονομάστε την επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού σε 500 εκατ. με δύο δις, έχουν τα ΜΜΕ τα οποία προπαγανδίζουν την επιχείρηση ερήμωσης του πληθυσμού.

Ανάμεσά τους και τα ελληνικά ιδιοκτησίας επιχειρηματιών-εφοπλιστών όπως οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτοί οι τρεις και η Τράπεζα Πειραιώς η οποία είναι ο κύριος θαλασσοδανειστής των εγχωρίων ΜΜΕ και η οποία διόρισε τον ανεκδιήγητο τηλε-πιστήμονα Βασιλακόπουλο στην Εντατική του Ερρίκος Ντυνάν, αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αφηγήματος της μεγάλης επαναφοράς το οποίο πρόθυμα υπηρετούν και οι 300 της Βουλής-με τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή να έχουν -προς τιμή τους- επιχειρήσει να διαφοροποιηθούν από την αποστολή να μας σκοτώσουν για χάρη του οράματος του Klaus Schwab και του συμβούλου του ιστορικού Yuval Harari ο οποίος τα τελευταία 24ωρα επιχειρεί να κατεβάσει το VIDEO στο οποίο δηλώνει ότι “ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι αχρείαστοι άνθρωποι (πληθυσμός) τους οποίους δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και θα πρέπει να τους κρατάμε εσώκλειστους στα σπίτια τους με ναρκωτικά και VIDEO games”Οπως παρατήρησε και ο ίδιος αυτό συμβαίνει ήδη.

Κάποιοι θα μπορούσαν να αντιτάξουν το αυτονόητο. Μια και οι βρεφοποιημένοι άνθρωποι εκεί έξω δεν αντιστέκονται και δέχονται παθητικά τον θάνατό τους, είναι άξιοι της μοίρας τους. Δείτε τι γίνεται με τους Ξαφνικούς Θανάτους-Ξαφνικίτιδες, με τους turbo καρκίνους, τα εγκεφαλικά, κλπ, μετά την εμβολιαστική εκστρατεία με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, μετά τις εργαστηριακές πυρκαγιές και πλημμύρες που υπηρετούν το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, μετά την ανθρωποθυσία στα Τέμπη ως ενδειξη υποταγής, πίστης και προθυμίας στο όραμα της μεγάλης επαναφοράς, μετά την ανοχή στην επιχείρηση εξόντωσης των αγροτών και ελέγχου της διατροφικής αλυσίδας από τον Gates και τη παρέα του, μετά την παθητική ανοχή στους εισβολείς-μετανάστες, μετά την ανοχή στην αθλιότητα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία τα μάρανε ο παρηκμασμένος θεσμός του γάμου και η τεκνοποίηση, μετά την άνοχή στο εγχείρημα των πόλεων των 15 λεπτών- ένα ακόμη τυραννικό εργαλείο το οποίο προπαγανδίζουν και εγχώριοι τραχανοπλαγιάδες δήμαρχοι όπως ο νέος, εξίσου μέτριος με τον Μπακογιάννη, Δούκας-, μετά την ανοχή σε όλα αυτά και όσα εργαλεία ακολουθήσουν (ετοιμάζουν ακόμη και συσκότιση του ήλιου ενώ η elite χτίζει υπόγειες πολιτείες-καταφύγια) τα οποία μόνο στόχο την μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού (που απαίτησε ήδη από το 1994 από το βήμα του OHE επιφανές μέλος της παγκόσμιας elite) έρχεται η ώρα του ψηφιακού νομίσματος.

(Aς το λάβει αυτό υπόψη της και η νεαρή αριστερή δικαιωματίστρια-ακτιβίστρια Eριέττα)

Η ώρα της απόλυτης τυραννίας και της εφαρμογής στη πράξη του αγαπημένου slogan του Klaus Schwabδεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος!

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μας να σημειώσουμε ότι το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν θεωρούσε ποτέ την παγκόσμια elite τους πιο έξυπνους ή τους πιο πονηρούς ανθρώπους του κόσμου.

Δεν τους δώσαμε ποτέ υπεράνθρωπες ιδιότητες, δεν τους προσδώσαμε ιδιότητες ισχύος που δεν διαθέτουν ώστε να δικαιολογήσουμε την ανθρώπινη ραθυμία και μαλθακότητα, την απουσία αντίστασης. Επειδή είναι κατασκευασμένοι από ανθρώπινη υλικό δεν είναι ανθεκτικοί στις σφαίρες, ή στους βομβαρδισμούς, στους πυραύλους και πάει λέγοντας. Είναι εξίσου θνητοί με μας. Επίσης είναι και κατά κάποιο τρόπο ειλικρινείς. Ποτέ δεν έκρυψαν την πρόθεσή τους να μας σκοτώσουν-δλδ να πεθάνουμε.

Το έκαναν απροκάλυπτα κατασκευάζοντας έναν εργαστηριακό ιό ώστε να προκαλέσουν την planδημία με μόνο στόχο να επιβάλλουν τα εμβόλια ευθανασίας και αυτό όχι για τα κέρδη των Pfizer, Moderna οι οποίες πλέον είναι πιο αναξιόπιστες από τον Πάσσαρη αλλά απλά για να πεθάνουμε-έχουν ήδη πεθάνει πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι από τα εμβόλια (δύο Ελλάδες) και συνεχίζουν ενώ προανήγγειλαν ένα νέο εργαστηριακό ιό Χ. 20 φορές πιο θανάσιμο από τον ιό που προκάλεσε τον COVID-19.


Kαι όλα αυτά τα ανακοινώνουν δημόσια και μάλιστα κάνουν και Ασκήσεις προσομοίωσης όπως το διαβόητo EVENT 201. Oι τύποι είναι ειλικρινείς, οι μελλοθάνατοι είναι βρεφοποιημένοι μια και πριν πεθάνουν υλοποιούν τις τελευταίες τους επιθυμίες που είναι οι selfies και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εκτός από τον Μusk, τον Robert Kennedy Jr και μια σειρά σπουδαίων ανθρώπων τα ονόματα των οποίων είναι οικεία στους αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο μόνος ηγέτης που αγωνίζεται ενάντια στην elite ακούει στο όνομα Benjamin Netanyahu.

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

Η συμμετοχή της Ε.Ε, του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος θα αποτελέσει το τελευταίο εργαλείο στην κατεύθυνση της ερήμωσης του πληθυσμού-του θανάτου μας.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος δεν θα εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη, τον Βαρδινογιάννη και τις επιχειρήσεις τους.

Ένα πρωί θα εφαρμοστεί και στους ίδιους το “δεν θα τους ανήκει τίποτε και θα είναι ευτυχείς”.

Τα κολαριστά, καλοχτενισμένα 500ευρα θα εξαφανιστούν και όσα εκατομμύρια και εάν διαθέτουν αυτή τη στιγμή θα μετατραπούν σε ένα ψηφιακό μπλιμπλίκι με ισοτιμία της πλάκας και ένα πρωί θα λάβουν τη ψηφιακή παπάρα ως ανταμοιβή για την αθλιότητα και την χυδαιότητα να επιτρέπουν όλο αυτό το διάστημα στου σαρδανάπαλους δημοσιογράφους και διευθυντές τους να προπαγανδίζουν την επιβολή του αφηγήματος ευθανασίας της μεγάλης επαναφοράς και των εργαλείων τους.

Τα ΜΜΕ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη μαζί με το Πρώτο Θέμα που αποτελούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ της χώρας μας προπαγανδίζουν με εμετικό τρόπο-λόγω και της αμορφωσιάς και του ξιπασμού των δημοσιογράφων, στελεχών κλπ-την επιβολή της Ατζέντας μείωσης και ερήμωσης του πληθυσμού, δίχως ειλικρινά να μπορούμε να διακρίνουμε τους λόγους που ο Michel de Nostredame και η παρέα του θα ήθελε να εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη και τον Βαρδινογιάννη από την κατάσχεση των περιουσιών τους μέσω του ψηφιακού νομίσματος και της ζωής τους μέσω του εμβολιασμού για την νέα planδημία με εμβόλια τα οποία θα ήταν πολύ αποτελεσματικά για τον αφάνισμό τους.

Σε αυτό το σημείο δεν θα κάνουμε εκτενή αναφορά στην ιστορική σημασία της εκούσιας ή ακούσιας συμμετοχής τους σε μία τουλάχιστο Γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας αλλά επίκληση στην προσωπική τους οξυδέρκεια ώστε να διαπιστώσουν το προφανές που είναι η (σε εξέλιξη) επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού από την οποία δεν απετέλεσε εξαίρεση το υπό- mRNA αφανισμό- Buckingham Palace (βαρέθηκε να τους συντηρεί ο φίλος μας Michel de Nostredame) και να αναλογιστούν εάν η παγκόσμια elite έχει λόγους να εξαιρέσει τους ίδιους ακόμη και εάν πρόθυμα υπηρετήσουν το αφήγημά της-γεγονός που θα τους απαξιώσει περαιτέρω στα μάτια της.

Καλούμε τους 3 πιο ισχυρούς μηντιάρχες της χώρας ακόμη και εάν λησμονούν τη σημασία το να είσαι Έλληνας να μην αμολάνε χαρταετό μπροστά στη Γενοκτονία γιατί επιταχύνουν τη μέρα που και οι ίδιοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα και όχι μετά από ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό μεταξύ τους πόλεμο αλλά από το χέρι των επιφανών γιατρών-εμβολιαστών Bill Gates και Klaus Schwab.

Τι δε καταλαβαίνετε; 

δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=MnqEEXb8iOM


Στο σχεδιαζόμενο καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας ή τυραννίας του δυτικού κόσμου (ΗΠΑ-Ευρώπης) δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν λόγο για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές θα εξαιρούσαν από τον αφανισμό τους εγχωρίους μηντιάρχες και τους 300 κακομούτσουνους της ελληνικής βουλής, plus της προεδρίνας.

Ειλικρινά δεν βλέπουμε ποιος από δαύτους θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από την ερήμωση.

Ερωτηματικά διατηρούμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος είναι πανούργος και γνώστης της “ιστορίας” και για τον οποίο έχουμε αμφιβολίες ως προς το εάν έλαβε το εμβόλιο ευθανασίας COVID-19.

Ειδικά όταν ο θρυλικός πατέρας του Πέτρος Κόκκαλης (ουδεμία σχέση με τον πράσινα άλογα εγγονό) συνιστούσε στην ομήγυρη>

-Ούτε ασπιρίνη…

ΠΗΓΗ:  https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-antonis-karakoysis-kai-oi-7-aisthantikes-grammateis-toy-vaggeli-marinaki/

    =========================================================================================
    ΣΧΟΛΙΑ: