Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ο κόσμος ρωτάει: "πώς σε κάνανε έτσι βολευτάκο μου;"

 

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στον Κώστα Αγοραστό – 

“Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;”

Ο Κώστας Αγοραστός αφού του έριξαν μπογιές

Χαμογέλα. Αγκαλιές. Κράτα με να σε κρατώ, να μην πλημμυρίσει ο Πηνειός.

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται ούτε και στις πιο δύσκολες κρίσεις. Οι φυσικές καταστροφές μας φέρνουν πιο κοντά. Οι δυο μας και ο Ντάνιελ. Για γέλια ή για κλάματα.

Διαλέξτε όποια λεζάντα θέλετε, η αλήθεια είναι μια. Μητσοτάκης και Αγοραστός, χθες στην Καρδίτσα, στον τόπο της βιβλικής καταστροφής.

Χωρίς σχόλιο. Όπως λένε οι σοφοί: «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

Α.Ο.

===============================
Μπογιές δέχτηκε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, από τέσσερις αγνώστους οι οποίοι τον ρώτησαν για την τραγωδία στα Τέμπη.  
22 Μαρτίου 2024 

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το πρωί, στο πανεπιστήμιο όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής, όταν τέσσερις άγνωστοι του έριξαν μπογιές.

Όταν προέβησαν σε αυτή την κίνηση, σύμφωνα την ίδια πηγή, τον ρώτησαν: «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».Ο Κώστας Αγοραστός αφού του έριξαν μπογιές
Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ειδικότερα, ο κ. Αγοραστός κατηγορείται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, με αφορμή το «μπάζωμα» στον τόπο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Η παραπομπή του έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν το καλοκαίρι του 2023 εναντίον του, συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας.
Επισημαίνεται πως η μήνυση στρέφεται, επίσης, και κατά παντός υπευθύνου, με το σκεπτικό περί αλλοίωσης του τόπου του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας απάντησε με την υποβολή υπομνήματος, μέσω δικηγόρου, με βάση το οποίο, η απόφαση για τις εργασίες δεν ήταν δική του και πως το μόνο που του ζητήθηκε ήταν η παραχώρηση των μηχανημάτων.

https://www.news247.gr/politiki/agnostoi-petaxan-bogies-ston-kosta-agorasto-ti-exeis-na-mas-peis-gia-ta-tempi/