Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Οι θεομπαίχτες έως πότε θα είναι ανεκτοί;;; Έως πότε Έλληνα θα υπομένεις τον εμπαιγμό των Ιερών και Οσίων από μασκαριώτατους και αντιχρίστους;;;

ΝΤΡΟΠΗ!!! Χθές Κυριακή της Ορθοδοξίας,η Ιερά Σύνοδος κρύφθηκε εις την Ι Μ Πετράκη, σήμερα μαζί με το συρφετό της ρευστότητας της διαστροφής της ανθρωπίνης οντολογίας που προσβάλλουν τον ελληνικό λαό.

----------------

ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ..

ΣΧΟΛΙΟ: Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Εκείνος που το «τερμάτισε», κατά τη λαϊκή έκφραση, είναι ο «χάρτινος επιτελάρχης», ο έχων καταπροδώσει από ετών, την υψηλή και ιερή αποστολή του, ο χειρότερος, κατά την άποψή μου, αρχιεπίσκοπος Αθηνών , από όσους κατείχαν, κατά καιρούς, αυτό το αξίωμα.

Χθες, «έκανε αντίσταση», «περιχαρακωμένος» και «ταμπουρωμένος «στην Ιερά Μονή Πετράκη και την επομένη άφησε το ταμπούρι και «συνεόρτασε» με την αντίχριστη πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Γελάκια και αβροφροσύνες , με τους μεγάλους ενόχους …

«Ωραίο παράδειγμα» για τους νεότερους ιεράρχες…..

doxologia mitropoli 8

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Πανηγυρική Δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών


Πανηγυρική επίσημη δοξολογία επί τη εορτή της 25ης Μαρτίου, τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.

Στην πανηγυρική δοξολογία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρουσία της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Να αναφερθεί ότι στην πανηγυρική δοξολογία την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ενώ το παρόν έδωσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου.

Ακόμη, παρέστησαν ο Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην ΑΘήνα, Αρχιμ. Ραφαήλ.


doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1

doxologia mitropoli 1