Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ... "ΒΡΕΦΏΝ" !!!



 Και ενώ εκατομμύρια μητέρες παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν τα παιδιά τους, η Κίνα προχώρησε στην δημιουργία τεχνητής μήτρας για την κυοφορία υγιών βρεφών!Τεχνικές ρομποτικές μήτρες! Μωρά όλα υγεία μεγαλωμένα σε εργαστήρια... Κατάργηση της μητέρας... Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας!!!
Η έννοια της καλλιέργειας βρεφών σε τεχνητή μήτρα ονομάζεται "ecto genesis", η οποία μεταφράζεται σε "έξω σχηματισμός / γέννηση". Δεν είναι μια νέα ιδέα. Χρονολογείται τουλάχιστον στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Αν και αυτή απεικονίστηκε πολύ νωρίτερα στο δυστοπικό βιβλίο του Huxley (Brave New World) το 1931.

Το πρώτο σχέδιο τεχνητής μήτρας, κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο Greenberg το 1955, με το πρόσχημα της βοήθειας πρόωρων βρεφών να συνεχίσουν να αναπτύσσονται μετά την γέννησή τους.
Οι ίδιες υποκριτικές κυβερνήσεις που προωθούν την χρήση τεχνητών μητρών, για να σώσουν τάχα μωρά, δολοφονούν ταυτόχρονα εκατομμύρια βρέφη, θυσιάζοντάς τα στο θηρίο/Μολώχ, μέσω των εκτρώσεων.

Και γεννούνται τα ερωτήματα ...
Σε λίγα χρόνια, όλα όσα γνωρίζουμε για την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους θα θεωρούνται ξεπερασμένα;
Οι νέες τεχνολογίες θα "γεννήσουν" τον νέο άνθρωπο, τον... "μετάνθρωπο";
Τέλος η οικογένεια όπως την ξέρουμε;
Δεν θα υπάρχουν πια συγγένειες και οικογενειακοί δεσμοί;
Ο καθένας μας θα είναι εντελώς μόνος του απέναντι στις εκάστοτε "ορέξεις" των κυβερνώντων;
Πολύ καλά μελετημένο σχέδιο, σατανικότατο!! Είναι προφανείς οι σκοποί τους... Να είμαστε χωρίς δεσμούς, χωρίς οικογένεια, χωρίς αξίες... Ανθρωποειδή, χειραγωγήσιμα και για συγκεκριμένη χρήση, κάθε φορά. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο!!
Ωστόσο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Θεός θα επιτρέψει κάτι τέτοιο για το πλάσμα του. Και επειδή η Ύβρις έχει φτάσει, πλέον, στο αποκορύφωμά της, νομίζω πώς ήγγικεν η ώρα της Νέμεσης...
Δεν ξέρω φίλοι μου, αν ο Κύριος θα το επιτρέψει να γίνει, αυτό πάντως είναι το σχέδιο της Ν.Τ.Π. για την ανθρωπότητα... Μας αρέσει;