Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος της Νέας Σοδομοκρατίας του Μητσοτάκη στον προσήκοντα και οικείο χώρο του Καραναβαλιού του Τυρνάβου


ΜΑΞΙΜΕ, «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό»!
Πάντως τους Συνειδητούς Χριστιανούς δεν τους ξεγελάς

   ΣΧΟΛΙΟ:  π. Ιωάννης

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΕΔΩ


Μ. Χαρακόπουλος στο 1ο Παιδικό Καρναβάλι Τυρνάβου: Το Καρναβάλι Τυρνάβου σημείο αναφοράς για όλη τη χώρα (βίντεο και φωτό)
10/03/2024 

«Χρόνια πολλά, καλές Απόκριες σε όλους τους Τυρναβίτες και τις Τυρναβίτισσες, σε όλους τους επισκέπτες του Τυρνάβου. Είναι το καρναβάλι του Τυρνάβου σημείο αναφοράς για όλη την χώρα. Θα έλεγα ότι η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδος, και αναμφίβολα το καρναβάλι προσδίδει προστιθέμενη αξία στον Τύρναβο. Χαιρόμαστε γιατί η πρωτοβουλία αυτή, για πρώτη φορά, απ’ ότι μου λέει ο δήμαρχος είναι με νέους καρναβαλιστές, με παιδιά των σχολείων και προετοιμάζει το έδαφος, “στρώνει το χαλί” για την μεγάλη γιορτή της αποκριάς την άλλη Κυριακή. Καλή Σαρακοστή! Χρόνια πολλά! Καλές Απόκριες σε όλες και όλους!». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στο 1ο Παιδικό Καρναβάλι του Τυρνάβου.
Ο Θεσσαλός πολιτικός με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Στέλιο Τσικριτζή, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρία Γαλλιού και τη «βασίλισσα του καρναβαλιού» Ανθή Ζορμπά παρακολούθησε την παρέλαση των παιδιών και ευχήθηκε, μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, του χρόνου να συμμετέχουν ακόμη περισσότερα παιδιά από όλα τα σχολεία του νομού. Ο βουλευτής και συγγραφέας συνεχάρη την παριστάμενη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καίτη Καραγιώργου για την οικολογική διάσταση της παρέλασης των παιδιών, και τα μηνύματα που εξέπεμψαν, καθώς τα γκρουπ που συμμετείχαν είχαν ως κύριο θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Να σημειωθεί ότι η παρέλαση του 1ου Παιδικού Καρναβαλιού έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τυρναβίτικο Καρναβάλι Μπουρανί 2024, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε αυτήν συμμετείχαν μασκαρεμένοι παιδιά, γονείς, δάσκαλοι και συνοδοί των μαθητών. Η παρέλαση ξεκίνησε από το 1ο Γυμνάσιο με επικεφαλής τον Βασιλιά Καρνάβαλο και τερμάτισε στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου, όπου στήθηκε γιορτή που κράτησε ως αργά.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την δήλωση του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/2Ee9LCKp2dc

  

 

ΠΗΓΗ: https://tinealarissa.gr/2024/03/10/%CE%BC-

================================

=============================================================

Αντιοικουμενιστικά  και Συμπεριληπτικά

     Μάξιμος Χαρακόπουλος - Φωτογραφίες | Facebook

Θα επιληφθεί ο κ. Ιερώνυμος να συνετίσει τον ΜΑΞΙΜΟ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ