Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Δυναμική συγκέντρωση για τη συνέχιση λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου (φωτ. & βίντεο)

 ΣΧΟΛΙΟ 
Επιμέλεια : Μαρία Εκπαιδευτικός

Αποτελεί σκάνδαλο η μη χορήγηση άδειας Λειτουργίας στα εκπαιδευτήρια Ράπτου της Λάρισας όταν τα δημόσια σχολεία ρημάζουν και από προσωπικό και από εγκαταστάσεις και πολεμούν ύπουλα ένα υποδειγματικό ιστορικό ιδιωτικό σχολείο όπως είναι της Μαίρης Ράπτου.

Ποιά συμφέροντα κρύβονται ;;;

   Οι διαμαρτυρόμενοι εις μάτην περίμεναν την συμμετοχή και συμπαράσταση του κ. Ιερωνύμου ως συνομιλητή της Κεραμέως για να παρέμβει κάνοντας χρήση των υψηλών γνωριμιών του.         Αυτός, όμως, δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την Μακεδονία κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πεσπών, που είναι μείζονος σημασίας Εθνικό θέμα. Τώρα για ιδιωτικές υποθέσεις θα εκτεθεί...; Ή μήπως ο συστημικός περιφερειάρχης Αγοραστός με την μοντέρνα εμφάνιση τύπου ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούσε και τον δεσπότη ;;;
     Όσο για τον Μάξιμο τον "Καππαδόκη" και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους βολεμένους.... έρχονται εκλογές και τότε θα ακούσουν το "ούκ οίδα υμάς"
                                                     Λαρισαίος

====================================

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δυναμική συγκέντρωση για τη συνέχιση λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου στη Λάρισα (φωτ. & βίντεο)

Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, από εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου για να «να υποστηρίξουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων μας».

Οι συγκεντρωμένοι παρέδωσαν μάλιστα και ψήφισμα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.











Δυναμική συγκέντρωση για τη συνέχιση λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου (φωτ. & βίντεο) - larissanet.gr

========================================================