Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ενός λεπτού σιγή για τους δικούς μας αγγέλους



“Ποιος έχει αναλάβει την ευθύνη για το θάνατο τόσων παιδιών;”

ΣΚΕΨΟΥ πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση – μια απόφαση που είναι μη αναστρέψιμη. Υπήρχε πλήρης ενημέρωση πριν πάρεις την απόφαση;



Πατήστε στούς συνδέσμους για να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα :

R.Malone: «Θα χρειαστεί να πεθάνουν πολλά παιδιά πριν ξυπνήσει ο κόσμος!» – Pronews.gr
Dr. Robert Malone: Πριν κάνετε την ένεση στο παιδί σας! Όλοι οι γονείς πρέπει να το ακούσουν αυτό! (rumble.com)
Sucharit Bhakdi MD: Εάν κάνετε αυτό στο παιδί σας, διαπράττετε ένα έγκλημα (rumble.com)
DR. SHERRI TENPENNY ”προετοιμαστείτε για θανάτους παιδιών” (rumble.com)
ΛΙΝΟΥ: “ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ” – YouTube
65.615 θάνατοι αναφέρθηκαν τώρα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ μετά τα εμβόλια COVID-19 – Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να δημοσιεύσουν αυτά τα δεδομένα (healthimpactnews.com)
Επιλεγμένα ανεπιθύμητα συμβάντα που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό covid-19 | CDC “During this time, VAERS received 11,657 reports of death (0.0022%) among people who received a COVID-19 vaccine”
Ανάλυση των δεδομένων της επιδημίας


COVID-19: τι σκοτώνει τελικά τους Έλληνες; – E.Y.E (eyewideopen.org)
Ανάλυση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης από Ε.Υ.Ε και AlarmCall – 23.988* θανατηφόρα περιστατικά, 155 παιδιά ανάμεσά τους – E.Y.E (eyewideopen.org)


Ο κίνδυνος θανάτου των παιδιών αυξάνεται μεταξύ 8100% και 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα ανεμβολίαστα παιδιά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ONS – The Expos (expose-news.com)

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν έως και 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 από ό, τι τα ανεμβολίαστα παιδιά & το ONS προσπαθεί να το κρύψει – Η έκθεση (expose-news.com)

Καναδάς: Σοκ από ερώτηση βουλευτή για την θνησιμότητα νεογνών ανάμεσα σε εμβολιασμένες μητέρες (βίντεο) | Pronews

ΕΕ: Πάνω από 20.000 θάνατοι από τα εμβόλια – Περίπου 2 εκατ. παρενέργειες – YouTube


Ο αριθμός των θνησιγενών γεννήσεων και των θανάτων νεογνών αυξάνεται κατά 80% μεταξύ των ετών | Frettin.is


Οι θάνατοι νεογέννητων μωρών έφτασαν σε κρίσιμα επίπεδα για 2η φορά σε 7 μήνες. φταίει ο Covid Jab της Pfizer; – Η Έκθεση (expose-news.com)
Έρευνα ξεκίνησε μετά την «μυστηριώδη» αύξηση των θανάτων νεογέννητων μωρών – Ειδήσεις συνόδου κορυφής (summit.news)

Αποκαλύψεις από τον παιδίατρο Απ. Ζέρβα για τους 138 ανεξήγητους θανάτους παιδιών στην Ελλάδα – YouTube


Οι γιατροί προσπαθούν να καθορίσουν γιατί πολλοί νέοι πεθαίνουν ξαφνικά | (dailymail.co.uk)
SADS: Υγιείς νέοι που πεθαίνουν από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων | news.com.au — Ο κορυφαίος ειδησεογραφικός ιστότοπος της Αυστραλίας
Αγγλία: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα του ONS (ellinikiafipnisis.blogspot.com)

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΘΑΝΑΤΟΥΣ! Τό Βιετνάμ σ τ α μ ά τ η σ ε το εμβόλιο σέ παιδιά 12-17 ετών…… (odysseiatv.blogspot.com)

Έχεις ενημερωθεί για τα διάφορα περιστατικά παιδιών από δημοσιευμένα άρθρα και βίντεο;

Μωρό 6 εβδομάδων αρρωσταίνει από θρομβώσεις και πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό της μητέρας του με Pfizer! Συνέβαλε ο θηλασμός; – Κατοχικά Νεα (katohika.gr)
Το βρέφος που θηλάζει πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό της μαμάς – Climate- Science.press (5 μηνών)
Search Results from the VAERS Database (medalerts.org) (αγοράκι 1 έτους – πρώτο περιστατικό 30-4-2021)
2 YEAR OLD GIRL DIES AFTER GETTING THE KILL SHOT, HOW MANY CHILDREN MUST DIE ? (brandnewtube.com)
Μωρό 2 ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer. – capnews
Έρευνα ξεκίνησε μετά τον θάνατο ενός τρίχρονου κοριτσιού από καρδιακή ανακοπή μία ημέρα μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19 στην Αργεντινή (thegatewaypundit.com)
Πρωτοφανείς καταγγελίες των γονέων της τρίχρονης Κατερίνας κατά του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» – Τι είπαν στα ΜΜΕ (zougla.gr)
Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου – Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της – EL
Αργεντινή: Τριών ετών κοριτσάκι πέθανε από ανακοπή μια ημέρα αφότου εμβολιάστηκε – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ (choratouaxoritou.gr)
Ασύλληπτη τραγωδία! Αιφνίδιος θάνατος 4χρονου στον ύπνο του | Alfavita
Εμβολιασμένο αγόρι ηλικίας 6 ετών πέθανε στην Πορτογαλία μετά από καρδιακή προσβολή (euroweeklynews.com)
Covid-19: 6χρονο αγόρι με θετικό τεστ πέθανε την Κυριακή στο νοσοκομείο Santa Maria – CNN Πορτογαλία (iol.pt)

7χρονο κορίτσι έπαθε εγκεφαλικό – YouTube
7-χρονο αγόρι πεθαίνει από καρδιακή προσβολή μετά την ένεση Pfizer – Η έκθεση (expose-news.com)
7-χρονο αγόρι πέθανε από καρδιακή ανακοπή 13 ημέρες μετά την ένεση Pfizer όπως δείχνουν τα δεδομένα VAERS (childrenshealthdefense.org)
Τα πιο πρόσφατα δεδομένα VAERS δείχνουν τον νεότερο θάνατο στην Ουάσινγκτον μετά από την ένεση για COVID-19 – ClarkCountyToday.com
Παθολόγος: «Μου έφεραν ένα 9χρονο εμβολιασμένο παιδί στο τραπέζι μου που ήταν νεκρό» – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
10χρονο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ παιδί ΕΠΑΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΡΔΙΑ, στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! Δείχνει το ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ο πατέρας – EL – ΒΙΝΤΕΟ
10χρονο κορίτσι πεθαίνει στο Κέντρο Αναψυχής Putney μετά από καρδιακή ανακοπή | (standard.co.uk)

Γαλλία: μαθητής 11 χρονών παθαίνει καρδιακή προσβολή στο σχολείο – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Μια πλούσια καρδιακή προσβολή τερματίζει τη ζωή ενός 11χρονου αγοριού ενώ παίζει στο προαύλιο χώρο του σχολείου στο Μεξικό | (heraldodemexico.com.mx)
Teen girl dies after second Pfizer vaccine shot – VnExpress International (Έφηβο κορίτσι πεθαίνει μετά τη δεύτερη ένεση Pfizer)
Θεσσαλονίκη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονης | E-Radio.gr Ειδήσεις
Θρήνος στη γειτονιά της 12χρονης που έσβησε στον ύπνο της – «Εφιάλτης» με τους ξαφνικούς θανάτους παιδιών (parapolitika.gr)
12χρονο αγόρι παραπαίει στη μέση του δρόμου μισή ώρα μετά το εμβόλιο της Pfizer!! ΒΙΝΤΕΟ – dimpenews.com

Γερμανία: 12χρονος μαθητής πέθανε λίγο μετά τη β΄δόση εμβολίου Pfizer! Διερεύνηση της υπόθεσης! Το Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ έχει καταγράψει 5 ύποπτους θανάτους παιδιών και εφήβων εντός 24 ημερών από εμβόλιο! – dimpenews.com
Το παιδί (12 χρονών) πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού| newsflash24.de
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Βαλέρια Γκρίλο, που πέθανε σε ηλικία 12 ετών στον ύπνο της. Από την ασθένεια στην τραγωδία, θρηνεί στην επαρχία της Μεσσήνης (newsicilia.it)
Jack Thomas O’ Drain – 13χρονος πεθαίνει ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ από ανακοπή καρδιάς – Είχε κάνει το εμβόλιο!

Vanessa Martins Figueiredo: 13χρονη πέθανε αφού παρέλυσε! Είχε κάνει το εμβόλιο Pfizer, ξεκίνησε έρευνα – ΦΩΤΟ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Rivenesh Kumar 13χρονο αγόρι από τη Μαλαισία πεθαίνει ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου COVID – uncut-news.ch (uncutnews.ch)
Sara Jessica Blattner – 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ – ΝΕΚΡΗ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ENZO DIOGO RAMOS MORAIS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Ο θάνατος του Joshua Henry θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχίες και ερωτήσεις από τους πολίτες, την κοινωνία των πολιτών και τα μέσα ενημέρωσης – (kaieteurnewsonline.com)
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!! ΝΕΚΡΟΙ ξαφνικά 14χρονη και 15χρονος – Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” αγνοούν την αιτία. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;; – Makeleio.gr
Παρέμβαση Κ.Φαρσαλινού για το θάνατο του 15χρονου: «Έκπληκτος με σχόλια που προεξοφλούν ότι δεν ευθύνεται το εμβόλιο» – Pronews.gr
Στον ύπνο δεν ξύπνησε ποτέ ο 15χρονος μαθητής…δυο 24ωρα μετά το εμβόλιο!!Σύμφωνα με τον αδερφό του και συγγενείς παροτρύνθηκε να εμβολιαστεί από περίγυρο,ΜΜΕ,σχολείο και τον παιδίατρο! – Κατοχικά Νεα (katohika.gr)

Επιβεβαιώθηκε ότι ο 16χρονος που πέθανε στην Αρκαδία είχε εμβολιαστεί λίγο πριν – Ο πρώτος θάνατος εφήβου στην Ελλάδα | Pronews
Cheyenne Braun – Βαυαρία: 15χρονη πέθανε στο Χόλφελντ μετά τον εμβολιασμό της – Η αστυνομία ερευνά τον θάνατό της – Weekly News
15χρονη μαθήτρια πέθανε αφού υπέστη ανακοπή 1,5 βδομάδα μετά το εμβόλιο Pfizer και ήταν 2 εβδομάδες σε κώμα! Oι γιατροί δεν αποκλείουν μυοκαρδίτιδα.( η μητέρα) – dimpenews.com
Malaka Rizkalla Μόντρεαλ-Καναδάς: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια Λυκείου στο σχολείο από ανακοπή καρδιάς 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer! – Κατοχικά Νεα (katohika.gr)
VAERS: 15 χρονών πέθανε από ανακοπή 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. – dimpenews.com

«Ο 16χρονος Ερνέστο Ραμίρεθ πέθανε από διευρυμένη καρδιά πέντε ημέρες μετά το τρύπημα, σύμφωνα με την νεκροτομή του που έδειξε ότι η καρδιά του ήταν διπλάσια από το κανονικό μέγεθος» – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ (choratouaxoritou.gr)
ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 16ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ (rumble.com)
«Ο εμβολιασμός του γιου μου ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου». – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Ο Azorean Tatum ένα 16χρονο παιδί από το Tennessee κατέρρευσε στο σχολείο, πέθανε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer!! – dimpenews.com

Elisa Antonacci ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 16ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!! ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
16χρονη μαθήτρια Λυκείου Sofia Benharira πέθανε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer. Υπέστη 2 ανακοπές καρδιάς και θρόμβωση!!!! – dimpenews.com
Sofia Benharira: πεθαίνει 7 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, η οικογένεια αναζητά απαντήσεις – BANNEDNEWS

H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία! (cyber54.blogspot.com)
Kamrynn Thomas: 16 χρονο κορίτσι του Ουισκόνσιν αναπτύσσει θρόμβους αίματος – νεκρή 11 ημέρες μετά την πειραματική ένεση Pfizer mRNA – The COVID Blog™
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ mRNA…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Έτσι την ΓΛΥΤΩΝΕΙ η Pfizer! 13χρονος 90% ΤΥΦΛΟΣ, 17χρονος ΠΕΘΑΝΕ – Σοκαριστικές καταγγελίες – ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ (choratouaxoritou.gr)
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ GIANLUCA ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!!! – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)

Ρόδος: «Τον έφτασα 16 χρονών για να τον χάσω;» – Θρήνος για το παιδί που πέθανε από υψηλό πυρετό | in.gr
Linton Beck – 16 χρονος Αμερικανός αθλητής υποφέρει από ξαφνική καρδιακή ανακοπή στην τάξη – (euroweeklynews.com)
Dylan Rich – Πέθανε από ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα 17χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής. Είχε εμβολιαστεί;;; – dimpenews.com
Η 17ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ MARIA ELIA ΦΟΥΛ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ – ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ 36 ΩΡΕΣ ΜΕ ΓΡΙΠΗ, ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
ΓΑΛΛΙΑ: ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ CAMEL P. ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Ο έφηβος Sean Hartman πεθαίνει από καρδιακή προσβολή μετά από εμβόλιο Covid-19 επειδή είχε εντολή από την ομάδα χόκεϊ του – (dailyexpose.uk)
17 year old Sean Hartman found dead on floor after vaccination https://www.bitchute.com/video/FBmFOJ6LnnM4/
Η δακρυσμένη έκκληση του μπαμπά για απαντήσεις σχετικά με το θάνατο του γιου του μετά το εμβόλιο της Pfizer: “Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να παίξει χόκεϊ” : Ο κόσμος του COVID (thecovidworld.com)
Gwen – Τραγωδία στις ΗΠΑ : η 17χρονη εμβολιασμένη κόρη Δημοκρατικού γερουσιαστή κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ… – Κατοχικά Νεα (katohika.gr)
Πάει και ο 17χρονος μαθητής την ώρα του μάθηματος φυσικής αγωγής στο σχολείο Viña del Mar στην Χιλή – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Υγειέστατος 18χρονος πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ ενώ ήταν σε καφετέρια! (trelogiannis.blogspot.com)
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ INES RAFAEL MENDES!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19 – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
Σε παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 18χρονης Camilla Canepa – Magnesia News
Πλήρως εμβολιασμένο βραζιλιάνικο μοντέλο, η Valentine Boscardin στα 18 της πεθαίνει από θρόμβωση, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το θάνατο ως “Επιπλοκές Covid” – Η έκθεση (dailyexpose.uk)
Davide Bistrot, σοβαρός πονοκέφαλος και έμετος: πεθαίνει σε ηλικία 18 ετών μετά την επίσκεψή του στα επείγοντα. Γονείς: “Πες μας την αλήθεια” (ilmessaggero.it)
Θρήνος στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος – Κατέρρευσε σε καφετέρια – 04.01.2022, Sputnik Ελλάδα (sputniknews.gr)
ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, “ΕΦΥΓΕ” ΞΑΦΝΙΚΑ 18ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! – YouTube
Η 18 χρονη Valentina Yazenok εξαναγκάστηκε να λάβει το Sputnik V. Τώρα είναι νεκρή. (substack.com)
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 18ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ – ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
«Ο ηθοποιός Τάιλερ Σάντερς πεθαίνει στα 18 του (nbcnews.com)
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ AIDAN KAMINSKA ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! May 30, 2022, – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)

Ισραήλ: Κορίτσι καταρρέει σε πολυσύχναστο σημείο. Κάποιος καταγγέλει ότι ”είχε καλή υγεία και ευθύνεται το εμβόλιο Pfizer!” Άγνωστη η τύχη του….προς διερεύνηση κι επιβεβαίωση το όλο συμβάν..Mετά το Ισραήλ και το CDC των ΗΠΑ καλεί σε 4η δόση εμβολίου! 26.000 θάνατοι εμβολιασμένων στην ΕΕ και 650.000 με παρενέργειες! ΒΙΝΤΕΟ – dimpenews.com
BINTEO-ΣΟΚ! «ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ (που είχε κάνει το εμβόλιο) σωριάστηκε μπροστά μου σαν κοτόπουλο μέσα στο Lidl…» – PRESS-GR
Teen girl dies after second Pfizer vaccine shot – VnExpress International
Δύο νέα παιδιά πέθαναν μετά από το δεύτερο εμβόλιο της Pfizer από μυοκαρδίτιδα – Προειδοποιούν οι επιστήμονες (bankingnews.gr)
Οι υγειονομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το θάνατο εφήβου μετά τον εμβολιασμό : National : News : The Hankyoreh (hani.co.kr)
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΕΣΚΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ Pfizer – KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)
USA: NTD News – έφηβοι πεθαίνουν στον ύπνο τους μετά το εμβόλιο PFizer (odysee.com)
Θλίψη στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης για την πρόωρη απώλεια μαθητή | Arcadia Portal
Θρήνος στη Ραφήνα: “Έφυγε” από τη ζωή μαθήτρια του ΕΠΑΛ (infokids.gr)
Φλεγμονή της καρδιάς εκδηλώθηκε ασυνήθιστα σε 2 αγόρια που πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer: Μελέτη (theepochtimes.com)
22χρονος κομμωτής άφησε την τελευταία του πνοή «ξαφνικά και αναπάντεχα» – Pronews.gr
Νεκρός ο Μιχάλης Ζαρκάδας: Βουβός πόνος για τον 21χρονο που «έσβησε» ξαφνικά μέσα στο σπίτι του (newsitamea.gr)
Τι έδειξε η νεκροψία για την 22χρονη Γεωργία που «έσβησε» ξαφνικά ενώ έκανε προπόνηση – Kot.gr

Ποτέ δεν είναι αργά να υπερασπιστούμε τα παιδιά μας. Γιατί αν γλιτώσουν τα παιδιά μας, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

Η εργασία είναι εμπνευσμένη από:

– τα λόγια του Martin Luther King:

“Στο τέλος, δεν θα θυμηθούμε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας.”

“Η μεγαλύτερη τραγωδία δεν είναι η καταπίεση και η σκληρότητα των κακών ανθρώπων, αλλά η σιωπή των καλών ανθρώπων.”

– τα λόγια της Λιλής Ζωγράφου:

“ Χρωστάμε ενός λεπτού ΚΡΑΥΓΗ, για κάθε στιγμή που σιωπήσαμε.”

– και το αγαπημένο τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου:

“Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν…”

Οι γονείς: ΑΝΝΑ – ΑΓΓΕΛΟΣ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΑΝΝΑ

Ενός λεπτού σιγή για τους δικούς μας αγγέλους - E.Y.E (eyewideopen.org)