Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Σημαντική ανακοίνωση προς αδελφούς σχετικά με την εκδίκαση του π. Στυλιανού Καρπαθίου.


Αγαπητοί αδελφοί, το παρόν ιστολόγιο έλαβε την πληροφορία ότι ο σεβαστός π. Στυλιανός Καρπαθίου λυπάται πολύ για όλη την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εκδίκασή του σε Δεύτερο Βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο. Ο π. Στυλιανός ουδέποτε επιθύμησε να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα. Προτιμά να αντιμετωπίζει τα διάφορα προβλήματα που ανακύπτουν αθόρυβα. Η αλήθεια είναι ότι το παρόν ιστολόγιο δημοσίευσε ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα λόγω της ευγενικής συμπαραστάσεως που εξέφραζε και της προτροπής σε προσευχή. Το κείμενο όμως αυτό κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και σε αρκετά ιστολόγια γίνεται πρόσκληση, ως μη ώφειλε, για συγκέντρωση συμπαραστάσεως.

 Παρακαλώ πολύ ο π. Στυλιανός είναι πολύ δυσαρεστημένος με αυτήν την εξέλιξη. Οποιαδήποτε εκδήλωση όχι μόνον δεν τον εκπροσωπεί, αλλά θα τον λυπήσει ιδιαίτερα. Ας σεβαστούμε αυτήν του την επιθυμία. Η προσευχή άλλωστε είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε Παρακαλώ πολύ ενημερώστε και διακινείστε αυτό το μήνυμα.

Σημαντική ανακοίνωση προς αδελφούς σχετικά με την εκδίκαση του π. Στυλιανού Καρπαθίου. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)