Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ντροπή σου κ. Τσιόδρα! Όχι κύριε Τσιόδρα, αυτό το θλιμμένο υφάκι δεν πείθει πια κανέναν νουνεχή πολίτη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Ανέκαθεν το έλεγα. Δεν τολμάς να γράψεις μια καλή κουβέντα για κάποιο δημόσιο πρόσωπο και οσονούπω θα σε κάνεις να το σκυλομετανιώσεις. Τέτοια και η περίπτωση του Σωτήρη Τσιόδρα. Με το χαμηλό του προφίλ και την σχετικά επιτυχή διαχείριση του κορωνοϊού την περασμένη Άνοιξη κέρδισε τη συμπάθεια πολλών, μεταξύ αυτών και τη δική μας. 
Έστω κι αν τον είχαμε δει προ δεκαετίας στο πλευρό του Αβραμόπουλου κατά την ψεύτικη κρίση του Η1Ν1, τότε που κάποιοι κονόμησαν με τα εκατομμύρια άχρηστα εμβόλια που παραγγείλαμε. Το παραβλέψαμε και πιστέψαμε πως τώρα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στις γνωστές συνθήκες της δημόσιας Υγείας της χώρας μας. Και ίσως να ήταν πράγματι προ τετραμήνου έτσι.
Όχι όμως πια. Δεν μπορείς να ξαναπουλήσεις το ίδιο καταστροφικό σενάριο στον κόσμο, όσο κι αν χαμηλοκοιτάς, όσο κι αν χειρίζεσαι τον συναισθηματισμό τού κόσμου. Τι είδους ηθική είναι αυτή που σου επιτρέπει να αποσιωπάς την αλήθεια για την θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη, να προπαγανδίζεις τη χρήση της ταπεινωτικής και επικίνδυνης μάσκας αποσιωπώντας τις αντίθετες μελέτες, να προσπερνάς τον περίπου μηδενισμό των σοβαρών περιπτώσεων στην Ελλάδα, να μη λες λέξη για την μη μεταδοτικότητα από ασυμπτωματικούς “φορείς”, να μην τολμάς να αποτιμήσεις το αντιπαράδειγμα της Σουηδίας; Να ξεφτιλίζεσαι με την παράσταση αυτή των “ενημερώσεων”, όπου κάποιοι αλήτες των ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο των SS του πανδημικού καθεστώτος, πλειοδοτώντας στην κατάπνιξη κάθε ανθρώπινου δικαιώματος στη ζωή, στην ελευθερία, στην εργασία; Να συνενέχεσαι τελικά με όλο το κοπριταριό (Π.Ο.Υ. και το κακό συναπάντημα) που σκοτώνει τον κόσμο στερώντας τη ζωή των λίγων και το αύριο των πολλών;
Όχι κύριε Τσιόδρα, αυτό το θλιμμένο υφάκι δεν πείθει πια κανέναν νουνεχή πολίτη. Ο κόσμος σε άκουσε, υπάκουσε και σε συγχώρεσε ακόμα κι όταν ομολόγησες στην κάμερα την απάτη της καταμέτρησης θανάτων ΜΕ (κι όχι ΑΠΟ) κορωνοϊό, επειδή “έτσι γινόταν παντού” και επειδή είχε μια προσδοκία πως το βάσανο τελειώνει. 
Δεν θα δεχθεί να του διαλύσετε οριστικά τη ζωή με το έτσι θέλω. Σας πήρε όλους χαμπάρι, κι εσάς και τα αφεντικά σας, δεν περιμένει ενημέρωση από τα βοθροκάναλα και τους πουλημένους ρουφιάνους (ειδικούς και μη), ούτε και θα τρομάξει από τον φασισμό του κάθε Χρυσοχοΐδη. Το καζάνι που βράζει στην Ευρώπη θα σκάσει κάποια στιγμή κι εδώ.
================================
 

Για όσους κοιμούνται ακόμα: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ!

Χαρδαλιάς: Η επόμενη φάση είναι η σταδιακή συνήθεια σε μια νέα τάξη πραγμάτων



σχόλιο Γ.Θ : Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι άνθρωποι της στοάς... 
   Μια εικόνα χίλιες λέξεις για το που οδηγουμαστε, για να καταλάβουμε την πορεία των πραγμάτων. Οι ζωές μας πρόκειται να αλλάξουν, η καθημερινότητα μας δεν θα είναι οπως πριν. Στο εξωτερικό τα τυμπανα μιας χούντας που συνεχώς βιαζει την καθημερινότητα των πολιτών ηδη άρχισαν να χτυπούν. Στην Γαλλία ετοιμάζονται να επιβάλλουν τις μασκες στους εξωτερικους χώρους, στην Αυστραλία ήδη οι ζωές των ανθρώπων εκεί άλλαξε. Κατι που το ετοιμαζαν εδω και χρόνια πλεον άρχισε η εφαρμογή του. Το 2005 η κ. Μπενάκη τα ανέφερε στην ορκωμοσια του κ. Παπουλια. Τον συγγραφέα της επιστολής δεν γνωρίζουμε...

Φίλοι Αγίου Παϊσίου Μαΐστρου
Viber
Πηγή: Εδώ