Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Βγήκε μετά από 24 χρόνια από τη Μασονία κι αποκαλύπτει το σχέδιο της: Το τελικό μυστικό της είναι Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία. Για τη μετάβαση, καταστροφή της Εκκλησίας! Βιβλίο του: Υπηρέτησα τον Λούσιφερ χωρίς να το ξέρω! BINTEO..





Βγήκε μετά από 24 χρόνια από τη Μασονία κι αποκαλύπτει το σχέδιο της: Το τελικό μυστικό της είναι Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία. 

Για τη μετάβαση, καταστροφή της Εκκλησίας! Βιβλίο του: Υπηρέτησα τον Λούσιφερ χωρίς να το ξέρω! 

Ο Serge Abad–Gallardo σε συνέντευξή του στο TVL:..Mια συνήθης τελετή στις στοές του ελευθεροτεκτονισμού είναι αυτή της αλυσίδας της ένωσης όπου ως μια αλληγορία κάθε μασόνος είναι ένας κρίκος της αλυσίδας και κάθε όρκος ενδυναμώνει τους δεσμούς αυτού του κρίκου με το σύνολο της αλυσίδας. «Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος αλλά παντού είναι στις αλυσίδες. Και εκείνος που πιστεύει ότι είναι κύριος άλλων είναι ο ίδιος περισσότερο σκλάβος από αυτούς»Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το πρώτο κεφάλαιο από το «Κοινωνικό Συμβόλαιο» του Ρουσσώ εδώ έρχεται ..γάντι για την αδελφότητα είναι αλυσοδεμένοι στο πλατωνικό σπήλαιο και περνούν τις σκιές για Φως.Και πιο αλυσοδεμένοι αυτοί που θεωρούν εαυτούς κυρίους του κόσμου!!! Η πιο θεολογική ατάκα για αναίρεση της Παναίρεσης της Μασονίας από έναν κορυφαίο Διαφωτιστή.

Το τελικό μυστικό

σύμφωνα με την αίσθηση μου είναι να πάμε σε ένα μετασχηματισμό της κοινωνίας στην εγκατάλειψη της θείας ηθικής και την μεταμόρφωση αυτών των κοινωνιών σε μια κοινωνία καθαρά μασονική τη φημισμένη παγκόσμια διακυβέρνηση όπου ο ελευθεροτεκτονισμός επιδιώκει τις υποσχέσεις του . Οι Ροδόσταυροι είχαν το ίδιο σχέδιο το βρίσκουμε μέσα σε έγγραφα του τέλους του 17ου αι. της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης- και Θρησκείας αυτό είναι το σχέδιο της μασονίας. Για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να περάσουμε από την καταστροφή της Εκκλησίας. Το βλέπουμε καθώς μελετάμε τα τελετουργικά του 30ου και κυρίως του 32ου βαθμού όπου μιλούν για σύμβολα που συνίστανται στην καταστροφή της μοναρχίας (σσ αυτό είναι το δέλεαρ) και της Εκκλησίας ή σήμερα αν συζητήσετε με μασόνους γι αυτό το θέμα θα σας πουν ότι δεν είναι παρά συμβολικό. Αλλά αρκεί να μιλήσετε με τον τελευταίο ψυχαναλυτή ή ψυχίατρο για να σας πει ότι το σύμβολο είναι λειτουργικό, επεμβατικό.

Ο 33ος βαθμός είναι για μια ελίτ. Δεν τον παίρνεις παρά πεθαίνοντας. Μόνο το 10 με 15% φθάνει σε 32 ή 33ο. Την εγκατάλειψα γιατι ζούσα μια αντινομία το δρόμο της πίστης κι αυτόν του ελευθεροτεκτονισμού. Κι υπήρχε όπως το βίωνα ασυμβίβαστο πνευματικό.Οι βαθμοί 32 και 33 είναι της πολιτικής στρατηγικής. Στο μίνιμουμ είναι ένα λόμπι. Αλλά πολύ περισσότερο βλέπουμε την επιρροή των ελευθεροτεκτόνων στους βουλευτές ( ο Μεγάλος Ανατολικός είναι της Δεξιάς των συντηρητικών και μια άλλη στοά της αριστεράς) και τη συνάφεια που έχουν με κάποιους πρόσφατους νόμους. O κόσμος εκλέγει έναν δεξιό ή αριστερό αλλά δεν ξέρει ότι αυτός προτάσσει τα μασονικά ιδανικά.( σσ γι αυτό είμαστε και στο τέλος των ιεδολογιών, δυσδιάκριτες οι διαχωριστικές). Ο δικαστικός κόσμος είναι επίσης πολύ διαβρωμένος από ελευθεροτεκτονισμό καταγγέλει.

Η Μασονία στοχεύει στη γνώση του μυστικού του κόσμου.Κι αυτή η γνώση οδηγεί στη σωτηρία ( νάτη η και σωτηριολογία). (σσ Δρέπει καρπούς από το απαγορευμένο βιβλικό δέντρο της γνώσης του κακού και του κακού). Το φίδι που προτείνει σε πρωτόπλαστους το δέντρο της γνώσης ότι θα γίνουν σαν θεοί.

Ο Ιππότης Κadosh κατά την τελετή μύησης του στον 30ο βαθμό. Του θέτουν το ερώτημα ποιό είναι το Όνομα σας με αρχικό Ο κεφαλαίο όπως τα κύρια θεία ονόματα. Κι απαντά λέγομαι Αδωνάι. Το όνομα Θεού στη Βίβλο. Μπαίνει από την πόρτα των ανθρώπων και βγαίνει από την πόρτα των θεών. ( σσ πω πω τι έπαθε) Αυτά τα αναφέρει όπως λέει και στο βιβλίο του ”Μυστικό Μασονικό ή πίστη χριστιανική”.

Λουσιφεριανό ζήτημα.

από συνέντευξη του στο aleteia: Τώρα, προχωράς ακόμα πιο πέρα ​​αφού βεβαιώνεις ότι ο Τεκτονισμός είναι, εντάξει, μια λατρεία για τον Εωσφόρο. Είσαι σίγουρος;
Απολύτως, και παραθέτω περίπου 200 μασονικά έγγραφα. Όπως εξήγησε ένας Ισπανός συγγραφέας, διαπρεπής ειδικός στο θέμα (Ricardo de la Cierva: Masoneria, Satanismo y Exorcismo): «Ο Σατανάς δεν χρειάζεται να λατρεύεται για να επιτύχει τους σκοπούς του. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να εμποδίσει τον Άνθρωπο να ακολουθήσει τον Ιησού». Η επιρροή του Εωσφόρου είναι λεπτή: Δεν είναι μια άμεση «λατρεία» στον Εωσφόρο. Ο Τεκτονισμός δεν είναι «Σατανική Εκκλησία». Ωστόσο, παραθέτω έναν αριθμό μασονικών «σανίδων» (σσ έργα,) που επαινούν ρητά τον Εωσφόρο*! Τέλος, υπάρχουν, σε ορισμένες Υψηλές Διαβαθμίσεις, Εωσφορικά σύμβολα που περιγράφω. Ομοίως, ο εσωτερισμός, ο ερμητισμός, ο αποκρυφισμός, που αποτελούν τη βάση των μασονικών τελετουργιών, είναι αυστηρά σατανικές πρακτικές. Πολλά από τα γραπτά που παραθέτω δοξάζουν ρητά το Φίδι της Γένεσης ως τον απελευθερωτή της Ανθρωπότητας. Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε πιο ξεκάθαροι: ο Ελευθεροτεκτονισμός, όλες οι παραινέσεις και οι τελετουργίες μαζί, είναι πράγματι Εωσφορικός.

*Λούσιφερ σημαίνει στα λατινικά φορέας φωτός. Όταν ο Τεκτονισμός μιλά για «Φως», μιλάει για μια εσωτερική, ερμητική και απόκρυφη γνώση, για μια «Γνώση» Gnose που επιδιώκουν οι Τέκτονες. Συμβολίζεται με το «G» που συχνά αναγράφεται στα μασονικά ακρωνύμια: σε ένα πεντάκτινο αστέρι ή σε μια πυξίδα και ένα τετράγωνο, τα εργαλεία του αρχιτέκτονα, του αρχιτέκτονα. Αυτό το «G» δηλώνει «Γνώση» (από την ελληνική γνώση), ( νεογνωστικισμός) μια κρυφή γνώση, που προορίζεται μόνο για μυημένους. G Geometry Μέγας Γεωμέτρης Αρχιτέκτονας G God Θεός. Οι πρώτοι Χριστιανοί, και ανάμεσά τους και ο Άγιος Ειρηναίος Λουγδούνου-Λυών, προειδοποίησαν αυστηρά για μια γνωστική ανάγνωση του Ευαγγελίου, που θεωρείται σοβαρή αίρεση.

Αυτή η μετάβαση εν πολλοίς έχει συμβεί. Η αποχριστιανοποίηση του χριστιανισμού. Ο Μαρσέλ Γκοσέ το 1985 συγγράφει την ”Απομάγευση του κόσμου” για να συνθέσει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πολιτική ιστορία της θρησκείας».Το συμπέρασμα εκπλήσσει: «Ο χριστιανισμός υπήρξε η θρησκεία της εξόδου απ’ τη θρησκεία, καθότι παραμένει η μόνη δυνατή θρησκεία μιας κοινωνίας χωρίς θρησκεία…» Είναι η αποθρησκειοποίηση της θρησκείας η απο-ιεροποίηση της η απομεταφυσικοποίηση της που την μετατρέπει είτε σ΄ένα ιδεολογικό κοσμοείδωλο ή σ΄ένα αποστεωμένο δικανικό ή πουριτανίστικο κώδικα…

dimpenews.com