Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Υπο το φόβο του ξεσηκωμού και την γενική κατακραυγή, το Βδέλυγμα της ερημώσεως Drag Queen βρήκε τόπο στους ομόφρονες με "ιδεολογικό" προσανατολισμό "εναλλακτικούς" του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μεταφέρθηκε προφασιζόμενοι ότι ακυρώθηκε η δράση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες

Εν κρυπτώ με ελάχιστη συμμετοχή μετά από έντονες διαμαρτυρίες, η δράση άλλαξε τόπο διεξαγωγής, ο οποίος ανακοινώθηκε μυστικά μόνο σε όσους είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή. 

σχόλιο

Από κοντά και η σιγονταρίστρια  εφημερίδα-χαβούζα ΑΥΓΗ.

Που κανονικά, προκειμένου να είναι συνεπής με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων της και το γενικότερο "ιδεολογικό" της προσανατολισμό, θα έπρεπε να έχει ως έμβλημα το βόθρο. 
Πλειοδοτεί και αυτή στην επιχείρηση διαστροφικού μετασχηματισμού της νεοελληνικής κοινωνίας.
Όλες οι ελεεινές βρωμοφυλλάδες, ενώ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ήσσονος σημασίας ζητήματα, ομονοούν όταν πρόκειται να πλήξουν τις ηθικές αξίες.
Και το όνομα αυτών "λεγεών".
ΛΝ
========================================================

Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή  γονιών με τα παιδιά τους - Παρουσία από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε χώρο  που διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride, από τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Drag Queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών. 

Συμμετείχαν όλα τα "εύοσμα  λουλούδια" από την πλευρά των διοργανωτών, ο Κωνσταντίνος Μαραγκός που έγραψε το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης.
Η Βάσια Μαντέση αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε εξαιρετική την εκδήλωση και τόνισε ότι στο «κόμμα είμαστε συμπεριληπτικοί, προσπαθούμε όλες οι οικογένειες, όλων των χρωμάτων».