Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τους βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! και τους Δεσποτάδες που με την υποχωρητική τους στάση ενθάρρυναν τους προδότες!

                  ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

             ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Με τέσσερα “όχι”, τρία “ναι” και μία αποχή, ολοκληρώθηκε για τους Λαρισαίους βουλευτές η ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια το βράδυ της Πέμπτης στη βουλή, με το νομοσχέδιο να γίνεται νόμος του κράτους.

 Ψήφισαν ΝΑΙ στους ομοφυλόφιλους: Θετική ψήφος του Χρήστου Κέλλα. Υπέρ ψήφισαν επίσης ο ο επίσης βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

 Ψήφισαν ΟΧΙ στους ομοφυλόφιλους: Κατά ψήφισαν από τη Ν.Δ. ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τη Νίκη ο Γιώργος Ρούντας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Από το ΠΑΣΟΚ η Ευαγγελία Λιακούλη απείχε της ψηφοφορίας.

Σχόλιο Λυκούργου Νάνη, ιατρού   https://www.elassonanews.gr/%CE%BA
Στη λίστα της ντροπής, τουτέστιν στα ονόματα των εθνοπατέρων που υπερψήφισαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο-χαβούζα, περιλαμβάνεται και αυτό του βουλευτή Λαρίσης του κυβερνώντος κόμματος Χρήστου Κέλλα. Ο εν λόγω βουλευτής, επι τη βάσει του παρατεθέντος στην αρχή του σχολίου μου, δημοσιεύματος του ιστοτόπου «ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» διετέλεσε τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, όταν το κυβερνών κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Και προέβη στις περί προαγωγής Ελληνορθοδοξίας «βαρύγδουπες» δηλώσεις οι οποίες επίσης παρατίθενται….

Προχθές, με την ψήφιση του βοθρονομοσχεδίου, φάνηκε σε όλο τον κόσμο πώς προάγει την Ελληνορθοδοξία η καπηλευόμενη τα θρησκευτικά και εθνικά ιδανικά κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας….

Ντράπηκε και η ντροπή στην περίπτωσή τους….

====================================================

Σχόλιο:Τίποτα δεν ξεχνιέται !!
Έτσι !!! Να τους δούμε όλους τους πρόθυμους εθελόδουλους.        Σε όλους τους νομούς της Επικράτειας .

 Να μην ξεχαστούν οι φατσούλες τους ,ούτε τα ονοματάκια τους. Τώρα, και προ της κάλπης !! Τίποτα δεν ξεχνιέται!! Ούτε οι Πρέσπες , ούτε τα Ίμια , ούτε τα Τέμπη , ούτε η μωβ γραβάτα του Παπανδρέου που ως θλιμμένη χήρα από το Καστελόριζο μας ανακοίνωνε ότι μας βάζει στα μνημόνια . 
Τίποτα δεν ξεχνιέται !! ούτε η Σία η φωτογραφιζόμενη ανωτέρω, που αποχωρούσε από την αίθουσα της Βουλής επειδή θα κρατιόταν ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων και δεν το άντεχε η αριστεροσύνη της!! 

Τίποτα δεν ξεχνιέται !! Και τώρα με αυτό το ανοσιούργημα ,όλα ξεπήδησαν και ζητούν δικαιοσύνη .Την επιβολή της ανθρώπινης και της Θείας. Ο πολίτης γίνεται οπλίτης με όπλο τη ψήφο του και τους στέλνει στα αζήτητα της Ιστορίας.
====================================

Ω! αφελείς Χριστιανοί ! 


Κέλλας με Ιερώνυμο για δημογραφικό, Θεσσαλία, οικογενειακό δίκαιο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην έδρα της Μητρόπολης, μετά από πρόσκληση του Ιεράρχη.

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για το σοβαρό δημογραφικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, αλλά και όλη η Δύση, με μια γέννηση να αντιστοιχεί σε δυο θανάτους. «Πρόκειται για ένα αρνητικό ισοζύγιο, το οποίο δυστυχώς κλιμακώνεται εδώ και σχεδόν μισό αιώνα», σημείωσε ο κ. Κέλλας, τονίζοντας: «Η Κυβέρνηση, ήδη από την προηγούμενη θητεία της έχει θέσει τα θεμέλια για την ανατροπή αυτού του ιδιαίτερα ανησυχητικού φαινομένου. Στηρίζει με κάθε τρόπο την ελληνική οικογένεια, λαμβάνοντας συνεχώς οικονομικά και κοινωνικά μέτρα».

Κατά τη συζήτησή τους για τις σημαντικές καταστροφές που προκάλεσε στη Λάρισα, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, το καιρικό φαινόμενο «Daniel», ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τόνισε πως «η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Πρωθυπουργού».................

===============================================

Ω! αφελείς Χριστιανοί ! 

Κέλλας: Η Ελληνορθόδοξη συνείδηση ταυτότητα του ΄Εθνους

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μία ορθόδοξη πατριωτική παράταξη και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία της Ορθοδοξίας για το Γένος μας. Το έχω δηλώσει δημόσια και θα το επαναλάβω και από εδώ: Η Ελλάδα είναι πατρίδα της Ορθοδοξίας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει!»

Είναι ιδιαίτερα ισχυρός ο συμβολισμός της ορκωμοσίας του Πρωθυπουργού, των Υπουργών και των Υφυπουργών στο Ευαγγέλιο!»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας σε ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων με θέμα την αναγκαιότητα της Ορθόδοξης Θεολογίας και αγωγής στα σχολεία, σημειώνοντας:

«Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως καταψηφίσαμε και αποτρέψαμε την ουδετεροθρησκεία που επεδίωξε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνταγματική αναθεώρηση, στην προηγούμενη Βουλή, καθώς και ότι αντιταχθήκαμε στην αλλαγή του καθεστώτος μισθοδοσίας των κληρικών.»

Σε σχέση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αφαίρεση του θρησκεύματος από τα απολυτήρια, ο Λαρισαίος πολιτικός επεσήμανε:

«Εμείς ποτέ δεν υποστηρίξαμε την αφαίρεση του θρησκεύματος από τα απολυτήρια, αλλά είναι απόφαση της Δικαιοσύνης».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας σημείωσε:

«Θα αγωνιστώ και θα αγωνιστούμε προκειμένου να δυναμώσουμε την Ορθοδοξία, τόσο στα σχολεία, όσο και στην κοινωνία μας.

Η ελληνορθόδοξη  συνείδηση αποτελεί την ταυτότητα του έθνους και την πυξίδα μας για το μέλλον».....................................................

====================================================
Ω! αφελείς Χριστιανοί ! 

Συνάντηση του Χρήστου Καπετάνου με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμo

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε στη Μητρόπολη, ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος, ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Η χριστιανική διδασκαλία στη σύγχρονη εκπαίδευση ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, καθώς όπως είναι γνωστό ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. κ. Ιερώνυμος αποτελεί έναν από τους πλέον μορφωμένους εκπροσώπους της Ελληνικής Εκκλησίας.

Το ζήτημα του δημογραφικού και της οικογένειας, αποτέλεσε σημείο προβληματισμού και συζήτησης, καθώς η υπογεννητικότητα λαμβάνει πλέον μεγάλες διαστάσεις τόσο στη χώρα μας, όσο και πανευρωπαϊκά.

Εξερχόμενος της Μητρόπολης ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε τα εξής:

«Επίσκεφθηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο με τον οποίο μας συνδέει μια βαθιά και αμοιβαία εκτίμηση, ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Γραμμάτων και φυσικά τη συζήτηση μονοπώλησαν θέματα που άπτονται της εκπαιδευτικής κοινότητας και η συμβολή της εκκλησίας στην διαμόρφωση της παιδευτικής εξέλιξης των παιδιών μας.

Συζητήσαμε ακόμη το δημογραφικό ζήτημα, το οποίο ιδίως τα τελευταία χρόνια αποτελεί μάστιγα τόσο για τη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία όσο και την Ευρωπαϊκή.

Η μεγάλη Ορθόδοξη οικογένεια της εκκλησίας μας, αποτελεί πνευματικό φάρο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων ο άνθρωπος αντιμετωπίζει.

=========================================================

           ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!