Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Επιστολή παραίτησης στελέχους της Ν.Δ." Ποιος θα ήταν πλέον ο λόγος να ψηφίσει κάποιος την Νέα Δημοκρατία και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ;"

                            










«…βρίσκομαι στην θλιβερή θέση να παραιτηθώ … αφού καταφέρατε να θυσιάσετε το 41% για χάρη δύο τριών συνεργατών σας, που η προσωπική τους σεξουαλική επιλογή έγινε Νόμος του Κράτους…»


    Επιστολή κ. Ν. Αμοργιανού, Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Τομέων Παιδείας και Πολιτισμού, τ. Αντιδήμαρχο Πειραιώς – Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Εκδότη – Καθηγητή Μουσικής – Διευθυντή Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς – Ραδιοφωνικό Παραγωγό του Ραδιοφώνου Πειραϊκή Εκκλησία.                                                                                                                                                                                                          

«Προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπ’όψιν του Διευθυντού της Ν.Δ. κ. Γιάννη Σμυρλή και του ΜΗΤΡΩΟΥ

Εξοχώτατε κ.Πρωθυπουργέ,

Έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια στην κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας και υπηρετώντας το κόμμα από την θέση του Πολιτικού Στελέχους των Τομέων Παιδείας και Πολιτισμού και έχοντας Τομεάρχες τους κ.κ. Γκιουλέκα, Κεφαλογιάννη και Κεραμέως, βρίσκομαι στην θλιβερή θέση να παραιτηθώ. Ο λόγος γνωστός, αφού καταφέρατε να θυσιάσετε το 41% για χάρη δύο τριών συνεργατών σας, που η προσωπική τους σεξουαλική επιλογή έγινε Νόμος του Κράτους.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να σας ρωτήσω, γιατί να στερήσετε από τα παιδιά που περιμένουν εδώ και χρόνια να πουν την λέξη ΜΑΜΑ; Διότι είναι σίγουρο πως η πολιτική και οι πολιτικοί μας δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες των ανθρώπων της καθημερινότητας, του μόχθου και της διπλανής πόρτας. Τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας και λογικής.

Καταφέρατε το ακατόρθωτο! Να έρθετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην Κοινωνία και την Εκκλησία! Κάτι που προφανώς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, ή σας αφήνει παγερά αδιάφορο, όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας για παράδειγμα. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα ήταν πλέον ο λόγος να ψηφίσει κάποιος την Νέα Δημοκρατία και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ;

Την μοναξιά της πολιτικής απομόνωσης θα την βιώσετε σύντομα. Αλίμονο στους Βουλευτές που θα μείνουν πίσω μετά την πολιτική σας δραπέτευση. Παρήλθαν οι εποχές που ο λαός ακολουθούσε την ανοησία και την κοροϊδία. Πραγματικά, πιστεύετε κόντρα στους φυσικούς νόμους ότι, η διαστροφή που έγινε Νόμος του Κράτους αποτελεί πρότυπο για τους νέους μας; Πιστεύετε πως ό,τι είναι Νόμιμο είναι και Ηθικό;

Κύριε Πρόεδρε, η εικόνα που μου δώσατε όταν συν-υπηρετούσαμε μαζί το 1990 στην Πολεμική Αεροπορία στην Τρίπολη ήταν τελείως διαφορετική. Ίσως επειδή θεωρούσα σημαντικό και ευσεβή πολιτικό τον πατέρα σας. Τα φαινόμενα απατούν μάλλον.

Καταφέρατε να ντρεπόμαστε πλέον να λέμε πως είμαστε Έλληνες, αφού πανηγυρίζουν όλοι αυτοί που μισούν αυτήν την χώρα των ηρώων και των μαρτύρων, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη χώρα παγκοσμίως που αποδέχτηκε την ΑΝΩΜΑΛΙΑ!

Εύγε κύριε Πρωθυπουργέ!

Κλείνοντας, να σας θυμίσω τη σοφή ρήση ενός εκ των κορυφαίων της παγκόσμιας λογοτεχνίας και στοχαστών όλων των εποχών, του Λέοντος Τολστόι: «ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ»!»