Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Χρήστος Μαντζιάρης : Άρχισαν οι παρελάσεις ΛΟΑΤΚΙ παιδιών

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Πρωτοφανείς σκηνές με ημίγυμνα παιδιά με ζαρτιέρες, περούκες, έντονο «προστυχέξ» μακιγιάζ χαμαιτυπείων, καλύμματα θηλών σχήματος «Χ», και με όλα όσα άλλα απαραίτητα εξαρτήματα που παραπέμπουν σε εμφάνιση ενηλίκων ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Είναι παιδιά, «άτομα», διότι δεν ξεχώριζαν τα αγόρια από τα κορίτσια. Τα παιδιά αυτά παρέλασαν σε δρόμους ισπανικής πόλεως στα πλαίσια καρναβαλικής, άκρως σατανικής, εκδηλώσεως. Οι ίδιοι οι διοργανωτές της εκδηλώσεως εκεί ήταν ντυμένοι διάβολοι. Πλήθος ενηλίκων παρακολούθησαν τα δρώμενα, οι περισσότεροι χασκογελώντας, χαζοπερνώντας την ώρα τους και φωτογραφίζοντας το θέαμα με τα κινητά τους τηλέφωνα. Η επίθεση της Νέας Τάξης στον άνθρωπο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικά τώρα όλα όσα συνέβησαν στην Ισπανία. Σε μια μικρή πόλη, στην Νότιο Ισπανία, στην Τορεβιέχα (Torrevieja), έγιναν καρναβαλικές εκδηλώσεις με τους διοργανωτές να είναι ντυμένοι διάβολοι. Δηλαδή, στην πραγματικότητα ήταν μια σατανική τελετή. Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε κάποια ομάδα ονόματι «θίασος της Osadía», και ο τίτλος της ήταν, σύμφωνα με ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά, καθόσον είναι ποιητικής απόδοσης στα ισπανικά, «υποσχέσου μέχρι να δεσμευτείς». Την όλη εκδήλωση υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις, σύμφωνα με δήλωσή του, ο δήμαρχος της πόλης Eduardo Dolon, και αισθάνθηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, πάλι με δήλωσή του, για την επιτυχία της εκδηλώσεως αυτής. Ιδιαίτερη εντύπωση από τους καρνα-βααλ-ιστές (όλοι με κέρατα) που τιμήθηκαν, έκαναν τα διαόλια που στην ομάδα τους υπήρχε κάποια γυναίκα(;) που ήταν ντυμένη δένδρο του παραδείσου και ήταν ζωσμένη με φίδι. Προφανώς αναφέρεται στο φίδι που έδωσε τον απαγορευμένο καρπό στην Εύα. Τιμή στο φίδι που απάτησε την Εύα, και «μαύρο φίδι που την έφαγε» την καλλιτέχνιδα.

Στην παρέλαση των καρνάβαλων, οι διοργανωτές έβαλαν και μικρά, πολύ μικρά παιδιά να παρελάσουν ντυμένα με ιδιαίτερα εσώρουχα, με σημαίες ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας δεμένες στις πλατούλες τους καθώς και σημαίες της Ισπανίας. Τα ανήλικα παιδιά που εμφανίσθηκαν ως drag, σύμφωνα πάντα με αναλυτές, δεν ήταν εύκολο να προσδιοριστούν αν ήταν αγόρια ή κορίτσια καθόσον ήταν έντονα βαμμένα (μακιγιαρισμένα) στο πρόσωπό τους, έφεραν στο κεφάλι τους ομοιόμορφες μαύρες περούκες γαλλικού στυλ, με μαύρα κάτω εσώρουχα και με ζαρτιέρες, πολύχρωμα σακάκια διαφόρων εντόνων χρωμάτων, γραβάτες, και οι

θηλές του στήθους τους, καλυμμένο όμως με ύφασμα στο χρώμα του δέρματος, ήταν καλυμμένες με μαύρα καλύμματα σχήματος «Χ».

Τα παιδιά, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ήταν 9 και 10 ετών ή και μικρότερα. Την όλη εκδήλωση παρακολούθησε κοινό όλων των ηλικιών, από μωρά έως γέροντες, και φυσικά συνομήλικα παιδιά των καρνάβαλων. Πολλοί απολάμβαναν το θέαμα βγάζοντας φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Για το αν αισθάνθηκαν υπερήφανοι οι κάτοικοι για τα δρώμενα στην πόλη τους, δεν αναφέρθηκε τίποτα από κανένα ΜΜΕ.

Οι χορογραφίες των παιδιών ήταν πανομοιότυπες με αυτές των μεγάλων ανθρώπων – καρνάβαλων, που ακολουθούσαν στην παρέλαση. Δηλαδή, τα παιδιά λικνιζόντουσαν προκλητικά, περιστρέφοντο γύρω από τους εαυτούς ώστε τα όποια ρούχα τους ν’ απομακρύνονται από τα σώματά τους και ν’ αποκαλύπτονται τα σωματάκια τους και κάνοντας παράλληλα προκλητικές χειρονομίες. Για τα παιδιά ήταν υπεύθυνη κάποια γυναίκα, προφανώς εκ των διοργανωτών, η οποία όμως κάτι έβαζε στα στόματα των παιδιών, άγνωστο τι. Ποιος ξέρει τι τα έδινε να φάνε.

Όπως φαίνεται ακόμη μια φορά, το παγκόσμιο παιγνίδι είναι στημένο και καλά οργανωμένο. Πως γίνεται όλοι οι «δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού», σε όλον τον Δυτικό κόσμο, να έχουν όλοι ταυτόχρονα τις ίδιες αντιλήψεις για θέματα που δεν έθεσαν προεκλογικά, μη υπολογίζοντας το «πολιτικό κόστος» και έχουν παράλληλα την σύμφωνη γνώμη όλων των ΜΜΕ. Όλοι αυτοί συμφωνούν μεταξύ τους σε παγκόσμιο επίπεδο! Δεν είναι περίεργο;

Προωθούν, ηγέτες και ηγετίσκοι, την ΝΤΠ τόσο γρήγορα λες και κάτι τους βιάζει. Την Δευτέρα, πριν από λίγες ημέρες, ο Σβάμπ (Kl. Schwab), ο γνωστός φύρερ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), μίλησε στο Ντουμπάι για την «Νέα Αυγή» του ανθρώπινου πολιτισμού που θα βασίζεται στην τεχνολογία και τον υπερανθρωπισμό. Σ’ αυτόν το δηλητηριώδη λόγο του, ως γνωστόν τα ερπετά είναι δηλητηριώδη, επισήμανε ότι σ’ αυτήν την «Ευφυή εποχή» θα καταργήσουν την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων. Ο φύρερ του WEF μίλησε για τον επερχόμενο θάνατο της ελεύθερης βουλήσεως. Φυσικά δεν μας λέει ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα για να κάνει κάτι τέτοιο στους ανθρώπους.

Ο σφουγγοκωλάριος του Σβάμπ, ο Χαράρι, εξηγώντας τα λόγια του αφεντικού του, αναφέρθηκε και στην σεxoυαλικότητα των παιδιών, για την οποία είπε ότι με την τεχνητή νοημοσύνη το παιδί θα ξέρει από μικρό αν είναι ομοφυλόφιλο ή όχι, και δεν θα χρειάζεται να ενηλικιωθεί για να το καταλάβει, και ότι οι αλγόριθμοι πλέον θα καθορίζουν τον σεxoυαλικό προσανατολισμό των ανθρώπων. Σύμφωνα με τα

δύο αυτά, Σβάμπ και Χαράρι, αντί να πάμε στον Θεό, θα πάμε στην τεχνητή νοημοσύνη, οπότε με την Νέα Αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού, δεν μας χρειάζεται ο Θεός.

Τα παιδιά λοιπόν δέχονται αλλαγές εφ όρου ζωής. Πριν από μισόν αιώνα, την δεκαετία του ’70, με το βιβλίο του «Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη» ο Α. Ραλφ Έ Έπερσον μας είχε πληροφορήσει γι’ αυτά που ζούμε σήμερα. Είχε γράψει ότι θα γίνουν νόμιμοι οι γάμοι των ομοφυλοφίλων, ότι τα παιδιά δεν θα τα μεγαλώνουν οι γονείς αλλά το κράτος, όλες οι γυναίκες θα εργάζονται και δεν θα τους επιτρέπεται ν’ ασχολούνται με τα οικιακά, και όσοι δεν πιστεύουν στην νέα θρησκεία θα εξοντώνονται ή θα φυλακίζονται. Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε και ο Ντ. Ροκφέλερ δια του στόματος του γαμπρού του Ααρών Ρούσσο.

Τα παιδιά λοιπόν δέχονται επίθεση, διότι αποτελούν το μέλλον και το μέλλον τους έχει προδιαγραφεί. Οι γονείς τους από την άλλη οδηγήθηκαν επίτηδες σε δύσκολη θέση, κυρίως οικονομική, καταπιεσμένοι πολυπλεύρως, αλλά επικινδύνως αδρανείς. Οι καιροί δεν είναι απλά πονηροί, αλλά παμπόνηροι. Δεν θέλει και πολύ στην παιδεία, με την κατάντια στην οποία περιέπεσε, τα παιδιά ΛΟΑΤΚΙ, drag, ή δεν ξέρω τι άλλες ονομασίες θα έχουν, να πηγαίνουν στο σχολείο με τα σεxoυαλικά τους βοηθήματα γιατί θα έχουν μαθήματα σεxoυαλικής αγωγής. Και αν το σεxoυαλικό τους βοήθημα είναι ξύλινο, τότε το ποιηματάκι «Αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας – μέσα στο ξένο περιβολάκι, τρύπες γιατί τρυπάς» θ’ αποκτήσει ένα τελείως διαφορετικό νόημα. Διότι για το παιδί οι λέξεις «κουνελάκι», «ξύλο», «θα το φας», «περιβολάκι», «τρύπες» και «τρυπάς», θα έχουν αποκτήσει άλλη σημασία. Ήδη έχει αποφασισθεί να πηγαίνουν τα παιδιά εκπαιδευτικές εκδρομές σε χώρους του αγοραίου έρωτα.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Νομίζει κανείς ότι όλοι αυτοί που προωθούν το κίνημα αυτό στα παιδιά δεν ξέρουν τις συνέπειές στο μέλλον. Ξέρουν και παραξέρουν. Εμείς δεν ξέρουμε. Εδώ θ’ αναφερθεί ένα ιστορικό γεγονός από τον Ιώσσηπο. Όταν επολιορκείτο η Ιερουσαλήμ από τον Τίτο και Βεσπασιανό 70 μ.Χ., μέσα στην Ιερουσαλήμ υπήρχαν τρεις ομάδες αντιστάσεως. Μια ομάδα ήταν οι απόβλητοι Γαλιλαίοι ομοφυλόφιλοι του Ιωάννου της Γισχαλά. Αυτοί ήταν πολύ αιμοβόροι. Κάτω από τα γυναικεία φορέματα έκρυβαν απίστευτο μένος και δολοφονικά χέρια. Δεν δίστασαν να επιτεθούν με αγριότητα στους ομοφύλους τους. Οι Ρωμαίοι πολιορκητές, ξάπλωσαν στο έδαφος και παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι την απίστευτη σε θηριωδία εμφύλια αλληλοσφαγή. Αυτή ήταν η κύρια αιτία που έπεσε η Ιερουσαλήμ. Έπεσε εκ των έσω. Αυτά τα έγραψε ο Ιώσσηπος και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο V. L. Brown είχε πει ότι: «Ο απώτερος στόχος του Σατανά είναι να καταστρέψει την οικογένεια, γιατί αν καταστρέψει την οικογένεια, δεν θα έχει κερδίσει απλώς τη μάχη, θα έχει κερδίσει τον πόλεμο». Πόσω μάλλον θα αισθάνεται θριαμβευτής όταν για το κατόρθωμα αυτό βοηθήθηκε απ’ όλες τις θρησκείες! Πόσω μάλλον θα αισθάνεται θριαμβευτής όταν βοηθήθηκε και από την Ορθοδοξία, που είναι η κυριότερη αντίπαλή του θρησκεία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που με την διάλυση της οικογενείας αυξάνεται και ο σατανισμός.

Στην Ισπανία ξεκίνησε κάτι τι οποίο θα πολλαπλασιασθεί. Είναι φανερό αυτό. Ο Ιησούς Χριστός είπε, αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα. Ενώ ο Τζ. Ντ. Ροκφέλερ είπε ότι, το θέμα είναι απλό. Θα οργανώσουμε τα παιδιά και θα τα διδάξουμε με έναν τέλειο τρόπο ότι τα πράγματα που κάνουν οι γονείς τους είναι λάθος. Αν αυτό που έγινε στην Ισπανία είμαι μέρος του τελείου τρόπου διδαχής των παιδιών, τότε η Ελλάς μοιραία, λόγω του επιπέδου των διοικούντων της, θ’ ακολουθήσει. Ήδη, με αυτό που πρόκειται να γίνει στην Βουλή τους, η Ελλάς αλλάζει ρότα.

Μακάρι ο καθένας να καμαρώσει τα παιδιά του σύμφωνα με την ψήφο του, για το καλό του· επειδή ως γνωστόν, νομοθετούν για το καλό μας. Αυτό απαιτεί η ευγενής αμοιβαιότης.

Χρήστος Μαντζιάρης