Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΘΕΛΕΙ Η ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Ο θυμόσοφος λαός λέει την παροιμία αυτή, για κάποιο που θέλει να κρατήσει ένα γεγονός μυστικό, αλλά τα συναισθήματά του είναι τόσο έντονα που αποκαλύπτεται στη πρώτη εμφάνιση. Πρόσωπο λαμπερό και φωτεινό, χαμόγελο πλατύ, η χαρά εμφανής. Τώρα τι να υποθέσει κανείς; Όλοι οι Ευρωπαίοι με συγχαίρουν. Πετύχαμε μια περιφανή νίκη! Εναντίον τίνος; Του 95% του λαού που τον ψήφισε! Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Και αυτά από το στόμα του Πρωθυπουργού!

Τι να πει κανείς. Να είχαμε κάποιες έστω επιτυχίες στην οικονομία, στη ασφάλεια, στην πρόοδο, τις τέχνες και τα γράμματα, την καθημερινότητα και να εισπράτταμε τα εύσημα από τους φίλους Ευρωπαίους, καλώς. Αλλά να λάμπουμε γιατί περάσαμε με ψήφους και των άλλων κομμάτων το κατάπτυστο και βδελυγματικό νομοσχέδιο που αντιστρατεύεται το ‘Αγιο Ευαγγέλιο, περιφρονεί το Σύνταγμα(στο οποίο όλοι οι Βουλευτές ορκίσθηκαν πίστη, σύμφωνα με το άρθρο ένα, στο οποίο ανα- φέρει ότι βουλευτική εξουσία υπάρχει υπέρ του Λαού και του Ελληνικού Έθνους) και εμπαίζει τον ιερό θεσμό του γάμου και τη θέληση του λαού!

Κάποιοι Εθνομηδενιστές και κουλτουριάρηδες επαναλάμβάνουν ότι: τα δικαιώματα δεν υπόκεινται σε λογική πλειοψηφίας. Και βρέθηκαν 175 Βουλευτές να πουν ναι στο ανώμαλο νομοσχέδιο. Δεν μπορούν όμως να καταλάβουν κάποιοι βουλευτές<< αγόμενοι και φερόμενοι>> στη κομματική πειθαρχία ότι ψήφισαν μια παρεκτροπή που δεν μπορεί να διακρίνει τι είναι κατά φύση και τι είναι το παρά φύση, καταπατώντας το δικαίωμα της κοινωνίας, όταν τα παιδιά των επομένων γενιών θα μας φωνάζουν ότι τους στερήσαμε το δικαίωμα να μεγαλώσουν με πατέρα και μητέρα.

Και είμαστε η πρώτη Ορθόδοξη χώρα παγκοσμίως που υιοθετήσαμε μέσω της Βουλής αυτό το βδέλυγμα! Και σε ποιά χώρα; Την Μητρόπολη της Ορθοδοξίας! Την Ελλάδα μας! Σίγουρα θα χαίρουν απείρως οι Νεοταξίτες ανά τον κόσμο, γιατί όπως είπε και ο Φιλέλληνας Αμερικανός διπλωμάτης, ποιητής και συγγραφέας George Horton (1859-1942), γνωστός από τη συνείσφορά του στη διάσωση Ελλήνων κατά τη Μικρασιατική καταστροφή.<<Ο Έλληνας πολιτικός είναι ικανός να προχωρήσει ακόμη και εις θυσίαν της χώρας του και πολλών ανθρώπινων ζωών, αρκεί να διατηρήσει το κόμμα του εις την εξουσίαν, έστω και δι΄ όλίγας ημέρας…>>

Όσοι εκ των Βουλευτών επιλέξατε την απόρριψη του εκτρωματικού νομοσχεδίου, τα ονόματά σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, γιατί πιστεύετε στο ηθικό και νομικό πολιτισμό μας. Δώσατε τη μάχη και προσπαθήσατε να προστατέψτε στον άγριο αυτό κόσμο τις αγνές παιδικές ψυχές και το θέλημα του Εληνικού λαού. Αξίζουν τα παιδιά να μεγαλώνουν με πατέρα και μητέρα. Είστε Άξιοι επαίνου! Όσο για τους πονηρά απέχοντες. είστε δειλοί, απαθείς και ριψάσπιδες, γιατί δεν τολμήσατε να αντισταθείτε στο βδελυγματικό νομοσχέδιο που εκθεμελιώνει και απειλεί το Έθνος μα<<Η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες αρετές μιας θνήσκουσας κοινωνίας> κατά τον Αριστοτέλη.

Ο αείμνηστος Ίωνας Δραγούμης στο έργο του:<<Λογοτεχνικό περιβόλι>> μας λέει: << Υποστηρίζω την θρησκεία μας, επειδή είναι αχώριστη από την Ιστορία μας, είναι η Ιστορία μας, είναι η συνέχεια της Ιστορίας του γένους…>> Ο Ελληνοβυζαντινός πολιτισμός και η κατ΄επέκταση αυτού στη Δύση πριν και μετά την άλωση της Πόλης, κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα, τόσο με την Αναγέννηση όσο και τον Διαφωτισμό στηρίχτηκε επάνω σε αυτό τον πολιτισμό παίρνοντας και στοιχεία από τη Ελληνική αρχαιότητα! Γιατί λοιπόν είμαστε τόσο ευάλωτοι στους Νεοταξίτες και τους ανώμαλους με τις γνωστές <<παρελάσεις υπερηφάνειας>>εκτελώντας τις εντολές τους;

Μπορεί να εισπράξαμε τα μπράβο από τη Δύση, τις κάμερες και τα χαμόγελα, αλλά θα είμαστε αναπολόγητοι και ενώπιον του Θεού και ενώπιον των παιδιών μας στις επόμενες γενιές. Φέραμε με τη θέλησή μας τα Σόδομα και τα Γόμαρα στη πατρίδα μας, με την επιβολή των ιδεών μιας μικρής μειοψηφίας! Πήγαμε ενάντια στους κανόνες της φύσης. Πήγαμε ενάντια στην παραδόσεις και τα έθιμα του Ελληνικού λαού. Πήγαμε ενάντια στις προφητείες και τα χειρόγραφα των Αγίων της πίστης μας! Ξεχάσαμε τα λόγια των Αποστόλων και ειδικά την προφητεία <<….. απώλειαν απωλούμενοι και να μη γνωρίζουν τι έστιν αδελφός και τι έστιν αδελφή και τις έστιν ο πατήρ και τις έστιν μήτηρ και θα έχει ο αδελφός την αδελφή του δια γυναίκα και η μήτηρ θέλει έχη τον υιόν της δια άνδρα , θανατώνοντας τον πατέρα του και…και άλλα μύρια κακά θα πολιτεύονται…>>

Το εκτρωματικό αυτό νομοσχέδιο ήταν μια πρόβα τζενεράλε. Βλέπουμε το τυρί και δεν βλέπουμε την φάκα. Μετά την κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας, την τεκνοθεσία στους ομόφυλους με τη εργαλειοποίηση της μητέρας, ακολουθούν τα αίσχη που προβλέπει με ακρίβεια η προφητεία.

Εκεί αποσκοπούν οι οπαδοί και οι υποστηριχτές(βουλευτές ή βολευτές) της γέενας της ανωμαλίας. Έχουν όμως αυτοί το σχέδιό τους, έχει και ο Θεός το δικό Του: << και εκεί που οργώνει ο σατανάς, σπέρνει ο Θεός!>>Ας έχουμε το βλέμμα μας και την Πίστη μας στο Θεό μας και τον Χριστό μας. – Αυτός θα υπερασπιστεί τις αγνές παιδικές ψυχές!

– Αυτός θα υπερασπιστεί την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια! – Αυτός θα μας υπερασπιστεί με την μετάνοια και την Πίστη μας! Με τον Νίκο Καζαντζάκη να μας υπενθυμίζει:<< Υπάρχει στο κόσμο τούτο ένας μυστικός νόμος σκληρός και απαράβατος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται>>.

Φεβρουάριος 2024

Ιωάννης Καλάκος

patridognosia.com