Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

«Μικροπολιτική» για τον νεροκουβαλητή του Καίσαρα, Λαρίσης Ιερώνυμο, η οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη. (βίντεο--ΦΩΤΟ)


σ.σ. Τι πάει να πει «η μικροπολιτική έρχεται να καλύψει την ουσιαστική πολιτική»; Ποια είναι αυτή η «ουσιαστική πολιτική», εσείς την ξέρετε; Τόσα εγκλήματα έχουνε γίνει σ’ αυτήν την χώρα, έχετε δει εσείς πουθενά «ουσιαστική πολιτική» και δικαιοσύνη; Όταν είναι όμως να γίνετε νεροκουβαλητές του αφορισμένου Μητσοτάκη, τότε είναι εν τάξει να ανακατεύεστε με την πολιτική εσείς οι γνωστοί κύριοι που φαφλατίζετε. Ε; Ενώ όταν ο Καίσαρας παραβιάζει ξεκάθαρα τα όρια της Εκκλησίας και κλείνει τους Ναούς ή τους κάνει επιστημονικούς τεκέδες, τότε βάζετε φερμουάρ στο στόμα και μας λέτε ότι δεν σας αφορά γιατί δεν είναι πνευματικό το θέμα. Τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Καίσαρι πάλι, σωστά;

Βρε μαζευτείτε λιγάκι. Βρε θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, μαζί με τους πολιτικούς, και δεν θα ‘χετε που να κρυφτείτε. Αν είναι δυνατόν να λέτε στον κόσμο να σιωπήσει μπροστά στο πρωτοφανές μαζικό έγκλημα των Τεμπών. Ο έλεγχος στην εξουσία είναι βασικό δικαίωμα του πολίτη, θα του το απαγορεύσετε και αυτό; Βρε μιλήστε εσείς για μετάνοια εντός της Εκκλησίας. Δώστε εσείς πρώτοι το παράδειγμα. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και αφήστε τους Έλληνες πολίτες να είναι και πολίτες.

Προκαλείτε με αυτά που κάνετε την οργή του Λαού. Να εύχεστε να πέσει αυτή πάνω σας και όχι η οργή του Θεού.

Τέμπη: Οργή με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Λαρίσης – «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με την σιωπή, όχι με τον θόρυβο.» (βίντεο)

Documento

https://youtu.be/gsBc43TpXDw?t=1

https://tasthyras.wordpress.com/2024/02/26/%ce

=========================================================

Η Απάντηση της Μητροπόλεως Λαρίσης :

Δελτίο Τύπου – 26.02.2024

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης για την θρασύτατη διαστροφή των λόγων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, αναγκαζόμαστε να προβούμε στην διάψευση των δημοσιευμάτων τα οποία παρουσιάζουν τον Μητροπολίτη να συνιστά στους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών να σιωπήσουν...............

https://imlarisis.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-26-02-2024/

========================================

ΣΧΟΛΙΑ : 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μας έστειλαν απο Λάρισα (;)  τις παρακάτω φωτογραφίες απο δημοσιεύματα παλαιότερων εκδηλώσεων:


Τα θέατρα έκλεισαν. 

Οι παραστάσεις  στην Λάρισα… συνεχίζονται…

Νονά στη Λάρισα έγινε η Ντόρα Μπακογιάννη - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το παρών | Lykavitos.gr
Ντόρα προς Ιερώνυμο : "η πολιτική έχασε ενα πολιτικό..."
Υφυπουργός Παιδείας κ Ζαχαράκη
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Μεγάλη Πέμπτη πρωί, στον Άγιο Αχίλλειο ο δεσπότης έκανε μια καλή ομιλία για το μυστικό Δείπνο και την Θεία Κοινωνία, την ώρα  που ο ίδιος αυθαίρετα απαγόρευσε με δελτίο τύπου την Θεία Μετάληψη, αγνοώντας την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και της ΚΥΑ.


Όταν ο κ. Ιερώνυμος Λαρίσης έκανε τους Ιερούς Ναούς Εμβολιαστικά Κέντρα



Απόφαση του ΕΟΦ, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ανακαλεί προστατευτική μάσκα προσώπου της εταιρειας LARISA FACE COVER AE, λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στον Αχιλλέα Νταβέλη, στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, του οποίου το εργοστάσιο παραγωγής μασκών είχαν διαφημίσει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και πολλά στελέχη, αμέσως μόλις οι μάσκες έγιναν υποχρεωτικές -και με επιβολή προστίμου- για τον γενικό πληθυσμό.

 



ΕΟΦ: Επικίνδυνη για την υγεία και το περιβάλλον η μασκα της εταιρειας LARISA FACE COVER




Μια διαθήκη, πολλά μυστήρια - Πάλι στο επίκεντρο ο Νταβέλης της Λάρισας