Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Λυκούργος Νάνης, ιατρός: Σχολιασμός για την πράξη αναθεματισμού των βουλευτών Α΄ Πειραιώς και νήσων



Γράφει ο Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Αυτό που έπραξε ο πεπαρρησιασμένος ομολογητής π. Παύλος Καλλίκας, οφείλει (ώφειλε ήδη), έστω και τώρα, να το πράξει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, συγκληθησομένη σε ειδική προς τούτο συνέλευση, για το σύνολο των «εθνοπατέρων» και «εθνομητέρων» που υποστήριξαν, προπαγάνδισαν και υπερψήφισαν στη Βουλή (η οποία εδώ και δεκαετίες έχει μετατραπεί σε νομοθετική χαβούζα…), το εγκληματικό και διαστροφικό νομοσχέδιο.

Δυστυχώς, η διεπόμενη από ηττοπαθές και ψοφοδεές, απέναντι των ισχυρών του αιώνος τούτου, πνεύμα, ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος , από ετών, έχει καταλείψει ασύδοτους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ, τους υπό λεγεώνος δαιμονίων ελαυνόμενους, αντίχριστους πολιτικούς εξουσιαστές, να κακουργούν εξακολουθητικά επί του Έθνους και της κοινωνίας, θεσπίζοντας διαστροφικά, εκφυλιστικά και αντισυνταγματικά , νομοθετικά εκτρώματα και τερατουργήματα, με αποκορύφωμα (δεν έχει προηγούμενο σε διαστροφικότητα και βρωμερότητα,) το εσχάτως περιβληθέν, διά της ανόμου ψήφου 175 επιόρκων βουλευτών, την ισχύ νόμου.

Οι 175 ανάξιοι και προδότες της υψηλής αποστολής τους πολιτικοί, επέδειξαν πρωτοφανή ασυνειδησία και ηθική αναλγησία αφού εν γνώσει των καταστροφικών, για την ηθική, ψυχική και βιολογική υπόσταση των μελών της κοινωνίας και κατά κύριο λόγο των αθώων και ανεύθυνων παιδιών, συνεπειών του συγκεκριμένου νομοθετήματος, το κατέστησαν νόμο του κράτους.

Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έμπηξαν βαθειά το στιλέτο στην καρδιά του Έθνους και είναι συνεργοί στο έγκλημα του διαστροφικού μετασχηματισμού της κοινωνίας τον οποίο απεργάζεται, από μεθόδου και εκ συστήματος, ο πρωθυπουργός της αισχύνης και εθνικός ολετήρας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη θλιβερή ομαδούλα που τον δορυφορεί και με την ένοχη σύμπραξη της ελεεινής και τρισάθλιας αντιπολίτευσης.

Είναι όλοι τους υπόδικοι έναντι Του Θεού, πρωτίστως, Τον Οποίο, οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, καταφρονούν, και δευτερευόντως της Ιστορίας, Του Έθνους, της κοινωνίας και των αθώων και ανεύθυνων παιδιών.

Γι αυτό και η Ελλαδική Εκκλησία, διά της Ιεραρχίας της, οφείλει να προβεί άμεσα στον αφορισμό τους, χρησιμοποιώντας το ανεκτίμητης αξίας, παρωπλισμένο δυστυχώς, πνευματικό αυτό όπλο, «ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσι».

Τυγχάνει, σφόδρα προκλητικό και αδιανόητο, οι δράστες και ένοχοι του πρωτοφανούς αυτού ανοσιουργήματος να εισέρχονται, μετά τη γέμουσα ασυνειδησίας στάση τους, ακωλύτως στους ιερούς ναούς, να καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις εντός αυτών, να απαγγέλουν , τιμής ένεκεν, το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών», να λαμβάνουν το αντίδωρο χαμογελαστοί από τα χέρια του προεστώτος της Ευχαριστιακής Συνάξεως και , το χείριστον όλων, κάποιοι από αυτούς να μεταλαμβάνουν ,ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ, ΣΤΕΝΑΞΟΝ Η ΓΗ!!!, των Θείων και Αχράντων Μυστηρίων! Μιλάμε για Θεομπαιξία άνευ προηγουμένου!

Οι ιεράρχες οφείλουν να αγνοήσουν τα κοάσματα των ψευτοπροοδευτικών βατράχων-δημοσιογραφίσκων της αισχύνης που βιοπορίζονται, διαρκώς διαστρέφοντας την αλήθεια και διαφθείροντας την κοινωνία, και να προχωρήσουν στον αφορισμό των ενόχων.

Αρκετά τόσα χρόνια άφησαν αυτούς τους Θεομπαίχτες ασύδοτους να ασχημονούν από τη μία και να καπηλεύονται αισχρά το τρίπτυχο «ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από την άλλη, ένεκα αισχρής ψηφοθηρίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έχετε τεράστια πνευματική εξουσία , σεβασμιώτατοι, μην την αφήνετε άλλο ανενέργητη! Εάν ΤΩΡΑ δεν την ενεργοποιήσετε, πότε θα το πράξετε;
Δεν βλέπετε ότι φθάσαμε στον πάτο της αποστασίας;


Λυκούργος Νάνης

Εννοείται και εξυπακούεται ότι ο αφορισμός θα πρέπει να επεκταθεί και 

σε εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που θα εφαρμόσουν τον επαίσχυντο νόμο.

================================
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ 

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: παπα-Παῦλος Καλλίκας: «ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ» ΕΣΕΣΘΕ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ – ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΥΔΟΚΟΥΝΤΩΝ (agonasax.blogspot.com)

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: «Ανάθεμα» από 40 Αγιορείτες για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Έγκλημα, ασελγούν στην ανθρώπινη φύση, αποδομείται το σύμπαν»--ΣΧΟΛΙΟ Λυκούργου Νάνη, ιατρού (agonasax.blogspot.com)

ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: Άκου βολευτάκο! Τρέμε και φρίττε ενώπιον κάθε Ιερέως που Αφορίζει και Εξαπολύει Επιτίμια (agonasax.blogspot.com)