Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Ο «θάνατός σου η ζωή μου» δια της μεταμοσχεύσεως οργάνων με την "σατανική επινόηση" του εγκεφαλικού θανάτου. Ο αντικανονικός Ιγνάτιος Λάππας Λαρίσης δεν έχει ενδοιασμούς ότι θα πάρει από ζωντανό άνθρωπο τα ζωτικά όργανα ;;;

Δυστυχώς! Οι Οικουμενιστές διαλύουν την πίστη και στο θέμα των μεταμοσχεύσεων!

Μη νομιμοποιείτε το εμπόριο οργάνων σώματος


Παρὼν ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος!


Πῶς καὶ δὲν ἦρθε γιὰ συμπαράσταση καὶ ὁ Μεσογαίας Νικόλαος;
katanixis.gr: Είναι εκείνη η παγερή στιγμή που έρχεται για τον καθέναν από εμάς να αναμετρηθεί με τον θάνατο. Ευχόμαστε στον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης να αξιωθεί τον Παράδεισο όταν τον καλέσει ο Θεός σε βαθύ γήρας. Είναι όμως η δεύτερη φορά τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν που ενώ η Εκκλησία δεν παίρνει μια ξεκάθαρη και παλικαρίσια θέση ΚΑΤΑ των μεταμοσχεύσεων, από την άλλη με το παράδειγμα του Προέδρου ή των μελών της, ουσιαστικά ψηφίζει ΥΠΕΡ.

Τα τελευταία χρόνια με ατράνταχτα στοιχεία σχετικά με την "σατανική επινόηση" του εγκεφαλικού θανάτου και τις αποκαλύψεις για το "εμπόριο της ανομίας", όπου 
εξαθλιωμένοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, σφάζονται εν ψυχρώ γιατί είχαν την ατυχία να είναι συμβατοί δότες οργάνων με κάποιον που πληρώνει όσο όσο, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
Οι πνευματικές, οι ψυχολογικές και οι κοινωνικές προεκτάσεις την νομιμοποίησης του "εμπορίου οργάνων" σώματος, είναι τεράστιες. Η υποχρεωτικότητα της συναίνεσης που θεσμοθετήθηκε με νόμο του κράτους, αποτελεί κοινωνικό κατάντημα και για άλλη μια φορά, η στάση πρωτοκλασάτων μελών της Ιεραρχίας μας διδάσκει ένα μάθημα ξένο προς τον λόγο του Ευαγγελίου.
Καλή μετάνοια  
Ευχές Ιερώνυμου στον Ιγνάτιο για την μεταμόσχευση στην ΑμερικήΟ Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τον εμψυχώσει πριν την μετάβαση του στην Αμερική για την μεταμόσχευση ήπατος που θα πραγματοποιηθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από τον Καθηγητή κ. Ανδρέα Τζάκη.

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Άγγελος Περιλής μαζί με τους θεράποντες ιατρούς του Σεβασμιωτάτου. Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για την όλη ιατρική πορεία του, ενώ μετέφερε και τις ευχές όλης της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ευχόμενος σύντομα να επιστρέψει και πάλι στη Μητρόπολη του.